13

Анонимен

преди 4 години

ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ СЕ ОПИТВА ДА СВАЛИ ВАЛУТНИЯ БОРД, ЗА ДА ПРДИЗВИКА НЕВИЖДАНА ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ЗЛОВЕЩО ПО - СЕРИОЗНА ОТ ТАЗИ ПРЕЗ 1996!ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ, УТРЕ НА ПРОТЕСТА ЩЕ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА НА ОТГОВОРНОТО ПРОКРЕМЪЛСКО *** РАДЕВ!РАДЕВ, ВЪРВИ СИ, НАРОДЪТ ЩЕ ТЕ ПОМЕТЕ!

12

Анонимен

преди 4 години

КОЙ е Шпионинът, който ще бъде разкрит от САЩ? Това е въпосът.

11

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА НА НИЩОПРАВЕЦА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО - НАЙ - НЕКАДЪРНИЯТ ПОЗОР, ПРЕКРАЧВАЛ ПРАГА НА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!ПРОМЯНАТА НА РУМЕН РАДЕВ ДОВЕДЕ ДО КРИЗА, МИЗЕРИЯ, НИЩЕТА, ГЛАД, СТРАХ, ЖАЖДА, СУША, ПОЖАРИ, КАТАКЛИЗМИ, БОЛЕСТИ, БЕЗРАБОТИЦА, БЕЗПАРИЧИЕ, ИНФЛАЦИЯ, ДЕВАЛВАЦИЯ! ДУХОВЕН СПАД, МОРАЛЕН СРИВ!ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА СТАНЕ КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА, СЪД И ЗАТВОР ЗА ИЗМЯНА, РАБОТА ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,

10

Анонимен

преди 4 години

Бе що всички изкарват, че президента води война с правителството? Всички ли са зависими или платени от ББ ?Що никой не коментира, че казаното от президента е истина? А да кажеш истината не е война, ама е неудобно за ББ.

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя нещо се е пообъркал горещо ще е, ако Президента се яви униформен на някой следващ брифинг.

8

До7

преди 4 години

Радев е президент на милиони,гласували за него!

7

Анонимен

преди 4 години

Гешев разкажи за шпионина не си питал конституционния съд само за едно назначение по служба

6

ФАКТ

преди 4 години

Хора обичащи България, да ви кажа, че вчера президента си направи ритуално харакири. И няма да има нужда от импийчмънт, защото последствието от неговото изявление водят до едно: или оставка на правителството или оставка на фуражката. Защото той вече няма кого да представлява.

5

Щерю

преди 4 години

Комунизмът е истинският корона-вирус на Източна Европа! Когато бяха на власт червените проклетници избиха милиони човешки същества, дръзнали да мислят различно от тях...

4

Радев

преди 4 години

изпусна момента на атака. Когато беше предложен Гешев за прокурор трябваша да действа много по-твърдо и да не приема назначението му. Сега тича след изпуснат влак, защото политическата конюктура го спря да подкрепи протеста на десните партии, за да не налее вода в тяхната воденица. Избирането на този гл.прокурор осветли най-ясно заболяването на българската демокрация и защо няма футбол в тази държава - унищоженото правораздаване и липса на елемнтарна справедливост.

3

Националист

преди 4 години

Тоя ка.ун още ли го държим като прецедент ? Докога ? Това недоразумение с фуражка ще докара голяма беля на нацията ! Много бързо трябва да освободим Дондуков 2 от присъствието на ограничени умове и фуражки ! Иначе ни чака срив и като държава , и като нация !

2

Анонимен

преди 4 години

Не Радев дава импулс за протестите, правителството дава повод и трябва да ги има.Най бедната държава в ЕС, най корумпираната, лобистки закони, калинки, соджуци, ***,***, крадене, анархия.

1

доказано

преди 4 години

България ще я има независимо каква студена или топла война води руския генерал.