68

Анонимен

преди 4 години

Ако в България се роди някаква такава партия, която да иска присъединяване на български територии към друга държава, трябва членовете и да са в пандиза. Ред няма ли, няма нищо.

67

Анонимен

преди 4 години

ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИИТЕ, РАЗБИРАМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИЗЛИЗАЛА ОТ ЕВРАЗИЯ- БЪЛГАРИТЕ СЕ СТРАХУВАЛИ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ЕВРОТО, ОБАЧЕ СЕ ПИТАМ ЗАЩО САМО ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА БЪЛГАРИТЕ СА СМЕНИЛИ 1 МИЛИАРД ЛЕВА В ЕВРО, НАЛИ НЕ ВЯРВАТ В НЕГО..ИМАМ СПЕСТЕНИ С ТРИСТА ЗОРА ЕДНИ 2000ЛВ, СЕГА В КАКВО ДА ГИ СМЕНЯ В ЕВРО ИЛИ В РУБЛИ- АЗ ВЯРВАМ НА БЛУМБЪРГ, ЧЕ ПУТИН Е ИЗГРАДИЛ НАЙ МОЩНАТА ИМПЕРИЯ, ТА ПИТАМ ДАЛИ НЯМА ДА ЗАГУБЯ АКО ГИ СМЕНЯ В ЕВРО,,,ОБИЧАМ РУСИЯ, НЕ ОБИЧАМ ЕВРОПА И ГИ СМЕНЯМ В РУБЛИ.

66

Анонимен

преди 4 години

мо де ра то рЧе да го на чу кам на сестра ти в д..то а на теб в у..стата.Не махай мнения без да са обидни.

65

Анонимен

преди 4 години

чакаме да се регистрира и опън УК в англия но май няма да го регистрират и ще го обяват за чуждестранен агент и

64

Нищо странно

преди 4 години

Русия не е на Путин а на Руския народ,в всяка страна в която подобни елементи нарушават закона и то умишлено се съдят,така че стига глупости вече.

63

ДО 78 АМЕРИКАНОФИЛА

преди 4 години

АМЕРИКАНОФИЛЧЕ ИЗПОЛЗВАШ БЪЛГАРСКИ ДУМИ И ВНУШАВАШ ЧЕ БИЛИ РУСКИ СТИГА С АНГЛОСАКСНОСКИТЕ ЧУЖДИЦИ....30Г.ВИ СЕ НАСЛУШАХ КАК ИЗМЕНЯТЕ БЪЛГАРСКИЯ.В УСЛУГА НА ЗАПЪДА И СЕ ПРАВИХТЕ ЧЕ СТЕ МОДЕРНИ НО ТОВА БЕШЕ И СЛЕД ТУРСКО КОГАТО ВАШИТЕ БОГАТИ КРАДЛИВИ ПРЕДКИ НАРИЧАНИ ЧОРБАДЖИИ СЕ ПРАВИХА НА ФРАНКОФОНИ И ДРЪНКА НА ФРЕНСКИ В УСЛУГА НА ФРАНЦИЯ НАЙ ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

62

ДО 79 УМНИКА

преди 4 години

САМО ДА ТЕ СВЕТНА ЧЕ КОНТИНЕНТ ЕВРОПА НЯМА И КАТО ПАПАГАЛСТВАТЕ МАСОНСКИ ГЛУПОСТИ ДА СИ ПОИГРАЕМ С ДУМИТЕ ТЯ БЪЛГАРИЯ И СЕГА СИ Е В ЕВРАЗИЯ ВЪПРОСЪТ Е ЩЕ БЪДЕМ СЪС СЛАЯВЯНО ЕЗИЧНАТА ГРУПА ИЛИ С РОМАНОЕЗИЧНАТА АКО СЕ ЗАМИСЛИТЕ ГОВОРИТЕ СЛАВЯНСКИ ДИАЛЕК СЪЗДАДЕН ОТ БЪЛГАРИТЕ И ОТ БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОЙДИЙ СЕГА ВЪРВИТЕ СРЕЩУ ПРИРОДАТА СИ НО СТЕ ПРЕКАЛЕНО СЛЕПИ ЗА ДДА ГО ВИДИТЕ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТЕ ОСОБЕНО ТЕЗИ КОИТО РИТАТ ПРОТИВ БРАТЯТА СИ И СА ПОАМЕРИКАНЧЕНИ.

