121

12_5

преди 4 години

То хазарт е и да се оженишДа си купиш кола на староКаране по нашите пътищаИзборитеИзборите на политициДа си купиш далам, сирене.. А всичко да го забранимИли се получава така..ти какво продаваш..дрогаВредно еАйде аз ще я продавам- не е вредно.Може да забраниш всичко,но не прпстотията..Ще играят..чифт- тек бе.

120

Обективен

преди 4 години

Балъците, търкащи билети НЕ се усещат сами че са балъци, ами трябва със закон да им за бранят да си хвърлят парите на вятъра!

119

Анонимен

преди 4 години

По същата логика е хазарт и покупко-продажбата и влговете на евра и долари, защото курса се колебае и е рисков и съответно забранен както беше при Живков. Спекулата донесе само икономически кризи и забогатяване на спекулантите.

118

Щирлиц

преди 4 години

Добре,няма да купуваме,особено пък щом другарите от парламентО ни съветват.А кога ще отворите друга банка,където скъпите й клиенти да влагат парите си,нещо като КТБ-2,м?

117

Ти да видиш..

преди 4 години

За Бога братя , не купувайте....Много ми е познато.

116

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 84 Не отчаян , а наивен.

115

Супер

преди 4 години

Сега да подгонят и фалшивите обяви за работа в нета, които излизат през ден едни и същи!

114

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименНЕ бъди наивен!..винкела просто се прави на интересен!Тоя просто се е САМОЗАБРАВИЛ..Той си мисли,че понеже е хванал С "ГЛАСОВЕТЕ" си Тиквата за топките ,може да разиграва цирковете си...Впрочем,не само го мисли..-Това е факт..За това УЖ се "възмущава" от "некои работи",но стигне ли се до гласуване РАБОЛЕПНО ДЕМОНСТРИРА ВЕРНОСТТА СИ към Тиквата-неговия спонсор и благодетел...А благодетеля си затваря очите,зер без Винкеловите "гласове" отлита в забвение на секундата....С две

113

Анонимен

преди 4 години

Браво на Валери Симеонов. Подкрепям го. Такава масова измама и при пирамидите нямаше.

112

Анонимен

преди 4 години

Добреееее.Ама ще спрем да купуваме и държавните.

111

Анонимен

преди 4 години

Kasinata da se satvorat v vsi4ki gradove na vseki agal ima kasina koito obirat hirata ima falschivi igra4i uj igrajat a te sa na mutrute hora da podvejdat neschtasnizite deto ihrajat i piat falschivo uiski glupavi tapi balgari balgarki daje apartam.im vsimat mutrite satvarane na kasinata v bg kakto e v eu stolizi moreta planeni krai na hasarta v. Bg ne samo karton4eta i reklamite po tv da se mahnat po fudbolnite fanalli vs e na mutri milioneri v bg ne na bg narod beden bolen islagan stiga dal

110

цензура

преди 4 години

Много странно синонима за отпадъци *** се цензорира тук, а им сума фирми лицензирани да внсят подбно нещо у нас.Големи сме чистници. Не даваме дори да се споменава онова, с което залиат цялата ни страна.

109

Анонимен

преди 4 години

Вие се радвайте, че Фъндъка не посмя да си реализира идеята - завод за горене на *** насред София. Щяхте да видите тогава едни чужди инвестиции под формата на милиони тонове ***. Загрижила се за въздуха на софиянци, колкото наркопласьор се грижи за здравето на клиентите си.

108

Анонимен

преди 4 години

Като призивите на Фъндъкова. Призовавам гражданите да не палят печки през зимата

107

ограничете рекламата

преди 4 години

Спрете рекламата по ТВ. Смешно е да очканвате 1 изяление в НС да се пребори с цялата рекламан индустрия.Милиардите, които бабите дават за хазарт, ощетяват цялата ни икономика. А рекламата на този порок зарибява децата от най-ранна възраст.

106

мън мън

преди 4 години

Аз, таковата... не купувайте!Това ми прилича на отбиване на номера. Защо просто не ЗАБРАНЯТ продажбата и да обявят, че ще връщат парите за вече закупените билети?Какво предупреждават бабите от село, сякаш не е в тяхна власт да забранят продажбата и да решат проблема без нужда да се бие тъпана?Ако пък проджабата е редовна, няма ли да го съдят В.С. бизнесмените за пропуснати ползи?

105

Анонимен

преди 4 години

Малко си позакъснял, Валерка! Още като тръгна тази игра с талоните, казах че измамата е доста по-голяма отколкото при Тото-то. Защото, на ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТПЕЧАТАНИте талони ПРЕДВАРИТЕЛНО се знае къде и какви печали има! Напечатано е, има го под боята която трябва да се изтърка. Тоест, още в печатницата се знае кой билет е печеливш. Само дето Фандъчката не се усети преди теб да спре търкането, че заради него дишаме финни прахови частици...

104

дежаву

преди 4 години

Това прилича на онова "За Богха братя не купувайте".Какво значи, гората да не купуват? Ако белетчетата вече са невалидни збранете продажбата им, а не подвиквайте на хората като *** по медиите.Все ще има някой, който да не е чул и да си е набутал пенсийката в хартийки.

103

МддМ

преди 4 години

В село Х..суета и радост, Мумум разказва как спечелил " премиер" от държавната лотария- бъди политик!..дадох ена уфса зех талон..еин! Търкам пише за пример..малии еикам,айде касмет! Вика пешо бе тий нее..за пример не и премиер!! Пак купих и..ето!!ставам вече!! Какво първо ще направите като станете премиер??.ми ша сложа джам на колибата!! А с народа ще се справиш ли?? Ми ка..я с уфсите..стрижа ги,доя ги..агнита има..

102

Тигре

преди 4 години

Подхванете Златните концесии и Шиши и ще гласувам доживот за Вас.