243

Анонимен

преди 4 години

Аз си обърнах левовете в акции и няколко унции злато.. лев,евро,долар - бъдеща тоалетна хартия

242

Анонимен

преди 4 години

А защо тея, който казват че искат евро са ***, а тея който не искат евро НЕ са?Аз нечух нито един да се изкаже с аргументи, защо влизането на еврото е лошо..? След като много неща се плащат в Евро и масово хората държат пари в Евро.Ако се правите на умни е добре да давате и факти. Не просто лапешки тези - тоя е ***, оня социалист.

241

Анонимен

преди 4 години

Аве оригинал на интервюто или изказването някой виждал ли е?

240

Анонимен

преди 4 години

Не съм икономист и немога да кажа. Трябва група сериозни икономисти да кажат на обществото, какви са плюсовоте и минусите. Така, ще можем да помислим. Сега е нелепо да обсъждате тема, кяото не разбирате. Говорите на слухове и Лафове пред блока. Тука става въпрос за сложна икономика и математика.Държавата да излезе и да обясни, какво ще се случи, ако приемем или какво Може да се случи.

239

До трола с "кол

преди 4 години

Разчитах точно на такава реакция,но Ти за разлика от "колегата" никога не си пипал работа. Затова и Партията Ти е там,където трябва - в опозиция, при Нинова,Зарков,Симов...Там,където никой не работи, защото нищо не може,а с носталгия разказва приказки за Тошо на внуците,изпратени на Запад!

238

Анонимен

преди 4 години

Ако пишещите са недоволни от дереджето в България, ето това е човека, към когото да насочат въпросите и гнева си!Костов,Царя Станишев,Борисов..те са само изпълнители!Ала и господина явно вече си измива ръцете!

237

Анонимен

преди 4 години

неколко платени тролейбуса към депото в Петербург подържани от банковото лоби ни вменяват по цел ден колко е лошо да се приема еврото, е що да е лошо бе ? щото лихвите щели да паднат, а да и като ходите до Гърция на море нема да ви се налага да орбъщате преди това левове в евро и да ви цакат, забравих и фирмите, които сега щат не щат требва да подържат и еврови сметки да плащат и за тех такси макси и т.н. , аре вземете се гръмнете

236

Анонимен

преди 4 години

Според руските *** 340 милиона жители на най-богатата част от Европа са пълни *** а останалите чок умници.:)

235

Анонимен

преди 4 години

Имам много работлив и кадърен колега,пред пенсия,разведен,всяко свободно време е по кръчмите.. да е жив и здрав!Та мнението му за времената сега - По-лошо от през последните години на Борисов не съм живял. Най-добре си поживях по Тошово време!!!

234

Русофил

преди 4 години

Пък много знаещи и уведомени имало в нашата загиваща Родина?! От много акъл сме на последно място! 0596

233

Анонимен

преди 4 години

До Анонимени каква разликата межу 610 лева и 305 евро, че немога да схвана

232

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 235Това са ***, платени. Наредено им е да агитират за еврото. Тактиката е всеки с различно мислене от тяхното да го изкарат ***, другарю или глупав, неграмотен, необразован. Те самите нямат собствена позиция по въпроса, не знаят какво ще се случи занапред, но са им наредели да пишат така по форумите. Често си изпускат нервите, защото аргументите им са повърхностни и еднотипни и са нефелни в полемиките.

231

Анонимен

преди 4 години

Хаха,а защо направо не ни предложи да минем на преводна рубла?Знаете ли, че вчера Централна банка на Русия свали лихвения процент,и не заради "буйното" развитие там,а заради рязкото свито потребление и обедняване на народа, който вече не може да връща взети кредити!Нека Ханке си предложи услугите там,ще са им нужни....

230

Стамат

преди 4 години

Ама няма проблеми, няма да въвеждаме еврото, ще имаме най-високите лихви по ипотечните кредити, ще ни цакат банките с такси... супер сме си. Даже да отменим деноминацията, да се чувстваме по-богати.

229

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 231шемет неземен, къде са скочили цените, в Германия ??? ти въобще бил ли си някога в Германия ? айде като толкова си информиран, ми кажи кога Германия е въвела еврото и колко е бил гратисния период, в който и двете валути марка и евро са били в употреба

228

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 228При курс 2лв за 1? заплата от 610лв бруто, става 305? бруто, което е 240-250? нето. Честито на печелившите!Не се надявайте да повишат МРЗ и пенсиите с 40% както в Румъния. Румъния си е Румъния.Не се надявайте да ви дадат 1000? добавки за Коледа както в Гърция. Гърция си е Гърция.

227

Анонимен

преди 4 години

е то много ясно че на хората в банковия сектор не им е гот да се въвежда еврото, щото нема да цакат с такси за превалутиране, фирмите нема да държат по още една допълнителна сметка в евро, нема да цакат и чуждите туристи с по 10-15% на транзакция........... и в общи линии са против, то все едно да отидете на ГКПП Кулата или на Дунав мост и да ги питате там искат ли да влезем в Шенген, е много ясно че нема да искат, нали после ще останат без работа

226

Анонимен

преди 4 години

Имам много работлив и кадърен колега,пред пенсия,разведен,всяко свободно време е по кръчмите.. да е жив и здрав!Та мнението му за времената сега - По-добре през последните 3-4 години на Борисов не съм живял,даже и по Тошово време!!!

225

Анонимен

преди 4 години

Заплатите наполовина, цените двойни. Така се приема еврото в България.

224

До 226

преди 4 години

Затова Ханке е професор, а ти не. Аналогии правиш. Прави си аналогиите с нещата, които разбираш - ракийка, мезенце, чалга .