44

бай х

преди 4 години

нищо не може да скочи ... нали има енергийна борса ще се внесе ток около нас сърби и македонци плащат по евтин ток /купуван от нас/ без да имат аец

43

Анонимен

преди 4 години

До енергетикАко Русия е искала да ни помогне и да строи втора АЕЦ, нямаше да накара БСП през 2005 да продаде оригиналните реактори на безценица.

42

Анонимен

преди 4 години

До енергетикТи си долнопробен лъжец.Кой продаде оригиналните реактори на безценица на русия през 2005?не беше борисов нали?

41

Анонимен

преди 4 години

В момента 2400 души в марица изток2 взимат заплати, а произвеждат само 660МВТ.

40

Анонимен

преди 4 години

как западни държави постигат резултати без употреба на въглища а у нас това не може?------с държавна политика,в Германия 50% от къщите имат на покривите си соларни панели а държавата финансира това с нисколихвени заеми и субсидии.

39

тиква

преди 4 години

страхувай се народепак ще ви наплашат че ако не търпите едно зло ще дойде друго по голямо

38

енергетик

преди 4 години

Русия беше готова да ни построи ОЩЕ ЕДНА АЕЦ!!!Реакторите ги платихме.После Бойко Борисов се изметна някак и отказа помощ от Русия.Втора АЕЦ в България така и не бе построена,а можеше.Русия искаше просто да ни помогне,но...политиците ни не мислят за Родината България и за българите,а за джоба си.Затова ще поскъпва токът.

37

Анонимен

преди 4 години

До Nuclear Blastкакви са тези консервирани блокове и нови реактори?

36

Nuclear Blast

преди 4 години

А ако се включат "консервираните" блокове на Козлодуй+двата нови реактори, с колко ще спадне цената?Или тока може само да скача, като живака и тъмнолилавия полуром, който подписа договора с "американските" централи, с гаранции - сметките на крепостните потребители.

35

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо ще се боря за нова промишлена партида към едно от ЕРП-тата. Имам възможност да монтирам на покривите си много соларни панели които да покриват моите нужди и да продавам енергия. Обаче никой освен мен не иска да се случат нещата. По цял свят накива начинания се субсидират с някъкъв малък процент и хората получават малък доход от това. Тук Ковачки ще обира парсата

34

Анонимен

преди 4 години

Ако затворим хамериканските ТЕЦ с колко ще падне цената на тока?

33

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, пак глупости. В момента от бюджета се плащат луди пари за да може да съществува тая централа с 2100 души/като в часните работят по 800/. Демек сега харчиш не харчиш ток плащаш яко. Ама ще им спре далаверата и затова плашат.

32

Анонимен

преди 4 години

До 32Тай е бацьо!

31

Анонимен

преди 4 години

Нали се сещате че и с 200% да скочи нищо няма да се случи. Овцете спят зимен сън, и няма изледи за пробуждане.Спете овце спете!

30

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от Ковачки и ГЕРБ!20% увеличениеВидимо некадърни резултати

29

Анонимен

преди 4 години

На този ГЕРБ му плащат за да крепи Стабилността.

28

До 23 псевдоексперт

преди 4 години

Вносът на стоки и услуги от други държави става срещу валута, каквато България доста трудно си набавя. Затова износът ни на ток преди години беше много важен за икономиката на България - износът на ток ни осигуряваше голямо количество валута. Всичко се произвежда по-евтино някъде по света. Защо ли не внасяме всичко, без да произвеждаме?

27

внимателно

преди 4 години

Нужен е внимателен анализ на тн "Зелена сделка"> манипулиращи разходи за над 16 800 000 000 000 /шестнадесет трилиона долара и осемстотин милиарда /официално са предупредени за риска от фото волтаичните централи и за това че рекламираните електромобили са исключително вредни за Земята и климатичната охрана/предимно заради бели високовредни режещи скенери монтирани вместо доказано безвредни жълти традиционни фарове.

26

Внимателно с тока

преди 4 години

Охранители на живота на Земята вече не с е нуждаят от производство на ток за подръжка на техните съоръжения подават наоколо. Навремето те тласнаха човечеството към добив и ползване на електроенергия вкл от въглища.

25

Внимателно с тока

преди 4 години

След като спряха отлично работещите малки блокове на Козлодуй себестойноста на тока в България нарастна рязко от под 1 стотинка за киловат час. Тогава се знаеше че има проблеми с въглищните централи.Нужно е да се до проучи колко вредни са фото волтаичните централи..Данните засега че са много вредни ..НА фона на силната биосферна охрана в Южна Англия единствените ясно очертани аномално вредни зони са къщи с фотоволтаични колектрои..