19

Скакауец

преди 4 години

От комунистите по-голяма напаст няма!

18

Реално

преди 4 години

Можеше да им ограничат агресивната реклама но лакомите мутри им откраднаха бизнеса ,нали знаете,че държавните капитали са личните пари на Борисов!

17

Статистика

преди 4 години

Превърнаха се в напаст 2012, когато герберите влезнаха в тотото и държавната лотария.По цял свят лотарийните игри и тотото са държавни, а постъпленията отиват за подпомагане на инвалиди и спорт. В България не се знае къде отиват. Промениха законите в услуга на нечии финансови интереси.Резултата го знаем.

16

Чиновник

преди 4 години

Много напасти ще бъдат ликвидирани през тази година. Билетчета, битова престъпност, бързи кредити, русофилистичната cгaн, агресивни шофьорчета и др. България ще започне да става нормална държава.

15

ТАКА Е

преди 4 години

Когато отнемеш ВСИЧКО от хората, и даже вярата в утрешнения ден ЕДИНСТВЕНО ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА е шанса от ТОТОТО. 1 на много, много милиони. И пак от парите на другите баламурници, дали последните 5 лева за билетче вместо за хляб.ОСТАВКА ТИКВО! СВАЛЯЙ ХУНТАТА от ВЛАСТ. МАФИЯТА ГЕРБ в ЗАТВОРА

14

Прост

преди 4 години

Промяната на българина върви заедно със социалния провал на държавата. Все по-необразован, все по-глупав и все по-беден. Независимо от повишаващите се в София заплати. Българинът вече е възпитан да е беден, обществено пасивен и безпомощен.

13

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не ги оправдаваме онези, които в несвяст са търкали билетчета. Всеки има глава на раменете си. Всичко от тези лотарии беше направено толкова глупаво, елементарно. Толкова ли сме лесни за манипулиране, бе хора. Дяволът се крие в отчаянието.

12

Анонимен

преди 4 години

Прости, необразовани и мързеливи хора са търкали билетчета. Явно в България това са повечето от народа.

11

Светла Вълчева

преди 4 години

Даааа,така е,....имаше възрастни хора,които даваха последните си левчета,с надеждата,че ще улучат билет-печеливш....,но напоследък това се случваше все по-рядко ....Истината за хазарта:Хората бяха зарибени,а печелившите билети-все по-малко....,всеки влагаше своите 2,3,5или 10 лв.за големите печалби....,но хазартната страст свързана с някаква надежда си е вид наркотик....

10

ЕДНО НЕ РАЗБИРАМ

преди 4 години

Как никой не пита великия икономист ГОРАНОВ КАК е пропуснал да събере за хазната едни 700 МИЛИОНА ЛЕВА. Като има толкова органи за контрол и толкова кадри на ГЕРБ следят и подслушват ДЕСА РАДЕВА за едни 400 лв за половин работен ден как са ги ПРОСПАЛИ тези пари. Ами че те са на обем да запълнят хасиендата на БОЙКО-МУХОБОЙКО чак до покрива....

9

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

И политиците се превърнаха в напаст , но не ги забраняват. А колко би било добре да се забранят със закон всички партии

8

Не е съвсем лъжа

преди 4 години

Поначало е малко съмнително мнението на човек, който се кичи с безсмислицата "социален антрополог". Проблемът не е в конкретния вид хазарт - дали ще са талончета, дали ще е казино, дали ще е тото. Някаква сума винаги ще бъде прахосана залудо за комарджийство. Прав е обаче, че колкото по-зле са хората, толкова по-глупаво харчат за такива залъгалки. А хората тук са много зле, каквито ще "успехи" да си изсмукват политиците от пръстите и разни други части на дебелите телеса.

7

НА МИЛИОНЕР

преди 4 години

когато говори за социални проблеми не вярвам

6

НАПАСТ

преди 4 години

са също така разни СОЦИАЛНИ АНТРОПОЛОЗИ, адвокати на БАНДИТА от БАНКЯ. Уж социален, а МИЛИОНЕР. Тая мъжка МИСИРКА не слиза от екрана на всички ТВ. Завършил йезуитско-сороската школа неговите състуденти на грантове от разни НПО са на всички ръководни постове в медиите. НАПАСТ както от ***! Трудно се отървава човек

5

Мантрополог

преди 4 години

Според църквата, парите спечелени от лотарията(от организаторите й), е най-добре да бъдат инвестирани в парцели в регулация 2мХ60см и в свещи.

4

Анонимен

преди 4 години

ВАСИЛ БОЖКОВ ПЕЧЕЛЕШЕ ОТ ОТЧАЯНИЕТО НА ХОРАТА, ТОЧНО КАКТО РУМЕН РАДЕВ.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя безсмислен лаладжия един път го водят "антрополог" друг път "анализатор" трети път "социолог"...Добър занаят си е намерил.. добре платен!

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

и от това се възползвоха БОЖКОВСИ ОЛИГАРСИ МУТРИ ПРАВЯТ ПАРИ ОТ БОЛКАТА И МЪКАТА НА ХОРАТА

1

Анонимен

преди 4 години

ДобрЮтро!