86

1

преди 4 години

др. захариева,щом не работят срещу България,защо държат онази папка с доклада на американския посланик,през 2006година,да събира прах,в който доклад ,той описва началника ти,що за връзки е имал с престъпния свят.След малко ще напиша и името на посланика.

85

Анонимен

преди 4 години

Демек, господарите са се разпоредили на наместниците на губернията да крадат по-малко и не толкова явноЩот пък краварите ич не краднат, де...а!Тая да вземе да се скрие, че разсмива и врабчетата.И защо банкянския минзухар редовно прелита на инструктаж през големата локва? Кво общо има САЩ с Нас , с ЕС и с със северния елен , да го е...?За един приятел питам.

84

АК-47

преди 4 години

Щом и тая от Външно започна с оправдания, и да адвокатства за американските агресори, нали ви е ясно, че сме техен протекторат.

83

Анонимен

преди 4 години

Кажи един интерес на България който САЩ подкрепят -може би в икономиката -защото нали тая е икономист

82

Анонимен

преди 4 години

Последното изречение, ако е истина, казва всичко.Дет се вика, вие сте американски поданици, само дето не ви е казно в прав текст.и те така...

81

Анонимен

преди 4 години

Колко жалки и отвратителни са герберските тении, наизлезли да спамят в интернет. Чакайте, бе, ***, какво общо има Радев с тая новина, за да го вадите като аргумент? Ясно е, че всеки ни използва, а нашите управници ни продават всеки ден, всяко минута и секунда. САЩ НЕ действат в интерес на България. Нито Русия, Китай, Узбекистан, Канарските острови или село еди кое си в Шри Ланка. Всеки защитава своя интерес, а българските политици следва да защитават интереса на България! Ясно?

80

Анонимен

преди 4 години

Байх... се покри в Брюксел и остави тази бивша жрица на любовта да се излага.Е,то не и е нито за първи,нито за последен път.

79

Анонимен

преди 4 години

Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България-----------Уф, пък аз квоту съ пртесних.....Добре, чи Захаринчето, мъ успокои да я ...ба!Ся спокойно шъ му ударя една, две, три ракийки с мезенце да *** ...ба!

78

Ф.С.В.

преди 4 години

Едно е-да изгониш някое дипломатическо лице от САЩ по подозрение за шпионаж -друго е да нападаш Съдебната Система на дадена държава като я обвиняваш в Корупция- Това е американски ЧУК срещу нашите съдии-От там нататък всеки съдия ще се навежда спрямо американските интереси-Защото е всеизвестен факт че нашите съдии са оплескани с много подкупи и измами! Но САЩ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА СЕ МЕСЯТ ТАКА ГРУБО В ЕДНА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА- ЯВНО ТОВА ИМ Е "ПОДАРЪКА" НА НАШИЯТ ПОДАРЪК-8 САМОЛЕТА ЗА 4 МИЛИАРДА

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГлупости.

76

Анонимен

преди 4 години

Нека САЩ да действа повече по икономически отколкото по политически въпроси. И да не се опитва да ми пробутва своите любови и омрази. а такива като теб, Захариева трябва да търсят начин не да се задоволява чуждата изгода а да се задоволява изгодата на нашата държава. Това е единственият правилен начин.

75

Ангел

преди 4 години

С такъв външен министър не ни трябват врагове!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Захариева: САЩ не действа срещу интересите на България. САЩ действа за своите интереси което е нормарно, както е нормално и българсите политици да защитават българските интеререси даже и да не съвпадат с американските. На кого служиш Захариева и от къде си получаваш заплатата ? Мирише ми на корупция.

73

Анонимен

преди 4 години

Ние все чакаме да дойде нещо а то не идва и не идва -и защо трябва да чакаме някой да ни каже какво трябва да дойде -Ние бълг.народ трябва де си извоюваме свободата сами а не да чакаме някой да ни каже кое е добре за нас като нация -така че на тая продажница като шефа си продажник и остава още малко време да си замете гафовете .Левски е искал да си извоюваме сами свободата -да го направим-Стига толкова лъжи и предателства за цял един народ

72

ivailo

преди 4 години

САЩ се интересуват единствено от себе си, но е нормално тая kokoшka да не го разбира...

71

да бе

преди 4 години

Хайде тази нещастна женица да ни даде примери, от които да видим как САЩ защитава българския интерес. И някакви сделки, от които България печели. А не САЩ и винаги в загуба за България. Примери за американски рекет много.

70

до 76

преди 4 години

Ами - те си имат агентура !

69

Анонимен

преди 4 години

Руските еничари са олицетворението на корупцията у нас, дрънкат за измислени " злата", " ресурси" и т н за да прикрият истинската корупция в бг- руската Ето ви примера и с радев, зависим от москва и само за русия тел теб, ако добавим и руските корупционни проекти ( колко милиарда се похарчиха за гьола белене до сега? И още колко по толко?Ами лукойл? Ами Бтк?, ами " случайния" обир на КТБ и то " случайно" през 2014г .....

68

Ами

преди 4 години

Най-вероятно Българин да е клеветникът. Влезте им в положението на проатлантиците. Те още не знаят на кой да се кланят и се натягат. Е малко преувеличили. Какво толкова. Съдията, жената, момиченцето са косвени жертви. Нали някой трябва да преуспява все пак.

67

Анонимен

преди 4 години

Прочети тук какво ти пишат хората , па вземи се скрий !