9

Анонимен

преди 4 години

Хотелите, кръчмите и ***.те са достъпни в София...

8

опетков

преди 4 години

До Анонимен Нищо му няма на града, а и на селяните в него им е много добре.

7

Анонимен

преди 4 години

ВАЖНОТО е КОЛКО пари сме получили от тия туристи. По- добре да дойдат хиляда туристи, да оставят 20- 50 милиона долара за 1-2 седмици и да се махат... НЕ ни трябва чужденци да се разкарват по квартали и села... Туристите трябва да ходят САМО по Курорти, да плащат за Хотел по 1000 евро на ден за преспиване, да купуват пица по 15 лева и кока кола по 15 лева. Не ни трябват Богати Арабски ИЗМАМНИЦИ- дюнерджии, нито Китайски ресторанти, нито чужди Болници, щото тия ЩЕ ни вземат Бизнеса и Работата.

6

Анонимен

преди 4 години

Пристига един приятел от САЩ, отварят се вратите на терминала и той ме пита:- как го дишате този мръсен въздъх?Доста ме разпитваше останалите 8 дена, защо всеки пресича където му падне? Защо ина толкова *** по улиците? Защо има аптека на всеки ъгъл? Защо улиците са неравни и няма маркировка? Какво е синя и зелена зона и никъде не е обяснено на английски език за турист?... няма да продължавам но се радвам че си тръгна че ми свършиха оправданията

5

Анонимен

преди 4 години

Не пипайте хазарта, че туристите ще почнат да изчезват.

4

Анонимен

преди 4 години

теа са луди,аз ходих в софето два пъти по лични въпроси и не смятам да потретвам,макар,че там съм роден,изключително мръсен,неуютен и забързан град без атмосфера

3

Анонимен

преди 4 години

И ние сме били велик народ и някога сме имали граници от днешна Словакия и Киев до Пелопонес и Константинопол. Представляваме интерес за западняците защото културата ни е много по-различна от тяхната. Като се започне от православието, кирилицата, архитектурата на църквите ни. Имаме богата, древна и интересна история, земята ни се намира на кръстопът на цивилизации. Имаме четири сезона, имаме излаз на море, имаме планини, реки, полета, имаме всичко. Само акъл нямаме.

2

Анонимен

преди 4 години

А пък Варна е със спад на туристите! Чудно защо? Ама ако питате гербавите със сигурност не е защото превърнаха града в гротеска и ***.

1

Анонимен

преди 4 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