48

Това е истина

преди 4 години

До Василевкогато канадската фирма в Крумовград предложила в договора с правителството на България да плаща по един лев за всеки добит грам злато, от правителството и отговорили "вие луди ли сте бе, как ще ни давате по един лев за грам? Ще ни давате по 70 стотинки".

47

Анонимен

преди 4 години

Това си е злодействие, а не противодействие. Наемателите на индианците разбират само един език - този на ГОЛЯМАТА ТОЯГА.

46

Анонимен

преди 4 години

За да покаже корупцията в Пентагона, Джон Маккейн беше показал един щепсъл с думите "Купих го от магазина за 7 долара. Пентагона ги купува на едро за 900 долара единия!" Тия пари ще стигнат на Пентагона да си купи 88000 щепсъла.

45

Анонимен

преди 4 години

Рижавото не го свърта на едно място. Тези като него пощръкляват и се изприщват когато чуят за Русия.Нека хвърлят и милиарди, това е началото на края за тях.

44

Анонимен

преди 4 години

До Василев/43Не знам за кое българско злато говориш ама аз знам за едно българско злато /31 880 кг/ харизано на руснаците през 1960-1964 г.

43

Анонимен

преди 4 години

То само тази мантра им е в устата. Не толкова да помогнат на някого с нещо, а как да му противодействат, тоест как да му навредят. Свобода, да, НО...свободата на америка, не нечия чужда.Свободата е като секса, зависи от коя страна си, дали освобождаваш или теб те... освобождават.Толкова за свободата.

42

Анонимен

преди 4 години

До expert Не прави сметки на чужди пари. Руснаците също хвърлят милиони, за да дезинформират хората в световен мащаб. На Запада му трябваха десет години, докато се усетят, че руските лъжи не са безобидни.

41

expert

преди 4 години

Впечетляващо е с каква ОХОТА се харчат , а може би крадат в схеми милиони долАри за противодействие на Русия, ТААА Русия... а същевременно не се дава и едно пени за глобалното затопляне и програми за емиграция! И ние БЪЛГАРИТЕ се очаква да споделями тактива ограничени късогледи ценности и стратегии! Те хамериканците съществуват ПО ИНЕРЦИЯ!! а не по логика ВСЕ ОЩЕ

40

Анонимен

преди 4 години

От днес подкрепям Китай, Русия и Иран защото намирам влиянието на САЩ за по-зловредно от тяхното.

39

Анонимен

преди 4 години

Тия вместо да харчат по 800 милиарда за оръжия можеше да помогнат на Япония да се обезопаси Фукушима.

38

Анонимен

преди 4 години

Докато се занимавате с Русия, Китай ви диша във врата и иска да ви вземе статута на суперсила, а на пето авеню има само немски коли. Доокато амер. инженери и работници са безработни. Русия та Русия. Абе ей, жмyкльовци, не сме вече 1980г.

37

Ясно

преди 4 години

Пари на вятъра,хората по света виждат кой какво прави и никакви пари вече не могат да спрат истината и свободата....

36

Пак

преди 4 години

Това значи нови преврати,революции, убийства,мизерия,кръв,смърт.

35

Просто е ...

преди 4 години

Някой хора много добре планират за около 40 години, други планираме още по-добре от тях за няколко хилядолетия! И толкоз .... Куршум и след куршума гроб, след гроба червей ... Това е толкова просто и логично! Ама кръста много не ми се връзваше в картинката, ама много. И една *** много грозно ми наруши красивата гледка на змейкинята .... Нещо като е излишно аз го махам и изрязвам излишното! Тя не е излишна, тя е много красива и елегантна .... Твоята *** и род и семе, обаче са много излишни...

34

Стоплихте вица:

преди 4 години

За питбула Христос нали! *** твърдете си каквото искате геодамгата твърди друго и колкото и да се опитвате удряте на камък!

33

Drang nach Osten

преди 4 години

Още от създаването на руската държава от Иван Грозни (1533-1584), западняците и техните васали искат да я завладеят. Да завладеят земите и богатствата, населението не ги интересува. Поводите бяха различни - бореха се срещу православието, срещу комунизма, за човешки права, срещу присъединяването на Крим, за демокрация, против влиянието на Русия, против тоталитаризма и т.н., а целта беше една и съща - Drang nach Osten! Русия я спасява това, че е силна. И така трябва да бъде!

32

Възприетите вярвания

преди 4 години

Освен едни са вашият затвор! А само едни могат да ни освободят! Ама малко боли ...

31

Анонимен

преди 4 години

***, ах този чича,мятайте го на Москвича, яко да го клеца,баба меца.

30

Анонимен

преди 4 години

Руския коронавирус трябва да бъде унищожен !

29

Q

преди 4 години

Нищо не разбрах конкретно от тази статия ,бла-бла-бла.... както в повечето случаи ..а Вие ?(Може в мен да е вината ...)