15

Анонимен

преди 4 години

До 4.. Абе ти си голем Софиянец щом живееш в периферията. Знаеш ли кога ги построиха този изгрев младост дружба люлин овча купел дървеница. Ами ще ти кажа. На мястото на нивите изникнаха през 60-те и 70-те години. От тези ниви царевица съм брал като дете. Това помнишли го. Истинските Софиянци на пръсти се броим. Преди десет години продадох апартамента на бул. Дондуков и се пренесох в къща с двор на 30 км от София. Омръзна ми сеяндури да ми докарват сеяндури в града на прадядовците ми.

14

До До 8

преди 4 години

Значи си роден или след реситуцията и мама и тате са с пари или си на години и си изкарал пари за апартаментите през едни години през които хората с пари са меко казано съмнителни, или си емигрант който след 10+ години в чужбина е решил да се пенсионира . Аз като идвам от град който е бил най-големият в България когато София е била дупка и все още си следва традициите да се правя на отворко ? Една шепа крадливи шопари натикаха българия в един град да печелят, но нормалния човек е виновен нали ?

13

Хаджи Генчо

преди 4 години

Вие, столичани, почакайте! Иначе сте били винаги във всичко преди нас, провинциалистите, но този път ние имаме предимство. Иван Гешев първо ще се справи с разгроми битовата престъпност в Чирпан, Зетьово, Сватово, Баджанаково, и така до последната махала. А до тогава вие можете да разчитате на отрядите, които сформират Патриотите. Те са поръчали знамето, търси се Райна Княгиня! И разбира се, търсят се и четници.

12

Анонимен

преди 4 години

Ква зелена зона бе?Цялата влакова линия може да се направи на паркинг и една велоалея и за пешеходци.Зони ше ми слагат?!Я марш!Автогарата също трябва да се премести от там.Под моста също паркинги могат да се направят безплатни!!!!''Умници'' такива!!!!!

11

Хах

преди 4 години

И що не ги купи на Леге или Алабин, а се наби в до руското посолство, "кореняче" ?

10

Fsb

преди 4 години

Живея в Изток от 1996, последните 5 години тотално му е*аха м*йката, тотално пррзастрояване, кал и липса на места за паркиране, нищо хубаво не остана от тоя квартал, сутрин не мога да излезна от паркинга заради задръстванията... даже и в градинките никнат нови кооперации, сега строят и три небостаргача само в Изток! Ще стане още по-зле като са готови...

9

До 8

преди 4 години

Апартаментите са ми завършени преди няколко години. За комунисти на мене не ми говори. БКП ни взима всичко, екзекутира пра дядо ми. Роден съм в центъра на София в сграда паметник на културата, построена 1899г.. За провинциалисти и пари ще говоря колкото си искам.

8

Рашко

преди 4 години

До Анонимен 4Само миекащи провинциалисти ли паркират по тротоарите?! Живея на Чехов, в сграда с кореняци - потомствени номенклатурчици, всички паркират на тротоара! Чак и скандали правят като им направиш забележка, че не може да минеш с децата си!

7

Анонимен

преди 4 години

До ХахОстей го, на тоя ако му дадат лампата на Аладин и си пожелае София да няма провинциалисти, ще останат едни 1000 човека село пенсионери и той ще се събуди някъде в Долно Нагорнище. Ей същите кат тоя пукат гуми за паркоместа.... които са публични, *** на *** неговото е негово и чуждото пак негово.

6

емигранто

преди 4 години

Днес бях в Изток, но в общи линии пообиколих София и за съжаление нищо хубаво не констатирах, навъсени граждани и селяни, подтиснатост, няма ред, възпитание, законност! Една бутафорна презастроена измислена приказка е София, не искам да ме разбирате погрешно, навън съм, но откровено казано бих желал да видя нещо различно за 10 години по-дяволите....

5

Хах

преди 4 години

До гневния селянин с 2 апартамента.Абе, ***, Изгрев е изграден през 70 години и в него масово настаняват комунистическа селска номенклатура. Чак тръгнал той да говори за провинциалисти и крайни гета.

4

Анонимен

преди 4 години

Е да се обадят на Гешефт нали показно се бори с битовата престъпност ... или всичко е просто само ПР и показност за пред овцете.

3

Анонимен

преди 4 години

Нормално, най-хубавите обекти на Артекс са там, а всички знаем кои живеят в техните апартаменти.

2

козлодуй

преди 4 години

роми

1

Анонимен

преди 4 години

Дай да се уточним битова или р..мска престъпност дайте на интегриращите по високи присъди и бой само така е ги превъзпитате иначе няма смисъл