10

Анонимен

преди 4 години

Точно типично като за Бъларистана, ще се играе мач на стадион с изтекъл договор в държава която не се знае кой орган да го поднови. Браво, Сомалия сигурно е по подредена и ше ни задмине.

9

Анонимен

преди 4 години

до 5 То е ясно, че като българи искаме да се класират нашите палячовци за еврото, но на фона на представянето ни в групата ще е нечестно и незаслужено. От 8 мача имаме една победа, 3 равенства и 4 загуби и завършихме предпоследни в групата и даже 3-я Косово е пред нас и то с цели 6 точки. И след такова срамно представяне някои кажат, че заслужаваме да играем на Еврото, значи не са добре с главата.

8

шматка

преди 4 години

Да го играят във Варна.На новия стадион

7

PVC перчем

преди 4 години

Пуснете Перукерев да сертифицира стадиона. Да мине два пъти по терена с джипа, да изтропка една чалгия с ръчички и чупки в кръста и ако няма щети да го лицензира. И на тръгване да разбие шише с уиски на входа като традицията по освещаване на кораб. Да върви по вода....пардон алкохол.

6

Анонимен

преди 4 години

Боже, боже, Стефан Апостолов вносител на закон. Той не може да чете, ще подготвя законопроект. Ужас.

5

Анонимен

преди 4 години

Тия от Уефа измислиха ебааааси правилата за класиране. Нас в групата ни убиха от бой кой където ни хване, а сега понеже сме се представили добре в Лигата на нациите ще имаме право да секласираме на Еврото. По- идиотскa и антилогична схема не може да бъде измислена.

4

Анонимен

преди 4 години

до 1 И да бием унгарците трябва да играем на финала бараж с победителя Румъния- Исландия и там ако бием, чак тогава отиваме на Европейското.

3

Анонимен

преди 4 години

Каква драма - "решаващия" бараж. И що решава? Нищо!

2

Анонимен

преди 4 години

Където и да го играят този мач, унгарците ще им напълнят кошарата на нашите чалгарски пияници.

1

Анонимен

преди 4 години

Бием манджарито и сме на Европейско! Ай юнаци!