77

1

преди 4 години

другаря ви борисов,"нямал нищо общо с подслушването",сигурно и със смазването на бизнесмените,както каза гешев,и стова нямаш нищо общо,но ти сам си го избра гешек.

76

И някой хора

преди 4 години

Дето заплашваха с всякакви номера по релсите, кървища и рани по ръцете нема шанс също да не предизвикат внимание или да свършат някоя работа и глупост и те май са били "кадри" на някой ... Сегаааа айде сериозно европейска любимка с проекти жестоко злепоставена с открито лице или една дето си крие лицето. Не бе защото я е срам нееее просто си е коварна и всъщност не и пука, защото няма емоции и чувства. От гледна точка на когнитивната сбъркали сте - тая дето си крие лицето го прави по желание...

75

Така де ...

преди 4 години

Изкарана, жива и здрава ненаранена и си я искам. Искам си я да излезем двамата достойно от тоя позор и да се учим да живеем заедно! Не е ви срам един сводник и мъжко его женомразец да ви разиграва така! Истинските човешки взаимоотношения сте загубили отдавна, но поне любимците на Европа да измъкнете .....

74

Нещо друго да питате

преди 4 години

Колко пъти аз съм се опитвал някое свестно момиче или момче от тинята, която някой хора са забъркали и калта с която ни замерят всеки ден на всички нива, Борис Желев каза ми някога: Ей и един свестен талант да изкараш от всеобщата простотия се си е струвало. И това беше талант, който си струваше най-много! Нещо друго да ме питате? Сега да ви се е изяснило поведението ми и нещата, които съм направил? Едва ли и все пак .... Искам я изкараба, жива и здрава от тая смрад. Другите не настоявам ....

73

И още нещо!!!

преди 4 години

Имам подозрения, че се опитват отново и отново да използват институцията в която работя за подбор и избор на "кадри" нали в кавички! И колкото по-бързо прекратите този подбор на "кадри" с изстрел в главата, толкова по-добре!

72

Ivan

преди 4 години

Един истински държавник! Срам ме е че сте толкова глувапи да подкрепяте това подобие на президент...

71

Настоявам

преди 4 години

Виновниците да бъдат намерени и наказани! Настоявам това да бъде първото и последното жестоко предупреждение на какво сме подложени тук и настоявам закона да се намеси с всичката си тежест и ако законът не може други сили да се намесят! Аз казах каквото казах! Млъквам!

70

Аз съм

преди 4 години

До Анонимен 72Аз го казах с ирония, понеже знам че перничани са кротки.Целия виц за винкелите и голфовете, ми звучи като някое дете да се изправи на възрастен.

69

Главата ти ще хвърчи

преди 4 години

Ако вече не е изхвърчала! Някой ще ми обясни ли подробно да сте виждали по-голяма подигравка с международното право, принципи, етикет и разбирателство между народите? Аз го приемам като обявяване на война на осем държави и на международна програма за развитие на човешките ресурси! Имам подозрения, че това не е бил единичен случай!

68

Нарушавам етиката

преди 4 години

В защита на България, Европейски съюз и в ситуация на самозащита против публично опозоряване на двама млади хора и подигравка, която е продължила твърде дълго! И в защита на човек, който дълбоко ценя, обичам и винаги е представяла себе си, институцията и държавата си в най-добра светлина!

67

БОСТАН за тикви

преди 4 години

Генералния секретар на ЦК на Герб се изложи...

66

Анонимен

преди 4 години

До Аз съмЗдравите момчета от службите ходят по 5-6 човека с пистолети.Лесно се бият слаби хора.И какво за хората от Перник?Те протестират защото нямат вода а мишоците облечени във власт платиха на куките по 10-20 лв допълнително да ги пребият.Браво !Истински герои!То затова всички ги презират и мразят.

65

Аз съм

преди 4 години

Много се филмирате, но като дойдат здравите момчета от службите млъквате? Сигурно ви е страх, щом винкелите от Перник се оказаха смешници, смятай за какво става на въпрос.

64

Анонимен

преди 4 години

Как да не е подслушвал нали когато дойде Герб първата им работа беше да почнат да подслушват хората затва направиха и картите за гсм с регистрация.Нали затва им викат ушеви.Щото единственото на което са способни е да доносничат,да подслушват и да бият.Преди мислех че пожарникарите са добри и доблестни хора.Заради тоя вече ги смятам за едни от най-неприятните хора на планетата.

63

Пращайте ги!

преди 4 години

Пращайте ги! Това е нечовешко безобразие!

62

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** подслушва нас тук в новините, какво да кажем за президенти. Слухти като праше и се ослушва като нимфа, само и само краденето да продължи.

61

Н5

преди 4 години

Малко екологично списание Номер 5. Отличен проект с награда на ЕК за представяне в програма Коменски. Последна страница. Симпатични симпатични млади хора направиха 1000 жерава с послание. Двама бяха на тази страница. Двамата ни посрамихте жестоко. Не без последици!

60

Надявам се главите

преди 4 години

Да са ви гумени! Надявам се да отскачат от бетонни стени без последствия. Надявам се да разберете, че този човек ще плати с живота си за това, което е направил. Има начини и начини! Има неща по-лоши от смъртта господа! И понеже сте си позволили да направите едно от тях, ще си жънете каквото сте посели! Настоявам! Настоявам! Настоявам!

59

Читател

преди 4 години

Подслушвайте моя,аз нищо не крия.Защо политиците са против????Има защо!Нали?!

58

аз-ът

преди 4 години

тоя път сграфиха и то яко. Ясно е, че като са го подслушвали не е бил президент, но сега Е и нямаха никакво право да разпространяват тия записи. Много прекрачиха границата, трябвало е да ги унищожат. Представете си утре в Англия BBC да показва записи на кралицата щото видиш ли била подслушвала секретарката й и точно тогава тя па й се обадила. Прекалиха и Борисов е изплашен. Разбира се че е знаел, разбира се, че с негово съгласие са пуснати записите.