645

6-то Главно

преди 4 години

До Анонимен (656-652)Явно не Ви стига и по цяло каре да си изливате Страха и злобата.Значи нещата ВЪРВЯТ НА ДОБРЕ!

644

Анонимен

преди 4 години

Всичките проблеми на генерала идват от глупостта му. Как се е оставил тази жена със съмнителен морал да го яхне така яко.

643

Простак

преди 4 години

Много Вие нервно президентчето!

642

Анонимен

преди 4 години

"И най-умният е малко ***", "Това, което човек сам си направи и най-големият му враг не може да му направи" и др. подобни мъдри мисли. Това мога да кажа за Радев и неговият избор за втора съпруга. Истина е, че много мъже толерират любовниците си, нарушавайки морални норми, но не се женят за тях и не стават президенти!

641

Анонимен

преди 4 години

Познавам избиратели на Радев - пръста няма да си мръднат за него!

640

Анонимен

преди 4 години

Опорките на гепИ не вървят, рейтингът на Президента Радев св вдига още, браво Радев смело срещу м..утрите на борисов

639

Дедо

преди 4 години

Много добре го казвате да се махне президенто,ама как да стане като Руснаците го туриха на тоя пост а народеца глеееееед0а и си трае.

638

Анонимен

преди 4 години

ако цачева беше станала президент, щеше да се държи много по мъжки от радев!

637

Анонимен

преди 4 години

По-вайно е, че Радев е нарушил закона, а не дали И от кого е бил подслушвал. Той няма право да чете Морал, защото се е занимавал с шуробадянаштина.

636

Анонимен

преди 4 години

Б. Борисов е турчин... Ислямистите НЕ ядат свинско месо и затуй оня ЗАБРАНИЛ да се гледат животни по селата.

635

1

преди 4 години

Трябва да гръмнат Банкя- лията Б.Б, и да стане Революция, за да се оправи България... *** Б орисов е турски Шпионин.

634

2

преди 4 години

В същото време Б.Б пуска БОГАТИ араби и кит.айци да вземат БИЗНЕСА на БЪлгарските фирми. И българите ФАЛИРАТ. После тия Богати араби и китайци почват да домъкват още бедни араби и кит.айци в България, в фирмите си.. Така и Българските Бизнесмени и работниците остават без пари и работа и муират от глад... Отделно Б.Б убива хората в БЪлгария с турско- не.гъ.рските фирми- ЕМтел, Вииваком и разболява всички с Рак и Левкемия.

633

3

преди 4 години

И праща разни ци.га.нски турци- Митьовци, Мечки да Изнервят цяла България, да крадат, да продават наркотици, да правят жените на ***, а мъжете на - просяци... Като убият *** Борисов, с Революция ще се оправи всичко в БЪлгария. Във всяко село трябва да има прасета, и едни кол с набучен на него Ислямсит, като плашило (както Дракула е набучвал араби и н.е.г.ри на колове ) за да бягат Ислямистите НАДАЛЕЧЕ от България.

632

ББ

преди 4 години

става ...но е добре да попитате и над 2 милиона мой братя гласували за Президента мажоритарно...да не ви срещнат някъде...

631

гневно

преди 4 години

Айде сега, пак оправдания. Радев да не би да се опитва да се намесва в изпълнителната власт? Първо се намесва в законодателната като даде една седмица на депутатите. След това се оказа че Гешев от съдебната властне си знае мястото, сега ще прави служебно правителство? До кога така? Не е ли най-добре да свалим най-корумпирания президент в историята на България и да се свърши целия този панаир?

630

Ани

преди 4 години

Българийо! За тебе те умряха!Докога ще го търпим тоя!Защото не е сършил нищо за тригодини освен да плете интриги!Чалгаджийките са къде по-достойни от жена му.Баща му и той един . . .

629

ББ

преди 4 години

то и робуването в Испания е несправедливо...но е законно ако законите са писани от гробари за троловете им...Бог да пази България

628

Анонимен

преди 4 години

Мрънка като кадъна, законен ли е записа. Не бисипи-то го направи. А законно ли е да даваш апартамент на любовницата си.

627

Анонимен

преди 4 години

Какво мъжество и Радев, не смее да каже че е дал апартамент на любовницата си.

626

ББ

преди 4 години

Свалете знамената! Минава Генерал Вазов! Победителят при Дойран!...Това е Историята на Народа ми...Народа ми няма загубено знаме в битка...Знамето е символ на мъжеството...на честта и обичта на защитаващите го към Родината ни