36

Анонимен

преди 4 години

Трябва първо да се разбутат "кошерите" в министерствата , Народното събрание, агенции , кметства -всеки от тези си има "обръчи"част от нещата им са в "сивото" ,щото трябва да се отчита нагоре по веригата и така проверка законова на всички ,които са били във властта от1990 до сега , ама г-н Горанов не говори за такива начинания , той иска от днес за утре вече всички да сме "честни " към държавата ,който ял , ял , който не - негов си проблем ,е как ще накараш хората да са честни като няма правда

35

анонимен

преди 4 години

Това е най-големият грях на всички управляващи и най-вече на последните - развъждане ка такъв контингент, независимо от етноса, но пък и най-вече на един, който никой не успя да накара да работи? Ако някой направи това, е за Нобелова награда според мен.....

34

Анонимен

преди 4 години

Дори бежанците вече не идват тук, защото знаят, че тук ще ги карат да работят за 300 евро на месец, а в Европа помощите им са по 1000 евро.

33

АНТИ

преди 4 години

Българи, нарочени сте за заличаване !Така искат новите ни господари ...

32

Анонимен

преди 4 години

Българските работодатели търсят не работници и роби и затова никой не иска да им работи, дори виетнамците вече не искат да идват.Минималната пенсия в България е по-ниска дори от страни като Северна Македония, Албания и Сърбия, които не са в ЕСНормално ли е заплащането да е 2-3евро на час, а в страните от западна европа да е 15 евро.Седем пъти разлика в заплатите , а цените в България са вече по-високи от тези в Германия.

31

селянин

преди 4 години

до хабате и на село и у градо сметките се плащат со паре ся и дупе не искат кат имаш 300 лв сметки и 200лв цигари ке питам коко ти остават от тия 25 лв

30

гост

преди 4 години

10000 са мързеливите, неграмотни и нищо не можещи

29

Анонимен

преди 4 години

До До 8 смешника - 12За "милионите" безработни ти имаш думата, а и нямаш достатъчно нито акъл, нито възможности да прецениш дали простакът-*** не си тъкмо ТИ. За разлика от теб, на мен жалките ти трольовски грошчета не са ми нужни и се намесвам едва когато критичната точка на простащина, сиромахомилска просия и комуноидна демагогия ми дойдат в повече.Бъди честит в пропагандното си скудоумие - такива като теб са изметът ВСЯКА цивилизация, дори на комуноидната!

28

Wake up Neo

преди 4 години

Живеем в болно общество. Хората са се предали, премазани от системата, дори младите. Нашите управляващи няма да има кого да управляват скоро. Ще се изнесат чуждите фирми до 5-10 години, когато вече няма да имаме и кадри. Ще останат 2-3 градове-държави само, България ще опустее. Истината е, че много хора ще умрат в глад, мизерия и болести. Цели градове.

27

Пижо

преди 4 години

Всеки ден това правителство чупи някакъв рекорд. При положение, че близо 3 млн. безработни напуснаха България в търсене на работа по света (и си намериха), ние продължаваме да регистрираме висока безработица спрямо малкото население, останало в България.

26

ha

преди 4 години

Да, наистина, работим за малко пари, но пък и нашите родители не са работили за милиони. Грешка беше че се изостави българското село. По-долу, някой писал че на село се работело за 25 лв. Дори и така да е - на село, можеш да си отгледаш почти всичко, от което имаш нужда за цялата година за да се изхранваш. А тия 25 лв. на ден, ще са за хляб, цигари сметка за ток и вода. Но за да имаш какво да ядеш, трябва и да се грижиш за него, да го отглеждаш в градината. Има начин, но всеки иска лесничкото.

25

селянин

преди 4 години

до 24ти на 200 лв пенсия ли му викаш и кой е казал че не плащамплащам си сите данъци кат поп даже и тва дето плащам на дръжавата и е ного за тва дето получавам ай наздраве да помним с убаво бай ви Тошо щот по онова време се изучиме и фанаме занаят а ся на що учат децата да рисуват пениси боже боже

24

ha

преди 4 години

До БезгриженМама и тати няма да са все в състояние да ти пращат. Ще остареят, ще си отидат от този свят. Тогава ти ще си на 40, без изградение навици като работливост, самоиздръжка, поемане на отговорност. Е тогава ще видиш как се пада от високо. И като те тръшне живота на земята, ама здраво, тогава ще видиш колко си безгрижен. Нито работа ще имаш, нито доходи, нито дом, нищо. Мама и тате и тях няма да ги има. Тогава ще те четем тук, че си поредния който си сложил въжето от безизходица.

23

ha

преди 4 години

Нормално е да се увеличава броя на младите безработни. Това са тия, същите мади, дето от 20 години никой не ги закача и те се въдят. А точно тези - те не са много много по работата. Затова се отчита ръст на безработицата при младите. Беличките, които се родиха преди 20 години, вече са навън.

22

анонимен

преди 4 години

До селянин - като не плащаш нищо, не трябва да ходиш по улиците, не трябва да си пращаш децата на училище, не трябва родителите ти да вземат пенсии и тъй до безкрайност, защото някой трябва да плати тези неща. Ако си го казал това наистина, това означава, че тук всичко е изгубено......

21

селянин

преди 4 години

нема страшно язе от 15-20 години съм безработен па не съм умрел от глад даже имам повеке парета от тия дет бачкат от 8 до 8 ама язе съм си началник не купувам на шефовете бентлита и хотели и любовници те за ту са ниски заплатите

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Първо - в българския език не съществува дума, която в множествено число да завършва на Й! Дотук с твоя капацитет и грамотност - като начало.Вместо да лаеш ялово, първо си отговори - какво можеш, за какво те бива, и колко пари можеш да очакваш за некадърността си - ама честно, иначе изпадаш в позицията на ***, Грипен Ветото, Милйончева и сестра Галева, които бяха подлъгани от комуноидните "социолози" като аслъ- от АФИС за "революционната" обстановка в страната.Успех!

19

Анонимен

преди 4 години

Я съм бияч и ми плащат добре.

18

Нане

преди 4 години

Това е фейк...Само исландците са поне пет пъти по толкова!А иначе за какво да работят, за без пари на криб ли доживот без пенсия... Няма да стане!

17

man

преди 4 години

Само в България може да си безработен, но да висиш по цял ден в кафето и да разцъкваш новия си телефон за 2К. По цял свят да си безаработен е бич, една стъпка преди бездомник. Но тук имаме над 87% собсвеност върху жилищата, никой не е чак на такъв зор. 2-3 врътки на месец и е изкарал за ток, вода, газ за колата. Ако се уберат тия луфтове, вдигнат данъци и направят икономически невъзможно да живееш без доходи, всичко ще дойде на място.