114

ро-ди-хме- се !

преди 4 години

След 30 години преход, слънцето изгря !

113

ние не сме достойни

преди 4 години

Това е голяма чест ! Мисля че от скромност не трябва да приемаме.

112

Анонимен

преди 4 години

Без визи между Бг и САЩ означава неколко стотин хиляди губернци да изчезнат за САЩ в рамките само на няколко години! Кой ще слугува тогава на руско- бОлгарските мафиоти като черепа божков, импексоваНинова, руменТъпото льотчик и т.н и т.нЗатова е тоя вой и ненормална ярост срещу пустите щатски визи! Но колелото се е завъртяло и няма връщане назад, дори и при друг президент визите ще паднат, въпрос година- две, възможно е и по рано

111

ррал

преди 4 години

в политиката мъжка дума няма и мъже няма има само интереси някои рибки коити вярват на чудеса да го запонят добре

110

Златка

преди 4 години

Пълни глупости, на Америка въобще не им дреме за визите на Българите! Никога няма да паднат визите ама никога! Това е повече от ясно! С тази корупция абсурд!

109

Анонимен

преди 4 години

Борисов и Трънп ще паднат. Визите не.

108

Анонимен

преди 4 години

До избирателПърво място и по жертви на турски тирове, за които Борисов строи нови мостове и магистрали.

107

Анонимен

преди 4 години

Кое е лошото да паднат визите за САЩ? Всеки нормален обикновен българин ще може да си купи билет и да замине свободно, пък ако му хареса да започне законови стъпки за оставане? Защо само разни номенклатури и измамни " бизнесмени" да могат да идат там пък на нас после да ни " отварят очите" колко лошо било в САЩ? Айде стига с тия лъжи, дано си спази обещанието Тръмп и да паднат тия визи

106

избирател

преди 4 години

Да извинявам се на всички поддръжници на ГЕРБ!!!Аз не съм прав!!!България наистина е първа във всички негативни класации на Европа.....На лошо здравеопазване!Най ниски пенсии!Най лош въздух!Най лоша инфраструктура!И т.н и т.н......

105

Питане

преди 4 години

Извинете, може ли нещо да попитам тука - за какви визи става дума значи? *** то трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи да влизат в България като че ли им е бащиния. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

104

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще спечели изборите, но Бойко явно няма намерение да кара четвърти мандат затова така смело и безотговорно съчинява.

103

Анонимен

преди 4 години

САЩ са държава хищник който живее от плячкосване на други държави. Но вече никой не иска да е плячка и САЩ гризнаха дървото в Сирия, и във Венецуела и все повече ядат шамари. Останаха само страни като България за лесна плячка.

102

Анонимен

преди 4 години

Туземното население мечтае да се изнесе в САЩ да мие нелегално тоалетни използвани от афоамериканци, предпочита населението да мие нелегално тоалетни използвани от афроамериканци, отколкото легално и безпроблемно да живее и работи в Швейцария. Лонг лив ю ес ей, юуу ес ей, юууу ес еииий!

101

избирател

преди 4 години

Жалък анонимен мишоко,нямам симпатии,към Русия,та да се оплаквам....Имам против,всеки съсипващ държавата ми,в случая ГЕРБ!!!

100

Анонимен

преди 4 години

До избирателИДИ ДА СЕ ОПЛАЧЕШ НА РУСКИЯ ПОСЛАННИК

99

Burzum

преди 4 години

Ти мене уважаваш ли ***?

98

Анонимен

преди 4 години

ЗАПАДА помните ли как изгони руснаците от Кипър?За един месец!

97

избирател

преди 4 години

Стига с тая Русия,че ставате,смешни и жалки бре!!!В тролския Ви трудов договор ли е заложено,да споменавате Русия във всеки пост?!Или да обвинявате всеки,който не харесва ГЕРБ,в русофилство?!

96

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другаре, не се кахърете, Тръмп със сигурност на вас ви е уредил едно безвизово пътуване за Масква, еднопосочно.

95

Анонимен

преди 4 години

До избирателПутин ще ти купи едно колело, ама в Сибир