8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6А какво ще кажеш за Битката за Британия, когато спитфайърите и кралския флот разбиват мераците на Райха да завладее Албиона. Свинчyгата Гьоринг е пукнал хеморoид от яд.

7

Европа

преди 4 години

Има мераци да става федерация като Русия. Според мен това е добре, от теоретична гледна точка. По-лесно може да се изгради армия, икономиката ще се приравни по-бързо, без двойни стандарти, абе не е зле.

6

Анонимен

преди 4 години

Британците са мачкали и ще мачкат немчугите където ги хванат.През ПСВ при една битка британците буквално вдигат във въздуха неците като поставят взривове под немските окопи един немски главнокомандващ умира не от ударната вълна а от сърдечен удар в следсвтие на стреса при взрива.Това са истинските немци посрани страхливи гейове.

5

Анонимен

преди 4 години

ЕС е жалък съюз щом подвива коляно пред Британия.

4

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че без Великобритания ЕС окончателно ще се превърне в ЕССР. Вече няма да има кой да ги спре да построят социалистическа супердържава. Иначе британците имат големи традиции в капитализма и свободната търговия и са вече извън регулациите на ЕС, задушаващи бизнеса. Да му мислят франсетата и немците.

3

Анонимен

преди 4 години

и каква стана тя сега? наглобританците ще просперират извън ЕС, а държавите в ЕС тънат все по-надолу.

2

BGexit

преди 4 години

Имат стандарти само за корупцията - много и на всички нива. Дори тази на снимката не е изключение.Замислете се, защо след като ОЛАФ дава на обученията си пример за измами точно с къщите за гости, а през още 2017 г. излезе пълният списък с неработещите къщи, ЕК досега не е упражнил никакъв контрол върху тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Тая не разбра ли, че заплахите не вълнуват британците?