16

до 16

преди 4 години

До АнонименСамо при дивашкия комунизъм -социализъм овчар може да е Президент. Апропо др. Станко Тодором беше Министър-председател, а в същтност е сарач т.е. изработва поводи за магарета. Това е инфо за по младите.

15

До 8

преди 4 години

Явно по далеч от кооперативния пазар в Люлин не си бил: Прага, Белград, Виена, Загреб, Любляна, Ниш, Сиена, Болоня, са все градове в които лично аз съм бил с кола, лично съм плащал за паркиране със смс или карта, и са между половин и милион и нещо.

14

Анонимен

преди 4 години

Само при дивашкият капитализъм след 1989 година пожарникар еднокнижник може де е премиер, а вицепремиер и министър на вътрешните работи да е физкултурник и разносвач на папки. Сега поредната дивашка платена зона за паркиране.

13

Анонимен

преди 4 години

Тук с Коли на 30 г за 3000 лв ще те сметнат за баровец. Хсхсха. Пък ако имаш и апартамент тип кутийка с ипотека съвсем оправихме стандарта на държавата.

12

Анонимен

преди 4 години

30 години дивашки капитализъм ни върнаха 50 години назад в развитието, когато всяко второ домакинство вече имаше кола, за разлика от 1944 година, когато на 10000 домакинства, едно имаше кола.

11

Анонимен

преди 4 години

До 11Другарю червен ***, никаде в Западна Европа не е имало дивашки комунизъм или социализъм, а още по малко овчар за Президент като бай Тошо-Ха-ха-ха. Забрави ли, че получавахме по 5 долара заплати и три долара пенсии. Тогава нямаше коли.

10

До 1

преди 4 години

Абе я не ни сравнявай със западна Европа.Къде са те,къде сме ние.Нито има достатъчно паркинги,нито места за паркиране,а само гледат как да обират хората.При тия заплати искат да свалят и последната риза от гърба на народа.

9

Анонимен

преди 4 години

Много трудно обяснимо е как т.н. беден народ във всяко семейство има по две коли или три. Може ли някой , който не е на три ракии да ми обясни къде да се паркира. В цяла България е така. И понеже няма разум идва икономическата принуда. Така е в цяла Европа. Апропо защо в Африка няма платено паркиране, елементарно Уотсън, защото няма коли.

8

Анонимен

преди 4 години

А синя зона ще има ли?Ей голем го вади банкянския.Следваща стъпка е издигане на крепостни стени.

7

Реалист

преди 4 години

Навсякъде по света в населени места с такава малка гъстота на населението като в София няма платено паркиране. В населени места като Банкя също няма платено паркиране. Има малки изключения свързани с голям брой туристи.

6

Реалист

преди 4 години

Винаги въвеждането на платена зона за паркиране създава огромни неудобства в съседните райони, където няма платено паркиране и не след дълго и там въвеждат платено паркиране. Така че в Банка скоро навсякъде паркирането ще е платено.

5

Анонимен

преди 4 години

В Хърватска в градове от 10 000 души центъра е платена зона. Казвам ви от опит. Коментирайки давайте малко по-сериозна дискусия. Румъния е на другия полюс - 2 милионен Букурещ не е платено паркирането (както и никъде в Румъния). В повечето ЕС страни навсякъде се плаща.

4

Анонимен

преди 4 години

До 4Ще хванеш дедовия

3

Анонимен

преди 4 години

Неделя в Банкя е пълно с коли за това ще го въведът българина докато не вземе тоягата ще го обират чиновниците и ще му вземат всичко защото са алчни!

2

Наблюдател

преди 4 години

Не виждам кой ще плаща.

1

Анонимен

преди 4 години

В цяла западна европа се плаща за паркинг. Не байо да си паркира къдет иска таралясника и да го държи там една седмица