11

Анонимен

преди 4 години

Вецовете ще заработят с пълна сила, докато източат напълно водата на народа.

10

Анонимен

преди 4 години

След като се върна от кравария ,токазапочна да дава заето.Според мен,товае само началото на подстрижката и то само в една посока.Искам да видя ,какще спрат балканския- турски газ.Припиложение,че няма такава борса,Теменужената мисирка нещо ни упойва.Румънците си имат ток.Гешев,разбира ли от финанси,или само от каскети.

9

Анонимен

преди 4 години

Хората вече не се хващат на въдицата, поредният фейк ,с цел опипване на почвата, но са пропуснали нещо важно - освен съседите :гърци ,турци , румънци , македонци , сърби и другите ни съседи ...ро..ме..и..те също търсят ток - разбира се безплатен

8

веселяк

преди 4 години

Сега пак друг им е виновен, не са те. Ама защо забравят Орешарски, той им беше дежурният виновник.

7

Анонимен

преди 4 години

Бизнесмените ще открият нова ниша в пазара и ще използват токът по 1 евро в Германия. Ще отворят много печеливши заводи в Германия, които ще работят само в неделя на ток от 1 евро. Това е следващият голям удар на бизнесмените, след удара с бокклука на Европа.

6

Анонимен

преди 4 години

Всяка зима плачат бизнесмените, че било студено и скъпо и всяка зима все фалират. Падне една седмица сняг, зареват бизнесмените за топлото лято и евтиния летен ток.

5

1234

преди 4 години

Иначе белене не ни трябва

4

хахаха

преди 4 години

Нагла лъжа на енергийната мафия!Енергийната мафия иска още и още пари, манипулира енергийната борса и ще е така докато не съсипят бизнеса напълно

3

Анонимен

преди 4 години

Токът не е *** да го докараш.Боклукмените искат да натоварят ток по 1 евро от Германия и да го складират.Токът по 1 евро е като ***, който се молят някой да изнесе в неделя, когато Германия не работи.

2

Анонимен

преди 4 години

Как ще сме конкурентноспособни с най- скъпия ток??? Токът е основно перо в ценообразуването във всеки сектор на икономиката! Стига лъжи! Вижте в какво превърнахте дъ.жавата и как живеят хората!

1

Анонимен

преди 4 години

Тая защо все още е министър