93

Гробокопач

преди 4 години

До ЛъжкоТурнете за президент Дъ Фиткова - The Phitkova;))) Tя шай вашта нова ***.***;)))

92

България няма презид

преди 4 години

Радев действа на принципа: Най-добрата защита е нападението. Страхува се от разследване, не знае какво още има срещу него в прокуратурата и тъй като е о---н до уши, няма каква да губи и напада. Така той разделя народа и нарушава конституцията. Пък и сего след новината , че се очаква да се обяви име на корумпиран служител, съвсем изтеряла. В паника е. Уплашен е. Той знае защо.

91

Лъжко

преди 4 години

Този човек е изтъкан от неистова злоба, чудя се как не се е взривил още - не може да понесе успехите на Бойко вътре и извън страната и 3 г. не може да спре да плюе. А е спрял -а се е взривил! А имаме- сериозен ръст на БВП, заплати, бюджетни приходи, международен авторитет в региона. Поредица от спечелени избори, включително и преди месеци! И някой да казва, че сваля доверието от успешно управление без да предложи нищо конкретно в замяна!? Импичмънт!!

90

Пиперко

преди 4 години

Не разбирам защо плюете Президента , казва истината , не виждате ли на какво дередже е държавата , не виждам един кадърен от управляващите

89

Анонимен

преди 4 години

Бях фен на Радев, но кото разбрах, че до вчера е имал доверие в Кабинета се отвратих от гнусната лъжа !

88

Анонимен

преди 4 години

всички медии и *** са пратени на амбразурата да защитават мутрата от въпросите на хората

87

Анонимен

преди 4 години

Цялата русофилска *** е мобилизирана да защитава лъжите на кремълския парашутист, че имал доверие на Кабинета !

86

Анонимен

преди 4 години

Властта на суджуците, асансьорите, къщите на тъщите, терасите, боклукомора и водомора е много по вирулентна от коронавируса 2019 nCoV. ВЛАСТТА ПОГНА БАБА СТОЙНА КАТО ВРАГ НОМЕР ЕДНО. БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СЪБУДЯТ! ТОВА Е БЕЗСРАМЕН ЧОВЕК! СЕГА СЪМ ЕДИН *** И БОЙКО ВСЕКИ ДЕН СИ ТРИЕ КРАКАТА С МЕНЕ! Ведната след като видеото обиколи социалните мрежи полицаи от МВР са налазили баба Стойна в Дома за стари хора, където живее, за да я профилактират защо говори против властта и Бойко Борисов!....

85

Нов ВЕК

преди 4 години

Да гласуваме за президенска държава !Да гласуваме за излизане от нато !Нали се сещате че в парламента няма да гласуват за президенска държава защото саНа заплата от парламента!Референдум до народа .

84

Анонимен

преди 4 години

Даритнеме Радев !

83

Калеко Алеко

преди 4 години

Това което Радев търски, скоро ще го намери ... с червени бабички и техните производни избори не се печелят, а срокът на мандата му е ограничен ... Да пуска Референдума за Президентска репулика, за да се нареди до личности, като Ердоган и Путин и да може да си назначава и премиерите и главните прокурори ... докато сънува мокрия си сън, дано поне Деса да го завива ... !!!

82

Анонимен

преди 4 години

Тав мисирка, какво се обажда!?

81

Гробокопач

преди 4 години

"Дали той ще изрази недоверие към него или към българските граждани, изразили подкрепа към това управляващите партии. Темата за доверието е много сериозна." Снемането на доверието към кабинета от страна на Кана Субиги е оценка за вота даден за "управляващите" партии! Снемането говори: избралите тези партии, не са с всичкият си или ако са от 80-сетте процента;)))

80

чалга култура

преди 4 години

Ау не знаех че президента трябва да се подслушва ...Колко е гнусно да подслушваш разговори за жени .Аз например давам саламче на всяка жена .Да имат нещо в устата .Това не *** прави престъпник нали .

79

Анонимен

преди 4 години

Този президент може да упрравлява държавата .Не е президент на БСП а на българите !Избран е от всички българи !БСП ,ГЕРБ и ДПС долу ръцете от президента .Народа е със президента понеже е умен за разлика от васВсе пак удобно е за милионерите да има *** на власт .Те си правят пачките за сметка на народа .Народа обаче е объркан от вашата простотия неземна .Винету ще управлява докато е жив а после ?

78

Sichtpunkt

преди 4 години

Писна ми от толерастията на ГЕРБ!До сега трябваше сто пъти да да продупчат фатмашката фуражка.

77

Мъдю

преди 4 години

Търси водна криза в кухата ти глава

76

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами не "вадят" НИКАКВИ аргументи, просто фърлАт димки, чрез епитети, нескопосани обвинения...

75

Анонимен

преди 4 години

До Василевмантрата е на управниците всички без изключение!

74

Анонимен

преди 4 години

ВАСИЛЕВ- ДЕСО, ТОВА ТИ ЛИ СИ?!