61

rusnak

преди 4 години

Не мога да ви разбера вас българите, какво сте луднали по Путин

60

Анонимен

преди 4 години

Аз съм привърженик на сценария на Макрон - отначало ще се направи частична асоциация между Европейския съюз и Русия, а на по-късен етап пълна асоциация; Това ще се отрази добре на търговията между Европа и Русия и на стандарта на живот от Лисабон до Владивосток

59

Анонимен

преди 4 години

До 78 бай Винкел - То в българския съвременен речник я нямаше и думата олигарх, но животът я въведе. А шпиономания е остатък от сталинизма.

58

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА- ЗАЩОТО Я ОБИЧАМ, А ВИЕ ОБИЧАТЕ ЛИ РУСИЯ- МИХАИЛ ХАЗИН- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ В 2023Г, ТЯ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ДА БЪДЕ ОБИЧАНА, А УКРАЙНА ЩЕ БЪДЕ РАЗДЕЛЕНА МЕЖДУ ПОЛША И УНГАРИЯ- СПРАВКА В ГУГЪЛ.

57

Анонимен

преди 4 години

Пита се защо тия двамцата са настъпили мотиката, че чак тя ги е праснала по челата красни? Ами защото те правят постоянно опити да направят майдан в Русия - сондирайки дали властта е слаба като организират незаконни митинги, без да искат разрешение от властите. Целта е , ако властта се окаже слаба, да хвърлят тълпата, която участва в митингите за превземане на държавните институции - полицейските структури, президенството, министерствата, кметствата, след което в Русия ще избухне гражданска война

56

Анонимен

преди 4 години

Първа дружка на Ходорковски е Навални. Той пък се бори с корупцията. Ами пита се тогава ,оланкоолу, ти като се бориш с корупцията в Русия, защо си първа дружка на най-големият руски корупционер - Ходорковски? Девизът на Навални е: само ме изберете за президент и веднага ще заживеете в прекрасна Русия. Обаче , няма наивни - Навални на избори едвам събира един процент от гласовете

55

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия за които иде реч от "Open Russia UK"? Те са хора на олигарха Ходорковски - корупционер в червата, който е добил цялото си състояние (Юкос) с корупция, укриване на данъци, изкупуване на бонови книжки от руската приватизация на безценица, офшорки и така нататъка, който трябва да лежи за това не девет, а девестотин години в затвора. Самата ""Open Russia" е регистрирана в Англия, а не в Русия, така че те са чуждестранни агенти на чуждо влияние

54

Анонимен

преди 4 години

До 73 Малиновчетата - Ти чуеш ли се какво говориш, умен калпак от умно село. Нанизал си едни опорки тука - бисер до бисер - цял наниз от бисери, като тия кандидатстудентските бисери. Ето , наприемр аз , точно съм малинивче, плащат ми в рубли и пиша от мазето на Позитано 20. Ха ха ха

53

Малиновчетата

преди 4 години

Говорим за липсата на свобода и справдливост в Русия,... а руските *** и тук изригват в подлостта си да плюят България. По цял ден плюят страната си и избраното от народа правителство,...но харесват Русия и Путин, защото знаят, че такива като тях там са в затвора за антидържавна дейност. А мечтаят за диктатура и у нас, защото само така можем да станем руски протекторат. И НАТО не искат, ни ЕС, ни Евро - само руски рубли и Путин.

52

Анонимен

преди 4 години

ха ха просперитета в България и мизерията в Русия. Някои тук са абсолютни нещастници като пишат глупости вместо да се засрямат къде живеят и как бойко ги краде ежедневно те за Русия се загрижили.

51

Анонимен

преди 4 години

Каква човеконенавист във форума, удивителна.

50

Анонимен

преди 4 години

Тук българските протести не се показват но на руските се обръща голямо внимание колкото и малки те да са. Кой ни пише статиите тук?

49

Анонимен

преди 4 години

От Днес.бг научавам постоянно че всичко което не е американско е лошо и всичко американско е хубаво, а от Русия и Путин по лоши няма. Обаче понеже не съм много паметлив вие ми го повтаряте по много пъти на ден. Благодаря ви, без вас не знам как бих се образовал за света в който живея. В същото време с тези много просветлителни статии давате голямо поле на част от най интелектуалните ни събратя да намерят място където те могат срещу дребно възнагаждение да изразят анти-руските си чувства.