10

Анонимен

преди 4 години

Ужас... Тази женица е била пратена и държана там на сила. Диктатора Путин я пратил в Ухан, без частен самолет и охрана, а я върнали с Ил-76 в който няма нито първа класа, нито келнери, нито елементарни седалки от крокодилска кожа... Трябвало е да остане там. Защо така се е жертвала не разбирам.

9

Анонимен

преди 4 години

Тази кифла голямо жалване. Поживяла в Германия малко и веднага се мисли за принцеса - настанена в стая с непознати, е ти какво искаш *** апартамент с изглед към океана. Не и предложили да седне след пристигане - е ти какво очакваш червен килим и духова музика.Коя си ти *** кифло??????? Айде обратно в Китай с еднопосочен билет.Аман от такива принцеси вече наистина.

8

Анонимен

преди 4 години

Не знам от какво се жалва - евакуирали са ги бързо, всички са живи и здрави, следователно засега поне всичко е наред. Както само се е убедила, германците не са искали да ги качат на техния самолет. Щото са особено човеколюбиви. Руснаците явно са имали само Ил на разположение и с това са ги превозили. Едва ли може да очаква от военен самолет някакви удобства. Но фактът ,че са се сетили да им занесат чай и сандвичи е стъпка напред за руското гостоприемство. Чак и шок. бомбони. Направо ги глезят.

7

Курти

преди 4 години

Аз съм Българин, а Не руснак. Христянин съм и нямам Идоли. Нищо Не дължа на руснаците и не ме интересуват. Колкото до Сибир!?!?!.............Тий вече е Китайски. Просто проверяват как издържат месните ***.

6

Анонимен

преди 4 години

Даже ако не броим пътуването, пансион в Сибир по принцип звучи зловещо.

5

Анонимен

преди 4 години

Тя Ванга беше казала "След 2020, който ке пътуе во чужбина, ке се врати со хемороиди на газот".

4

Анонимен

преди 4 години

Когато Китай си върне Сибир, а това ще стане скоро, тоя коронавирус няма да е толкова опасен.

3

Бате Гойко

преди 4 години

"Не ни предложиха нито вода, нито възможност да седнем, макар че бяхме пътували 12 часа."Да не сте летели 12 часа прави? Очаквала е военен оркестър на летището.

2

rusnak

преди 4 години

Винаги съм твърдял, че Сибир е едно много добро място зо лечения от всякакъв вид.

1

българин от китай

преди 4 години

рускините са най-високо платените тук, китайските бизнесмени, не жалят пари като става въпрос за рускиня!