90

Анонимен

преди 4 години

Аз знам за една вила в Барселона...Кой ли я беше купил за любобницата си?...

89

До 74

преди 4 години

Мотивите са пунта Мара,както обича така интелигентно да се изразява премиера.

88

Шопо

преди 4 години

Я не знам оти Румката още ви чека ,а не ви прибере у казармите ...

87

До 89

преди 4 години

Може би ще се казва Цецка Цачева?Ха,ха,ха!

86

Анонимен

преди 4 години

НЕ СЕ ЗАИГРАВАЙТЕ С ВОЕННИТЕ!

85

Анонимен

преди 4 години

Хората гласуваха защото не знаеха що за стока е, сега всичко им се изясни, край с Радев.

84

До 89

преди 4 години

Напротив. И тези от народа които не са гласували предния път за него сега ще гласуват. Радев отново ще бъде президент за ужасът на някои

83

Тодар Правешки

преди 4 години

До ПроСоТоСамо така, комрад! За тебе Историята на България започва с основаването на БРСДП(к)нали? Велик е Ленин и Радев е неговият пророк!Я кажи, как коментираш факта, че шофьора на самолет бе номиниран за Президент след консултации на *** с генерал Решетников?

82

Анонимен

преди 4 години

Следващият президент няма да се казва Румен Радев, запомнете това.

81

Анонимен

преди 4 години

До 70Много си елементарен,няма как да изразяваш"единство на нацията",след като нацията е отдавна разделена и в случая Президента изразява мнението на онези над 2 000 000,които са гласували за него! Вие,пренебрежително и смешно малко,които сте дали гласа си и имате хилаво и съмнително почтенно избрано мнозинство в НС,не схващате очевидното или за пет-десет лева,сте готови да пишете всякакви глупости!

80

доказано

преди 4 години

президентът се издъни яко. Сега въпросът е ще го издънят ли от президентството.

79

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв филм. Нормалните хора са една група а отпадъкът са другаАз не мога и не съм си поставил за цел да променям нечие виждания. Но за теб може аз да не съм нормален, но за мене може ти да си не нормален. Там е работата, че вие недопускате мнение различно от вашето.

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Само дето проверката е установила,че всички налични данни от назначавания и преназначавания са дадени в пълен обем на Комисията! Така че в случая тези СРС-та не доказват вина на никого от участващите в разговора.Ако страдаш от шпиономания и конспиративните теории се блъскат в главата ти,смело можеш да допуснеш,че едната страна провокира съвсем умишлено Президентът да поме топката и изтърси някоя простотия,но и това не се случи!

77

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен71Драги,"КОМПИ" е ЦИВИЛНА организация!!!Разследването на военни е САМО в правата на Военна прокуратура!!!!!Първо нека се уточни:-КОЙ и КАК е разрешил да се използват "СРС" срещу действащ военен,при това на висок пост?..Да не говорим ,че и действащия Президент и бил подслушван и записван!..Мотиви,съображения,предположения,догадки,..или каквото и да е...А ако това са "държавни тайни",то защо тия "тайни" Милиционера ги хвърли в общественото пространство?!?!?!?!

76

Антисоросоид

преди 4 години

Радев е избран за президент от милиони българи и това дълбоко бърка в едно място на герберските *** които са и сороски

75

До 79

преди 4 години

Няма такъв филм. Нормалните хора са една група а отпадъкът са друга

74

Че Гобара

преди 4 години

Някои хора повярваха на новия месия със зелените чорапи. Толкова много му повярваха, че сега изпадат в комични ситуации, че да оправдаят дребнавите му далаверки, докато е бил шеф на ВВС. Стокхолмски синдром.

73

До 77 Софиянец

преди 4 години

Как само звучи така едно нежно, нежно !

72

Анонимен

преди 4 години

Всички нормални или ненормални сме граждани на Република България и само невежи могат да правят разделение по субективен признак.

71

До 74

преди 4 години

Как ! А ми найстина ли незнаеш какви могат да са мотивите ? Как може така ! Свали си розовите очила и може и да ги видиш