46

Анонимен

преди 4 години

В САЩ има 13000 BSL-3 и-4 лаборатории, а в Китай само една в Ухан. Къде според вас е най-вероятно да направят ваксината срещу вирус познат от 2003г?

45

Анонимен

преди 4 години

е нормално епризводителя се е подготвил от раноостава само да ги произведеколичеството е приблизително колкото необходимото за оставане население на краваристантипичен гаден номер - след като са изтребили 90 милиона индианци са се загрижили да го направят и с други народиоще миналата седмица индиските учени казаха че вируса е изкуствено създадене докато другите страни търсят ваксината някой ще си я произвеждаа може и да продаде на когото поиска но цената ще е като златото през втора свето

44

Анонимен

преди 4 години

48Твоята тъпота няма сравнение.

43

Йово

преди 4 години

До АнонименйОвЧо...и за троол си ттъп.Значи се конкурираме!

42

Анонимен

преди 4 години

Как се контролира човек с микроимплант, да не говорим с лъчево оръжие, и защо изобщо трябва да се контролира, след като и без това се държим като овце и винаги сме се държали така? Лудите трябва да станете малко по-рационални.

41

Анонимен

преди 4 години

Хораааа,нанотехнологиите са мноооого опасни,по-добре да не приемат тези ваксини,по-добре е дори да се самоубият,ако не издържат!

40

Анонимен

преди 4 години

По-добре да измрат,но да не приемат тези ваксини,защото не се знае какво има в тях, защото се вкарват микроинпланти и чрез тях контролират хората,а също и чрез сателити и лъчеви оръжия,това е самата истина,нашия Бойко също е имплантиран.

39

Анонимен

преди 4 години

йОвЧо...и за троол си ттъп..

38

Йово

преди 4 години

Много от китайските учени твърдят че новия вирус е лабораторен и докато китайците още го проучват се оказа че в САЩ вече имали и ваксина. Явно американците си пуснаха вируса с две цели: Първата е да елиминират икономически конкурент и втората да му продадат ваксини за милиарди. Това ми напомня много на филма Зараза от 1995 г. с Дъстин Ходман и Рене Русо и техния вирус "Мотаба".

37

Активист на БКП

преди 4 години

В България всички висши функционери на ГЕРБ вече са Ваксинирани ! Животец мил !!!

36

L.

преди 4 години

До хмТи не си ***, ти си много ***, за да мислиш, че правителства имат общо с пандемии. Едно време кои правителства са организирали епидемиите от бубонна чума, проказа, шарка, а в началото на миналия век и испанска треска и полио (далеч преди 50те години и зората на фарма индустрията), които са изтребвали до 1/5 от населението на земята? Или викаш, без наука и ваксини, по-добре?!

35

Anonimen

преди 4 години

Да ваксинираш китаец с американска ваксина - ако оцелеят от вируса, ваксината ще ги довърши

34

хм

преди 4 години

Пуснаха вируса а сега печалбата от ваксинитеБизнес за много пари

33

Sichtpunkt

преди 4 години

Не мога да повярвам на очите си, но винаги съм знаел, че американофилите, ако не изкрвяват истината повече от ***, то са равни с тях в това отношение!Слава ЕС, слава ЕС!

32

Анонимен

преди 4 години

Ако се окаже че тази ваксина работи, мисля че китай ще се постарае сащ да станат 50 отделни щата, а Русия ще помогне

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Русия не я мисли ще направи ваксина,както направи и срещу еболата,просто им трябва време. Само америанците пуснали заразата имат предварително васината. Трябва да се затворят всички американски лаборатории и фармацефтичи концерни,и да бъдат съдени за разпространение набиолгично оръжие.

30

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 32 Руснаците нямат време,капацитет и пари да се занимаван с "глупости ". Техния приоритет са ядрено космическите сили.Така ли е ? Така е .

29

Ти да видиш..

преди 4 години

Браво на американците ! Дано успеят да спасят света от пандемия.А Русия и Китай искат да ги унищожат.

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩо някой да е очаквал рушлЯмдия да направи ваксината?...................Ами защото те не са измисли тази болест,измислил я е някой друг

27

Анонимен

преди 4 години

Как така под Говят!?;)