25

Анонимен

преди 4 години

Тази *** като пусне на даскалите и ще завърши с 6 плюс.

24

Анонимен

преди 4 години

Кога турските пpocтитyтки в коментарите ще напишат нещо умно.Това се пита в задачата.

23

SCF

преди 4 години

Въпросната е едно безумно лелче. Не си струва коментарите.

22

анонимна

преди 4 години

Маркиз...., прочетете всички коментари и после дрънкайте глупости. Какви са другите, си е тяхна работа. Не ми е много ясно, как за някои единствената радост е да обиждат другите и да им вменяват неща, за които и хабер си нямат. Какво ще отречете, че жените не са ви прислужници ли, дори и в наше време, или пък че мъжете не ходят при *** и да си плащат? Не ви ли идва на ума, че ако никой не и плати, ще умре от глад и трябва да мете и да слугува, ако няма акъл за друго?

21

Цецо Мен

преди 4 години

Исляма позволява полигамията. Всеки сам да си прави изводите.

20

дърт

преди 4 години

До Анонимен 13А какво е временния "брак" при мюсюлманите, който може да трае и "цяла" една нощ?

19

Анонимен

преди 4 години

е ако е нимфоманка,направо си е паднала н с тая професия,а и доколкото разбирам от изказването и,там нямат сутеньори,проституцията е легална,полицията ги защитава и плащат данъци,което и дава сигурност и свобода на избора,т.е. може да отказва на хората,които са и неприятни

18

маркиз дьо саП

преди 4 години

до анонимна Никой никого не обвинява. Ти нещо гузен негонен бяга, а? Още Токугава Иеясу (ти няма как да знаеш кой е) е писал, че проституцията е абсолютно необходима, и който се опита да я забрани е ***!

17

анонимна

преди 4 години

Стига сте обвинявали жените! Проститутките съществуват, защото има кой да плаща! Повечето умирате да ходите при тях, но искате в къщи безгласна прислужница, да върти къща, да ражда деца, но и да се издържа! Само че младите жени не са баламурници като предните поколения и вие оревахте феминизма, дори и елементарните права бихте взели ако имахте мако власт!

16

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално, то в България всяка *** от "елита" е студентка, и то повечето са в Нов български университет..... защо ли?

15

маркиз дьо саП

преди 4 години

Добре де, къде и какъв е проблема? Ми искала *** да учи висше, ми да учи. Няма лошо.Поне не търси евфемизми за професията си, а я нарича с точното име. Не като нашите (както е писал колегата) да се водят плеймейтки, фолк певици и др. Тези които лягат с началници и власт имащи с цел кариера какви са? Това го правят голяма част от жените по света. Ми това си е чиста проба проституция.

14

Анонимен

преди 4 години

Ето това наричам аз напориста и амбициозна млада жена, която не се отказва да преследва мечтите си!

13

до 13

преди 4 години

Стига с тия простотии, защото този занаят е откакто свят светува, а не както искаш да натякваш за европейски ценности. На много ниско ниво си. Вие мюсюлманите сте най-големите лицемери. Само се правите на моралисти, а харемите кой ги измисли бе.

12

Българин

преди 4 години

Ще завърши лесно...

11

Гост 🕛

преди 4 години

Ами това е новина, но не и за България

10

:D

преди 4 години

Те и нашите така. Тука обаче ги наричаме "плеймет-ки", "мис-ки", "инфлуенсър-ки", "реалити "звезди"" и т.н. Нашите всичките станаха студентки по психология, социология, политология, право. Не съм чул някоя да е завършила медицина, стоматология, инженерство... Явно за там само силиконови инпланти не са достатъчни.

9

Менто

преди 4 години

Пак навреме се е сетила, а ердоган кога ?!?!?!

8

Анонимен

преди 4 години

Някои *** и депутати станаха!

7

В.Узунов

преди 4 години

Па тук на известните студентки станаха ***

6

Анонимен

преди 4 години

И нека стане професор, защото ще е с акъл, а не заради креватите.И едва ли някой в Белгия мисли, че ако от тебе нищо нр става, се цаниш я във философията и доциологията, я я юрето. Е, не че няма изключения, но не спасяват картинката да не е чутовно жалка.06628