54

Анонимен

преди 4 години

А оставете го Сиднито, пак се е събудил с отвити крака и сега ни разказва сънищата си. В следващия си пост ще разправя, че е личен приятел на английската кралица. Впрочем познавам един такъв, та не знам дали не е наш Сидни.

53

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияСигурен съм, че Сидни си го виждал само по телевизора - ако въобще имаш телевизор ...

52

Анонимен

преди 4 години

ти не се тревожи за високо квалифицираните кадри, преодоляваме изискванията доволно и пак отиваме където пожелаем. Аз дори имам и австралйски паспорт от няколко години. Живея в Сидней... Ама важното е да не пускат 406ани кат теб да шават навън, където ние квалифицираните правим по 6 цифри на година в долари, караме си автоматика доволно до екзотични места и ти пращаме поздрави на теб в поднебесната ссиггания

51

Анонимен

преди 4 години

А няма какво да се тревожат англичаните, с тоя брекзит желаещите да живеят и работят там доста ще намалеят, а и доста чужденци, които от години са там ще напуснат.

50

Анонимен

преди 4 години

Прити Пател... типична англичанка. :)) С тази фамилия ако не е от Мумбай, значи е от Делхи, но иначе е голям експерт по въпросите на емиграцията в Англия. Добре, че навремето е нямало такива изисквания, че иначе не знам дали и самата тя щеше да живее в Лондон.

49

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияЗа нивото на английски на кандидат-студентите във Великобритания не бери грижа, няма да са такива изискванията за тях, все пак трябва да им се вземат паричките.

48

шлоп

преди 4 години

До АнонименДори и да стане официален (което аз не вярвам), това няма да промени факта, че само с испански в САЩ ще живееш като куче, защото работодателите са англоговорящи и те ще наемат някой, с който да могат комуникират. Нали съм ги виждал латиносите там, като българите без английски във Великобритания са - по полетата, домашни помощници и т.н.

47

Анонимен

преди 4 години

До от сидниАав$тралияЗаради такива като тебе "българин" е обидна дума в половината свят ! От това, което пишеш, си личи , че си тотален *** !

46

Анонимен

преди 4 години

До Ха хах хах"И за къде по-точно ще ти трябва испанския в САЩ?"Скоро в конгреса и в сената ще ти трябва испански.

45

Анонимен

преди 4 години

До шлопТи изчакай само 20 години още и испаснкия ще е официален език в САЩ. Вече даже почнаха предизборните кампании да ги водят на испански.

44

Анонимен

преди 4 години

- СмеееехТези които берат ягоди в чужбина ще могат да си позволят билет до САЩ? Ти как ще го изкараш в БГ с 600 лв заплата. Че се писал и Смеееех - *** си

43

от сидниАав$тралия

преди 4 години

Ако някой си бе направил труда да провери детайли щеше да напише че за нивото на англйски, необходим за пребиваване и работа, ще се изисква ИЕЛТС профишънси левел, което значи ИЕЛТС 7. Ай на печелившите честито, да гоните седем със студентчетата по залите на британски съвет. А да, и си платете рекета, щот седем ще видите през крив макарон. Който разбрал, разбрал съвета ми. Па който не, ще се явява през месец на дати и ще се набутва с 6.5Кой разбрал, разбрал. По3драви от слънчево Сидней Ав$трали

42

Ха хах хах

преди 4 години

До АнонименИ за къде по-точно ще ти трябва испанския в САЩ? Една камара латиноамериканци там живеят като кучета с техния испански и никой не ги брои за живи, докато не научат английски.

41

шлоп

преди 4 години

До АнонименЗа САЩ да ти трябва испански ? Тези глупости от къде са се пръкнали в главата ти? Живял съм в САЩ, факт е, че има много латиноамериканци и една част от тях не говорят английски, но 99.9 % от бизнеса (работодателите) е само англоговорящ. С испанския най-много да се гърбиш на някое поле. В Германия предполагам е същото, ако турските гастербайтери са желания за теб работодател, тогава предполагам без турски няма да минеш, ама за повечето хора това няма е така.

40

Анонимен

преди 4 години

отидоха предателите с Тръмп да играят ама ще им го

39

Анонимен

преди 4 години

до 35Такиви инжИнери като теб в Англия берат ягоди, за това не се хвали много :)

38

До34

преди 4 години

Лъжеш се при нас емигрират Руснаци, Украинци Молдовци има и Макета и други от бившите Съветски републики.И със сигурност ще стават повече.

37

Анонимен

преди 4 години

До хххйй"много пъти пъти повече би предпочел някоя от развитите държави в континентална Европа, САЩ, Канада или Австралия."Проблема е че повечето хора говорят английски а за САЩ ти трябва испански, за германия турски а за канада и австралия китайски.

36

Анонимен

преди 4 години

до 35Ти пък голям патрон си бил щом си се наредил до просищите и се обясняваш Бойко тиквата...

35

Хе-хе

преди 4 години

Само в Индия знаят английски на високо ниво. Значи броят на индианците ще се увеличи. Индия е най-голямата англоговореща държава.