508

Анонимен

преди 4 години

Някой няма ли да каже на този бандит,ЧЕ НЯМА И ДЪРЖАВА БЕЗ ЕВРО,КОЯТО ДА Е ПО-ЗЛЕ ОТ НАС?!Да се огледа и види,колко много държава без евро са много и много по-добре от нас - всички държави без евро в кошарата ЕС и много по света!!!Няма ли това стадо да спре да се залъгва с такива залъгалки: първо с така наречената "демокрация",след това с потичането на реки от инвестиции,при набутването в НАТО,след това,с "райския" живот в кошарата ЕС,а сега,с окончателното ни ликвидиране,като държава,с еврозо

507

Камбоджата

преди 4 години

Заминавай за Камбоджа тогава! Какво правиш тук. Или кажи какво да се направи, за да е по-добре родината ти. Драскане по форуми срещу заплащане не помага на страната..

506

Анонимен

преди 4 години

Този болен и самовлюбен гадняр трябва час по скоро да се махне, иначе жална ни майка на всички трудещи се хора останали тука да живеят.

505

Анонимен

преди 4 години

"Бойко Борисов: Няма държава с евро, която да е по-зле от нас"Това е първата истина която казва мутрата!И реалната оценка за дерибействането му като премиер!

504

СС

преди 4 години

Хмм, 1 лев = 2,3 румънски леи. За 12 години на румънците им дишаме праха, а бяха много по-зле от нас, когато ни приемаха в ЕС.А пък те не искат да приемат еврото все още, защо така? :) :)

503

Shark

преди 4 години

То няма държава и без евро, която да е по-зле от нас! Разбра ли бе, мисир! Айде, време е да се пръждосваш.

502

Анонимен

преди 4 години

Не знам от гледна точка на държавата ама за обикновения човек няма никакава файда да въведем еврото. С този фиксиран курс няма никаква разлика дали с евро или не.

501

Анонимен

преди 4 години

ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА - През януари 2020 г. България има най-ниската брутна минимална заплата в ЕС (312 евро).

500

ДАРВИН

преди 4 години

Да припомним на еднокнижника през какво премина Поругалия , Испания , Италия и за финал Гърция !!!! На тях им помогнаха , на нас ще ни одерат и последната кожа и ще ни изкупят земята !!! Този екземпляр , този еднокнижник е вреден и много опасен за България !!!! Който се съмнява , да прочете изказванията на проф. Стив Ханке !Референдум трябва да се проведе и народа да каже тежката си дума !!!

499

Анонимен

преди 4 години

Бойко, теб ако те пратим в Швейцария за премиер.., за 10 години и те ще я закъсат. А каквито са задръстеняци и не могат да си направят буркани и да ходят за гъби в гората направо ще чезнат на ден с по няколко хиляди.Какъв е извода?! С Бойко напред към "просперитет"!!!

498

Анонимен

преди 4 години

Няма друга държава с толкова умствено ограничен премиер

497

Анонимен

преди 4 години

То на тая планета няма друга държава.Сирия по време на война е по добре.Виатнам и Камбоджа са по добре .Зимбабве са по добре.Куба е по добреВ Англия и Америка даже са по добре въпреки че нямат евро.

496

тигъра

преди 4 години

Да,ние ще сме най-зле.

495

Анонимен

преди 4 години

"Бойко Борисов: Няма държава с евро, която да е по-зле от нас"Ама то не е еврото виновно да са по-добре от нас... :))))

494

Мони

преди 4 години

До жокерИ не само в Европа ;)

493

Тони

преди 4 години

То и без евро няма държава, която да е по-зле от нас. Само като сметнеш, че тиква е на власт и ти става ясно ;)

492

Анонимен

преди 4 години

Верно ли бе,нали цъфтяхме....

491

Анонимен

преди 4 години

Има ли въобще държава в ЕС, която да е по-зле от нас?

490

Мислител

преди 4 години

Боеко,Боеко под твоето "вещо" ръководство само един ден сняг да вали и цялата държава затваря!

489

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Щом е със теб няма как да не сме ЗЛЕ.Без значение дали ще е с "ЕВРО" или без "ЕВРО"!!!!!Това да си "пр*ст" и да си "вярваш" е много лоша комбинация,касаеща БЪДЕЩЕТО на България!!!!