25

Анонимен

преди 4 години

В България приемаме само бели европейци,да са християни или атеисти,друго не щем.

24

SS

преди 4 години

Тези са икономически мигранти.А какво ще стане когато тръгнат климатичните?Някой замислял ли се е върху това?

23

Анонимен

преди 4 години

Като влезнат в България те ще олождат вашите деца .Ще станем сирийци за пет години!

22

Скоро и у нас ще

преди 4 години

дойдат мигранти. Не слушахте ли какво бръщолеви онова очелато човече, председателят на индустриалците, искат да им разрешат да си вкарват работници от чужбина. Това е същото което направи Меркел, напълни Германия с араби и виждаме какво става там. Ако не се вземем в ръце, това ще стане и тук.

21

Анонимен

преди 4 години

Не искам да съм циничен ама тая Антония с тия жални очи и тез готини бомби ако я хванат тия "измъчени дечица без якенца " от Пакистан за които тя плаче ей така както са се настанили по 15-20 в колибка и са си запалили огън така ще я въртят,че ще я обърнат с хастара навън и то не веднъж и дваж.Чудя се просто *** ли е или си обича силни усещания? Не може да мисли ли какво? Ако ги нямаше тези които ги спират тези избягали затворници и терористи тя колко дълго се вижда здрава и жива?

20

Анонимен

преди 4 години

Пак ли тия клошари бе... ей богу не им ли омръзна да плачат за клошари.В Пакистан има към 200 милиона клошара.Съдбата на всеки един от тях ли трябва да ни вълнува?Най разумно е да ги товарят в контейнери ,контейнерите на транспортни самолети например C17 и С5 и да ги пускат с парашути над Пакистан.Никой няма да умре просто ще разберат ,че така както го мислят те не става.

19

Osman

преди 4 години

До АнонименИ кат са такива "исполини" хърватските кучета що Пакистан са 70 милиона хърватия 5.

18

Ей мангооо ...

преди 4 години

Кога краднаха 50 милиарда от тука не беше толкова смел..... Главата ще ти откъсна. Пускайте тухлата ....

17

мак

преди 4 години

Идват нелегално и се чудят на лошо отношение по границите. Не казвам, че е редно да ги бият, но те май очакват, че някой ще ги откара в мечтания ЕС. Безплатно отгоре на всичко.

16

Анонимен

преди 4 години

Хърватия. Славянски народ. Лют. Няма лабаво при нас. Красиви жени, силни мъже. Това да не са ви мекушавите германически народи. През ВСВ германците замръзнаха, а руснаците пиеха водка и не им пукаше.Само славянин може да издържи на такива температури.Славянин не харесва кафяви хора да му барат жените.Те не са либерални пoсрани гейове като западняците. Да си го запишат чалмосаните шебeци.Славяните бият много и не пускат никой да им мине границата. Меркел да си ги взима със самолет.

15

Анонимен

преди 4 години

Бебета на 1-2 седмици, с какъв акъл бременни са тръгнали към Европа ?

14

Пакимангалистанец

преди 4 години

Какво са 100 кг. бой пред възможността да изнасиля някоя хубава руса германка?

13

Пак открадна:

преди 4 години

И понеже открадна, твоята глава ще падне не нейната!Синя малка кутийка със сребърна звезда. Приключих главата ти ***.н!!!

12

АзГ

преди 4 години

Всички тези НПО-та и подобни организации и центрове по миграция се издържат не само от Сорос, но най-вече от Европейските данъкоплатци, т.е. от всички нас. Това е страхотна нова печеливша индустрия и ще е не по-малък проблем да се справим с тая продажна ***. В Германия режимът дискридетира по всякакъв начин единствената опозиционна партия АФД. Случилото се в Ханау се инструментализира срещу АФД от блок-партийте и продажните журналисти, но НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ.

11

Анонимен

преди 4 години

Браво на младежите, ето това е воля. Готови да преминат цял свят пеш, през всякакви гаври и унижения за да стигнат до мечтаната Швеция с либералните блондинки на тумбак.

10

Хайде стига бе

преди 4 години

"Нищо не може да ги спре" - море само като си спомня за редовната ми службата в БНА, веднага знам как бързо не само щяхме да ги спрем, ами и някой имам от съседните села щяхме да извикаме, за да им покажи пътя към 72-те девици ...

9

бивш граничар

преди 4 години

Какви "бежанци" хиляди млади мъже от Пакистан, където няма война ? Тръгнали към GerMoney, за да усложнят още повече напрегната обстановка тук и терор-акта като в Ханау да стане всекидневие, Натам отиват нещата, т.н. "европейски ценности" ще доведат до превземането и ислямизирането на Европа. От нас се иска да плащаме данъци и да търпим собственото си унищожение, не ми се мисли за бъдещето на децата и внуците ми. Колкото и да ми е противен соца, тогава имахме гранични застави и строги правила.

8

Валентин Тодоров

преди 4 години

Отиват защото на защитниците на границите им е забранено,при това от собственото им ръководство основното нещо за което са там "ДА СТРЕЛЯТ ПО ВСИЧКО КОЕТО СЕ ОПИТВА ДА ПРЕМИНЕ"

7

SS

преди 4 години

Не може без да си желан да се натискаш да влезнеш в дома ми,да седнеш на трапезата ми,или да посегнеш на семейството ми.Ще ядеш бой,и ако това не помогне ще има стрелба.Браво на хърватите!

6

Анонимен

преди 4 години

Доче Веле: "Но най-страшни са гладът и отегчението." хахахаМи да си ходят в Пакистан, какво правят изобщо в Хърватия?