288

Анонимен

преди 4 години

естествено е да е "разпознаваема"! то чалгата и простотията си личат отдалече!

287

Онези наивници

преди 4 години

които гласуваха за Витков, сега ще гласуват за Славуца, и резултата ще е същият, ще минат 1% и ще лапат само субсидии, нали това целят бандата на Славуца. В Левски Г не пада сухо, и помиярчетата му ще останат гладни, затова гледат към държавната софра. Да видим ако влязат в парламента, дали ще направят субсидиите 1 лев!?

286

Анонимен

преди 4 години

Да, много ви е страх да не си развалите рахата. А, трябва, нужна ни е промяна. Стига безобразия, държава не остана от крадци и мошеници на политическия фронт. Когато не проумеем, че от нас зависят "богопомазаните" горе и не им вгорчим живота с натиск да работят за държавата и носят пълна отговорност ще е така.

285

Анонимен

преди 4 години

Ако вкарат Слави в парламента поне ще е забавно :) Всеки петък ще си гледаме актьорски парламентарен контрол . Краси Радков и компания стигат . А останалите във ваканция . Това на майтап де :)))

284

Шамко

преди 4 години

Слави излиза от телевизията 2 год преди изборите в момент, в който ГЕРБ отива на зле и му трябва нов ход за да задържи властта по някакъв начин. Хм, доста съмнейшън е това батка. А това, че Слави плюеше по ГЕРБ е всъщност тъй наредене от ... ГЕРБ. Помня интервюто, когато ББ беше при Слави. То подготовка,то се вадят листи от пазвата... Вместо внзапни и неудобни въпроси - дириджиран сценарий.

283

Анонимен

преди 4 години

Айде Слави, че военно моторизираната реч зе да ми омръзва.

282

некой си

преди 4 години

тогава че цъфнем и вържем

281

Щирлиц

преди 4 години

Народът искаше да чуе нещо различно още когато синият командир го скубеше яко.Затова Партията избута напред царя,та хората да отъждествят различното с него.Сега е същото,само че пр.ос.то.тиите на новия месия ги гледаме доста години по телевизията,а който е гледал и слушал внимателно,за него няма да гласува.

280

Анонимен

преди 4 години

Само Слави ще оправи животинския комплекс на народното събрание.

279

Ха-Ха

преди 4 години

Да, прав си, голямо шубе ме хвана." Клатеха се в лево, в десно, мостчето им беше тесно, хванаха се за ръцете, па цамбурнаха в реката"

278

Анонимен

преди 4 години

който и да влезе нищо не може да се промени.най якото е че и 10 000 год да лъжат, народа пак ще вярва на едни и същи лъжи.леви или десни, средни или крайни, долни или горни, всичко е театър.

277

dexdan

преди 4 години

tozi anonimen mnogo aktiven

276

Анонимен

преди 4 години

Колко плаща за да се запиша където трябва:Tарифи:- Участие в шествие - 20 лв- протест пред НС без знаме - 50 лв- протест пред НС със знаме - 100 лв- търкаляне по жълтите павета пред НС - по договоркаОстаналите мутроболкуци/партии да не се стесняват да дават оферти.

275

DDD

преди 4 години

Едно време куцо и сакато основаваше фондации. Сега е модерно да основеш политическа партия... Абе прогрес!...

274

Анонимен

преди 4 години

до бсп никога повечепредлагам - бкп никога повече- защото банкянското и четата му са все от бкпти сигур си някой 80 годишен дятка дето ти се иска да управлява бкп- и затова си харесваш банкянскотодокато не изгоним комунистите от министерски съвет и парламента все така ще е ама лошото че всички борци срещу комунизма им *** задниците

273

Идеалист

преди 4 години

Чудя се , кой е центърът, които ни предлага такива артисти като: Цяря, Бойко, Цветанов, Пеевски, Гешев - лансиран като чекист и му наложиха и каскет и накрая стигнаха до чалгаджията Трифонов. Наистина има такава държава, защото има такъв народ.

272

Смешници

преди 4 години

Тия мноооого са се объркали.Всички мои познати,аз и моето семейство ще гласуваме за новата партия на Слави.До сега рядко съм гласувал,но сего с кеф ще подкрепя Слави.Спомнете си референдума.Няма българин,който да не иска свинете в парламента да не се намалят на 120.Програмната му декларация е това,което иска да чуе народът.Нищо чудно да е ПЪРВА сила на следващите избори.

271

Анонимен

преди 4 години

Това е най-успешният медиен продажник и политическа к-ва.Сутеньо_рите ряпа да ядат.

270

of

преди 4 години

Тоя самозабравили се шоумен(халтура мастър) ако влезе в парламента ще е знак, че масата е абсолютно деградирала.

269

мишо бирочето

преди 4 години

как нема да е разпознаваема. символът му на слаби е една ръак сграбчила българското знаме. ръката е на движенията на жоржо шорош. разгледайте знамената на всичките цветни революции и се сетете кой стои зад тях. слаби ще влезе в коалиция с *** и ще му легализира престъплния, ще потули кражбите и злоупотребите и на края ще ни забие кръста. гаранция от шорош. ПС: половината министри на тиковчев са шорошоидчета, особено онази транс булка на туризма, ефрейторката на външните работи, грабриел кончето, и уродливата царцичка тетка салчева.