285

Анонимен

преди 4 години

Шубето е голям страх!

284

До 298

преди 4 години

Шубе от какво ?От 100те протестиращи ли ??Хахахагагахахааааа....Изчезвай бе !

283

Анонимен

преди 4 години

Абе айде бе,на тоя Радев ми писна да му слушам мелодраматичния тон в упреци,паника,песимизъм.Бръщолеви пълни глопсти без грам аналитичност. Празни приказки ! Лесно му е да го прави прикрит във формалната си длъжност на президент без никаква управленска отговорност ! Като толкова ги разбира нещата и се вживява в освободителя на нацията,нека да си прави партия и да изложи идеите си,но да ги подкрепи с реализъм,цифри и доказателства .Да го видя тогава така ли ще мечи ! Отговорността е съвсем друго

282

Анонимен

преди 4 години

герберасите се *** oт шубе!!! Муахахахахахаахаааааа!!!

281

само отбелязвам

преди 4 години

Абе вчера от ГЕРБ друга песен пееха(някой от тях заяви,че имали достатъчно гласове за импийчмънт), днес като имаше протест как веднага обърнаха палачинката тия гербери.

280

Смелост генерале!

преди 4 години

Веднъж във събранье едно многобройнотой влезна внезапно, поздрави спокойно,и лепна плесница на един подлец,и излезе тихо из малкий градец.Името му беше знак зарад тревога,властта беше вредом невидима, строга,обсаждаше двайсет града изведнъж,да улови тоя демон вездесъщ.От лице му мрачно всички се бояха,селяните прости светец го зовяхаи сбрани, сдушени във тайни местаслушаха със трепет, с зяпнали устанеговото слово сладко и опасно,И тям на душата ставаше по-ясно.

279

Цецка и Цецко

преди 4 години

Аз подкрепям Радев понеже е умен .Знае няколко езика .Учил е в Америка видял е много .Но не харесвам комунистическите мекерета които искат да го направят червен .Човек лесно може да разбере кога един президент е против бедността и кога се борис престъпниците .За сега няма индикация президента да е комунист .Но и дори да е такъв пак е по добре от Цецка Цачева .И репликата и магаре да бях зложил за президент ще го изберете .Много бързо е забравихте .Оказа се че не е така .

278

Анонимен

преди 4 години

Аз подкрепям импийчмънта!РР е кукумицин!

277

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 291Е остана и Боко да иска импичмънт. Ми нали веднага след това Президента ще спретне партия и ГРОБ ще бъде бит кат маче у дерек на следващи избори......Ще спретне ОБО да закара Деса-Грутеса до един бутик на еднопосочна улица! :)))))))))))))Бива си го! :)))))))))))))

276

Анонимен

преди 4 години

Е остана и Боко да иска импичмънт. Ми нали веднага след това Президента ще спретне партия и ГРОБ ще бъде бит кат маче у дерек на следващи избори.

275

ПроСоТо

преди 4 години

До Националистмного си заблуден!..Ръкуването с ЛЯВАТА ръка си е крещящ знак:-"НЕ СИ ОТ НАШИТЕ!"..Нещо като "пренебрежение"....но такова ти е нивото,ние не осъждаме увредените..и за теб ще си затворим очите..

274

Доктор

преди 4 години

Хе,хе! Прецедентът Радеф "напълни" площадите с качулки, отявлени *** и хулигани, червенушки от БСП и платени лимпени и "любители" на пречупения кръст ! Това му е "народът" на Радеф - изм.ета на обществото! Еееех, селска низша душице, елемнтарна частица с фуражка !

273

Националист

преди 4 години

Никой ли не видя публикуваната снимка на прецедента Радеф при гостуването му в Москва - на нея Путин се ръкува с Радеф с лявата ръка !!! Това си е чист комунистически поздрав ! Само тази снимка е достатъчна за извода какво прави Радеф в Моква и чий агент е ! И тоя чвор е прецедент на България !!! Та ние така сме се предали явно на миризливите ботуши от Кремъл !

272

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Толкова ли му стигнаха силиците на Румен"***"?Докара 10 *** с Костя Копейкин начело.Че то в родното му Славяново има повече хора.Отново стана за смях пред целия български народ и отново мъца и клепа с уши пред някой руски поп

271

Анонимен

преди 4 години

Кате я кажи нещо за къщата на любовницата на бб в Барселона...

270

М, да ...

преди 4 години

До 280 АнонименМаша и Мечока! Добре ако е така, но дали ...? Аха, много филми гледате! пп. САЩ желаят да изгонят Русия от България/невъзможно, защото руско влияние в БГ е най-вече на емоц. ниво /накрая изгониха българите от България и остана ... ромски гета! Какво бе протнозата на ЦРУ за 202* год етн. състав на населението в БГ, м? Прогноза или план-програма всъщност бе /е това?

269

Анонимен

преди 4 години

До 280Я моля те припомни ми баце какво повтаря вече десет години, че не мога да запомня всичките му л..жи и про..стотии, ти сигурно си ги преговаряш всеки ден, тро..л г герб..ав

268

Спеца

преди 4 години

На ГЕРБ им дошъл акъла защото:1. Нямат никакво правно основание!2. Не могат да съберат необходимото мнозинство от 161 гласа , ако ще да се спукат от купуване на депутати , защото Радев е много висока летва и сега изгрява , а не залязва като Борисов!3.Конституционния Съд ще отхвърли решението на НС /ако случайно се приеме/!Така Бойко , Ръбъла и Гешев да пият по една студена вода от язовир "Студена!

267

Един българин

преди 4 години

До Катюшаобсолютно си права

266

Анонимен

преди 4 години

Наближават избори и тия се разработиха.Работят,та пушек/пушилка/се вдига.Само да внимават да не изгорят,че нещо започнаха да прегряват.