21

Анонимен

преди 4 години

Като е ромски барон защо синът му е на свобода ? чадър му правят полицаите .Защо не ги проверят от къде средства за погребение ала кръстника как от къде своднически пари едва ли ще са от строителство .

20

До 2

преди 4 години

Как финансираме този цирк ли?Първо, финансираме развъждането им.Второ, подпомагаме изхранването им чрез необосновано раздаване на какви ли не помощи и пенсии за фалшиви инвалидности.Трето, финансираме съдебната система, дето е толкова милостива, когато от време навреме се наложи да осъди някого от тях заради деянията му, които били традиция за неговото племе.Четвърто, финансираме полицията, която сега ще губи време да се занимава с глупостите им.

19

Анонимен

преди 4 години

Синът бил знаел кой е извършил деянието.А защо не каже каква е причината извършителят да направи това?

18

Анонимен

преди 4 години

Ама как само си ги нагаждат. Барони,царе,принцове и принцеси .... и всичките на социални помощи,а който се хвани да работи,или джебчийство ще хване,или ,,ало-ало'' далавера.Но ще ви кажа едно нещо хора,на тези ,,барони-макарони'' силата им е в животинският нюх да усещат страха в хората,а също и кой българин носи *** душа.Повечето ни политици от местната власт са такива,а тези като ги надушат веднъж и пробиват през тях чрез подкупи и рушвети.Ако се изчисти власта от мършата,няма къде да шават

17

Дзъ

преди 4 години

И едните и другите - човеци без нито една морална ценност - богати, бедни без значение

16

Анонимен

преди 4 години

крайно време е да има някакъв стандарт за гробовете и закон , като искат да се погребват като фараони да си откупят земя да си плащат за поддръжка и охрана

15

До 2

преди 4 години

Ще се съдят години с исвършителите. Ше занимават Съд, Следствие Прокуратура, полиция, все дтржавна пара. Която се събира от кой?

14

НАП НОИ ДАНС

преди 4 години

Барона знае ли какво е това? Но със сигурност е бил с инвалидна пенсия.

13

Анонимен

преди 4 години

Ми не, просто събратя от контингента са се надявали да оберат ценностите, с които са го погребали.

12

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Хахахаха, оплакват се от полицията, а те като са толкова примерни що не кажат как наказаха фамилията на оня ***-од , който закла журналистката , нещо не чух да са помагали на полицията.

11

Абе

преди 4 години

Аз помислих, че римска гробница са взривили.А за така наречения "барон" и изчaдията му пет пари не давам.

10

Дедо

преди 4 години

"извършено със взривно устройство от разстояние" А не бе - ще дремят до заряда...ЕДЕОТИ РОМБОВИДНИ!

9

expert

преди 4 години

Това е едно нормално специфично за великите етноси събитие.. мисля че може да взривят тоя трап още 3 пъти... за сеир....

8

АТАКИСТ

преди 4 години

"Много голям човек бешИ никой не можеше да му се опорчи".Мангаааал, ей сега без баща ти "големия" ще ядеш хуркаттааа тепърва в този град.

7

"ж"унгла

преди 4 години

барони ,царе,фараони - все Електорат ! кво работят тея ? от къде тез пари ? нап ,ной,дансВсички бг политици от 30г насам начело с Борисов вие сте срам за България !

6

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно опечалените роднини са решили да преджобят умрелият за пари и ланци.Защо това е новина те не крадът те си берат а това е част от гроздобера..

5

Анонимен

преди 4 години

Що за отмъщение е това - на човек, на който вече и да искаш няма как да му отмъстиш? Колкото до роднините му - защо не са арестувани, след като заплашват открито извършителите?

4

Анонимен

преди 4 години

Защо ни занимавате с простащини?

3

Анонимен

преди 4 години

На кой му пука това са културни особености на етноса. Когато не крадат и не се бият ,се взривяват дано при отмъщението да няма пострадали хора.

2

?

преди 4 години

До 1 И как ?