43

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"И Израел има право да се бори срещу терористите на "далечните подстъпи"Израел ТЕРОРИЗИРА ли Палестинците/Арабите като прилага като минимум Етническо прочистване а реално се стига до ГЕНОЦИД!ЗНАЧИ ВСЕКИ ПАЛЕСТИНЕЦ(Арабин, Мюсюлманин) МОЖЕ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ВСЕКИ ЕВРЕИН на далечните подстъпи примерно в Австралия? САЩ? ЕС?

42

Боби

преди 4 години

До Анонимен 40 41Ех Експертии1. Сирийското ПВО основно действа по боеприпасите(крилати ракети и пуснати от Евреите2. Израел след последната Война 1973 "УСВОИЛ" ли е поредната зона от Палестински(и Сирийски) Земи?3. Спрямо Палестинците Евреите правят ли същото каквото срещу техните баби и дядовци Нацистите са вършили? Етническо прочистване и ГЕНОЦИД ?

41

Чебурашка

преди 4 години

До Боби..... доставки са ЮРИДИЧЕСКИ ЛЕГАЛН...... срещу Израел ОКУПИРАЛ ПАЛЕСТИНА...... Като си толкова голям юрист защо не ни кажеш, как се окупира нещо, което не е съществувало? Окупирана е била България от 8 септември 1944 до края на 1947 година от твоите братушки. И Израел има право да се бори срещу терористите на "далечните подстъпи". Цитирам ти Путин за да оправдае инвазията си в Сирия.

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Аз адресирах това че израелските изтребители се "криели" зад нещо си. Знаем, че руските ракетки толкова си могат.

39

Анонимен

преди 4 години

до 40Израел не си крие изтребителите зад нищо. Изтребителите са стреляли от голямо разстояние "без да нарушават въздушното пространство на страната". Просто руските ракетки толкова си могат.

38

Анонимен

преди 4 години

КАКВО Е ТОВА ЗАГЛАВИЕ????Сирийското ПВО за малко да свали пътнически самолет, а тук ми пишат за това, че Израел за малко да свали пътнически самолет. Това е манипулация на общественото мнение и тенденциозност от гьобелсов мащаб.Това, че Израел си крие изтребителите сред пътническите самолети не е достойно. НО! Кажете ми не е ли точно това, което всички араби правят? Всички арабски терористи се крият в жилищни зони за да не могат да ги бомбардират веднъж завинаги.

37

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Като толкова ги е г пижа да забранят на Асад да приема на това летище ирански самолети с оръжие за терористите от Хамас и Хизбулла. Израелците целят складовете и камионите на, които се товари това оръжие."Както РФ така и Иран пращат в Сирия оръжие за своите хора и за Асад които се бият с разните Турски, САрабия, САЩ и прочие Проксита - Това е Факт и тези доставки са ЮРИДИЧЕСКИ ЛЕГАЛНИИран праща и достваки за Хамас който се бори ИЗКЛЮЧИТЕЛНО срещу Израел ОКУПИРАЛ ПАЛЕСТИНА.

36

Патриот

преди 4 години

Израел и фащ трябва да бъдат заличени,фашистки държави!

35

Чебурашка

преди 4 години

До ЧЕБУРАШКАТА..... но съдейки по постовете по-добре да си сложите рисунка на ЧИЧО Сам.... Критикувал съм поведението на руснаците, никъде не съм писал "Слава на САЩ", "Да живее Тръмп". Странна логика имате русофилите:"Който не слави Русия Путин, непременно е американофил"!

34

Анонимен

преди 4 години

С този си акт израелците казват на Хамас:Свържете се с ПВО на Сирия и да ви казват кога в Израел кацат и излитат граждански самолети и стреляйте!!!С тяхната подла тактика, по техните глави!

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко С-400 се пуснат да следи и свалят всичко във въздуха и врабче няма да прехвръкне.Но...!!! В случая еврейчетата пак са действали подло, показвайки на целия свят, че не им пука за хората, а гледат да постигнат само целта си. В случая изборът е бил да се свали пътническия самолет (много лошо - 172 жертви и обвинения към руснаци и сирийската армия) или да оставят ракетите да паднат и да нанесат неизвестни поражения. Втория вариант е бил за предпочитане.

32

Скептик

преди 4 години

До всички ***. Чете бе. Ф16 са изстреляли ракети към Дамаск без да навлизат в пространството в момента на кацане на граждански самолет.Използвани са възможностите на ПВО за активна защита.

31

ЧЕБУРАШКАТА

преди 4 години

е плючена играчка, симпатична и безобидна. А рисунката на лицето с тоя ник НЕ Е ЧЕБУРАШКА , а палава ***. Доста стара при това. Не е лошо да се гледат мултфилми, но съдейки по постовете по-добре да си сложите рисунка на ЧИЧО САМ

30

ЕВРЕИ

преди 4 години

Какво да ги правиш. Все гледат някой друг да плати сметката

29

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен АлкохоликСирия ли е суверенна държава бе ***? В Сирия се води гражданска война а Русия, Иран и терористите от Хамас и Хизбулла подкрепят диктатора Асад, който изби над 400 000 от сънародниците си.

28

Анонимен

преди 4 години

C-400 станаха за смях

27

Чебурашка

преди 4 години

До Анонимен..... Къде в статията се споменава Украйна, ти адекватен ли.... Напълно съм адекватен. Наглост е сред като си свалил пътнически самолет да обвиняваш другите, че са застрашавали пътнически самолети. Като толкова ги е г пижа да забранят на Асад да приема на това летище ирански самолети с оръжие за терористите от Хамас и Хизбулла. Израелците целят складовете и камионите на, които се товари това оръжие.

26

Анонимен

преди 4 години

Руски оръжия за държавен тероризъм. Изненадани? (освен русофилите тук де)

25

Анонимен

преди 4 години

Аз пък си мислех, че не можеше врабче да прехвръкне след като сложиха руснаците C-400 :) Израелците направиха смешни руското и сирийско ПВО! Смешни ги направиха!

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Да вземеш по-зачестЯло да отваряш учебниците, че си голА вОда.