26

Анонимен

преди 4 години

България е на едно от първите места както по битова престъпност, така и по полицаи на глава от населението. Хората вече не виждат смисъл да подават сигнали в полицията, като станат обект на престъпление. Та да попитам: РЕСПЕКТ към такава полиция?

25

Анонимен

преди 4 години

Какъв респект бе с тия зелени жилетки като на чистачките по улиците. А и с тая гробарска униформа приличат на погребални работници. Да вземат да погледнат униформите на Милиционерите от бай Тошово време. Тези униформи не само вдъхваха респект но и страх. Ромляките като видеха жълта жигула със синя лената с надпис народна милиция и се покриваха в най дълбоките дупки. Но по онова време имаше държава. Мутрите които през 90-те излязоха от дупките по бай Тошово време бяха носачи на куфари в хотелите.

24

niki

преди 4 години

Гешефф, пРезидентчиту и Винету урониха тотално и малкото останало доверие в държавността като цяло. Мутри облечени като през 90-те години, но сега носещи полицейски униформи. Мутри в прокуратурата на чело с необразован, неграмотен и *** Каскет. Винету управляващ Територията от своя вигвам както Бай *** си управлява курника.Очаквате ли нещо различно?

23

Анонимен

преди 4 години

Респект към полицията е като някакъв виц. И сложили снимка на някакъв 120 килограмов грухтящ елемент, дето замислено се чуди как се ползва химикалка. Тоя ако тръгне да гони някого и ще получи инфаркт след 10 метра. Ето ви един брадат виц - как полицай отваря консерва? Тропа по капака и крещи "Отворете! Полиция!".

22

Анонимен

преди 4 години

Е как няма да намалее. Човек го е страх тото да пусне!

21

Случаен читател

преди 4 години

Тази снимка май за друга статия трябваше да я качите...

20

Анонимен

преди 4 години

А защо ли?

19

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласен, че е намалял. Спомням си ясно преди 15 год, какво беше. Това може да го каже само някой с определени интереси.

18

Анонимен

преди 4 години

Основният ресурс на полицията е впрегнат да охранява или да се бие с протестиращи. Каквото остане мързелува по патрулките или се крие в храстите. И остана старшина Бай Иван, който пред чий банков офис да застане по-напред?

17

Анонимен

преди 4 години

Абе кво стана с онези Павликенските милицаи-крадци дето си наливаха бензин от Пръдливата чешмичка?Май нищо!Хаха!, Респект!!!!Престъпници в униформи

16

God

преди 4 години

В случаят "контингент" и "полиция" е едно и също. Крадецът вика дръжте крадеца.

15

Анонимен

преди 4 години

Слагат ги лред офисите дето има пари че да разучат по добре обстановката за по лесен обир! Пази боже крадливо ченге да те пази!

14

Анонимен

преди 4 години

Служителите в системата на МВР винаги са годиви да се притекат на помощ в свински тръс да помогат на народа и заслужават уважение.

13

Анонимен

преди 4 години

Какъв респект към тея бе, половината шлюмбаци не могат да избягат 300 метра без да повърнат другата половина могат ама не искат, а в купом корумпета до дъното на костите си !!!

12

??

преди 4 години

"Респектът към полицията е намалял"От къде да дойде този респект , след като полицията е фрашкана с милиционери и носещи униформа престъпници от всякакъв калибър.Заслужаващите уважение истински полицаи вероятно са маргинализирани , натикани в девета глуха за да не пречат на "работата" на колегите си описани по-горе.

11

Анонимен

преди 4 години

Гавазинът на Мето Илиенски иска респект.

10

Анонимен

преди 4 години

Ушевите ходят на работа с ясната мисъл как да прекарат тяхната си система и да цоцат.

9

Анонимен

преди 4 години

Респект се печели със заслуги, а не със скатаване.

8

Odpo

преди 4 години

Толкова е и експерт този... Доверието към МВР в България е с отрицателна стойност. Те са ***, вълци в *** кожи! МВР е най-голямата и силна Мафия в България и не просто инцидентно, но тя е оглавявана от Мръсно ченге за което в крими средите всички знаят що за стока е!

7

Анонимен

преди 4 години

Хаха, какъв респект? Обират банки и джобят бабички, крият се в храстите, като партизани за малко рушвет. Как да ме респектират такива бандити?