68

Анонимен

преди 4 години

Май забравиха за протестите.Все се чудя, кой имаше интерес да пусне вируса...

67

до 78

преди 4 години

в ЕСССР, предаден в Китайско Р0бство на Китайските Комунисти от Комунистите в Брюксел, със сигурност ще има дефицит на стоки, останалият свят - няма да забележи. в САЩ само за 3-те години на Тръмп са построени 12 000 нова Завода, а в ЕСССР са спрени толкова!

66

Анонимен

преди 4 години

Всичко се произвежда в Китай. Ще има още недостиг на стоки. Този вирус няма да ги пусне лесно, ами напротив.

65

до 74

преди 4 години

нищо не става без Божията Воля, доли изпускането на БиоЛогично Оръжие от Военна Лаборатория - това е с твойте камъни по твоята глава - Господ много обича да наказва по такъв начин като си се взел много на сериозно.

64

АнонимеН

преди 4 години

ПРОЧЕТОХ СТАТИЯ В КОЯТО ПИШЕ: НАУЧНО Е ДОКАЗАНО , ЧЕ РАЗЛИЧНИТЕ РАСИ ИМА РАЗЛИЧЕН ИМУНИТЕТ КЪМ БОЛЕСТИТЕ!!!С ДВЕ ДУМИ КОРОНА ВИРУСА МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ БЯЛАТА РАСА ИЛИ ИЗОБЩО ДА НЕ И ПОВЛИЯЕ!!!ПРЕДЛАГАМ УМИШЛЕНО ДА БЪДАТ ЗАРАЗЕНИ ПО 10 АФРИКАНЦИ И ИНДИЙЦИ ЗА ДА ВИДИМ КАК ИМ ПОНАСЯ КОРОНА ВИРУСА

63

Анонимен

преди 4 години

"Дълги опашки веднага се сформират пред всеки супермаркет, който е получил прясна доставка на продукти. Понякога, хората се присъединяват към вече сформирана опашка, без да знаят защо се е образувала тя, просто за да купят нещо, което може да им е от полза."Описват социализма, а при капитализма ще избягват всякакви опашки заради астрономическите цени.Това е тайната на т.нар. дефицит при социализма.

62

Анонимен

преди 4 години

Гнева Божи се казва лаборатория за вируси BSL-4

61

до 71

преди 4 години

в грешка си, Господ Прокле Си Дзинпин след като промени конституцията и се направи Император до Живот. Гнева Божи се изсипа над Китай - от там тръгна и Свинската Чума, сега е Белодробната Човешка Чума!

60

Анонимен

преди 4 години

Имат капиталистическа система, пазарна икономика. Защо има опашки и дефицит?

59

Анонимен

преди 4 години

Има ли протести в Хонконг?Буда ги наказа за предаването на родината.

58

Анонимен

преди 4 години

Скоро гледах някакъв док. филм. Ставаше дума за чумата, испанският грип и скорошната ебола. Всички вирусолози (а там бяха снимали само световноизвестни) се тревожеха, че все нещо ще мутира и предизвика пандемия. При такова интензивно пътуване, ходене в джунгли, из Хималайте, всичко се пренася хиляди пъти по-бързо. В по-далечното минало е имало болести, когато хората са намалявали опасно в посока изчезване. Да се молим да се разминем, че с нашто здравеопазване..

57

Анонимен

преди 4 години

Индианците в Америка са ги трепали с вируси от едра шарка преди 200-300 г, защото са нямали имунитет. Сега китайците също са със слаба защита от корона вирусите.

56

Анонимен

преди 4 години

Вдигнете цената до равновесната. Така се лекува голямото търсене. Ще има мир с пълни рафтове за изложба, няма да купуват нищо.

55

Анонимен

преди 4 години

Абе днес са разжалвали двамата най-главни партийни секретари в ухан и хубей.Явно е много сериозна работата.

54

от 64

преди 4 години

тоя сайт цензурира дори иметана та Вирусите:ТОРС-***-2

53

АнонимеН

преди 4 години

НАПЪЛНО Е ВЪЗМОЖНО ИМУННАТА СИСТЕМА НА РАЗЛИЧНИТЕ РАСИ ДА Е РАЗЛИЧНА!!!ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАРАЗЕНА ИНДИЯ ИЛИ БАНГЛАДЕШ ДА СЕ ВИДИ КАК ИМ ПОНАСЯ ВИРУСА! КЕ ПУКАТ ЛИ ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО -МАЛКО :D

52

Последни Новини

преди 4 години

новото име на Вируса е ТОРС-***-2, т.е. "Тежък Остър Респираторен Синдром Корона Вирус 2", щото този от 2003 е Версия 1. Новото име на заболяватето е КОРВИБ-19, т.е. Корона Вирус Болест 2019.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНИ що трябва да го казваш на всеослушание?

50

Анонимен

преди 4 години

Днеска китайчето посланик в София ни успокояваше че всичко е под контрол и до 15 февруари пикът на епидемията ще отмине. Тая вечер по телевизията съобщават за взрив от заразени в Китай над 15 хиляди за 1 ден. Освен всичко инкубационния период определен от СЗО не е 14 дни а е 24 дни и всъщност вместо да се ограничи епидемията тя се разраства заради некомпетентност на здравните власти както в Китай така и в СЗО.

49

дете на демокрацията

преди 4 години

аз съм БезСмъртен, да му мислят Комунистите в Китай, свикнали на Висок Стандарт на Живот!