77

Solar Power

преди 4 години

Да се готви транспортния бизнес (всичко по бдж) ... после малките интернет оператори ..... може после и бтв и нова и готово ..... Амон Ра ще има пълната власт над всичко.....Ако има промяна в реда поне го казвайте за да може всеки да се спасява от национализацията :)

76

Дали ще има?

преди 4 години

ЗАЩО НИКОЙ ЖУРНАЛИСТ НЕ ПОПИТА: ОБЕЩАВАТЕ ЛИ ЧЕ С ТАЗИ ПРОМЯНА ЗА ХАЗАРТА ЩЕ ВЛЯЗАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ В БГ СПОРТА, ОТКОЛКОТО АКО БЯХТЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА СЛЕДИТЕ СТРИКТНО ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИТЕ И ОСЪДИТЕ БОЖКОВ ДА СИ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТОТО.

75

Анонимен

преди 4 години

Тая е пълна 0Толкова е зле че думи да няма човек !Менда празната глава

74

Анонимен

преди 4 години

Моя позната е купила билети, наредени един върху друг, правят повече от 60-70 см висок куп. Повече от 10-15 лв. не е печелила. Напълно подкрепям, не е хазартът това което трябва да поощряваме като развитие, достатъчно други простотии виреят - наркотици, алкохол, насилие

73

Анонимен

преди 4 години

Току що ми се обадиха от червените крепости от Враца, Мездра, Лом, Видин, Силистра и др. подобни, че БСП са допуснали голяма грешка. Организаторите им дали по 20 лв. сутринта да ги стимулират, а те се напили и не станал никакъв преврат . Явно са се сетили как партизаните са воювали с враговете едно време, а то е крадене на сирене и кашкавол от мандрите и пиянство .

72

потеклото на Менда

преди 4 години

е комунистическо в червата! Напред, народе!!!!

71

Анонимен

преди 4 години

За да проверим истината се събрахме няколко червени трола и отидохме до НС. О ужас там нямаше никой даже и Йоло Денав го нямаше. Е това съпартийци от БСП не е честно, все пак ви обещаха по едно кебабче.

70

Анонимен

преди 4 години

Преди малко включих партийната телевизия на БСП за да видя на живо огромния преврат. То просто няма никакво предаване , и дават някакво глупаво интервю . Просто ме е срам от моята любима партия БСП.

69

Менда

преди 4 години

Сгреших , първо в нашия джоб , после в спорта и ако остане нещичко ще е за култура

68

Анонимен

преди 4 години

Даже и парите на Божков - черепа не активираха платените протестиращи защо ли, ами защото тези протести обслужват крадците и убийците от БСП. Просто хората вече прогледнаха и не желаят да обслужват БСП, а пенсионерите ги кони алцхаймера и не знаят за какво ще протестират, защото при Луканов и Виденов взимаха по три долара пенсия на месец. Сега си мислят, че ако БСП дойдат на власт ще получават по едно евро на месец.

67

Анонимен

преди 4 години

Явно от Европа нещо са ги скастрили та спряха кранчето иначе не го вярвам по желание да го направят

66

Анонимен

преди 4 години

Просто не искам да говоря за преврата в цяла България повече. В Русе няма и един човек, ами сега кво праим. Др. Нинова отишла на посещение на др. Радев в Пирогов и припаднала, защото при него даже и ген. Деси не дошла на свиждане. Мъка...а...а

65

Анонимен

преди 4 години

А кога ще спре лудостта да се унищожава България

64

Анонимен

преди 4 години

Ей голяма мъка настана в Пловдив. Голямия преврат срущу правителството не можа да събере и седем души. Авно БСП-София води в масовото недоволство от правителството.

63

Анонимен

преди 4 години

Доста хора измамиха! Познавам хора, които от сутрин до вечер са на магазина и само търкат билети, а други целите заплати им заминават само за това, не преувеличавам!

62

Гледам Тв

преди 4 години

Много интересно е съждението на един коментатор, че тотото не можело да прави такива уникални дизайни на билетите! Хора, наред ли сте да пишете тези глупости?!?

61

Пирогов

преди 4 години

До АнонименА в съседната стай Лойко е вдигнал кръвното-250 на 200...

60

До 64

преди 4 години

Г-н Тролев, колкото и "остроумни" коментари да пускате другата година ГЕРБ са аут, запомнете този мой коментар, даже си го копирайте! :))

59

Анонимен

преди 4 години

От Пирогов съобщиха , че др. Радев е получил раздвоение на личноста. Сега бълнувал, че обича правителството и най вече Борисов. Ей завалата съвсем се е смахнал с това БСП.

58

Анонимен

преди 4 години

Щом хората искад да играят хазарт да го играят. Трябваше да се приемат данъчни промени и стриктен контрол. Държават сега като вземе хазарта хората ще спрат да играят и приходите в хазната ще са по-малки и от тези които плащаше черепа.