129

Щерю

преди 4 години

През комунизма не можехме до съседна Гърция да идем, японски касетофон да си купим - и тия комунисти сега седнали да ни говорят за от криза в криза. Ненормалници!

128

Анонимен

преди 4 години

Като знам как бяхме при техният Жан Виденов сега сме добре.А като се сетя за това ми се иска не генерал Борисов,а генерал Пиночет!Борисов много мек-няма осъдени за катастрофата при Виденов.Ако беше Пиночет досега да нямаше БСП.И щяхме да сме доста по добре!

127

безпартиен

преди 4 години

Малко след като го избраха за президент,Илияна Йотова заяви"И най малкото движение срещу тази партия няма да ви бъде простено".Румен Радев говори това което му напишат или кажат от БСП!Искаме независим от БСП и ГЕРБ президент,а не послушници!

126

Анонимен

преди 4 години

Ама тази крушовска хубост откъде-накъде е тръгнала за Брюксел?Я да хваща самолета за Ухан,за среща с другия вирус!

125

Анонимен

преди 4 години

В най-големите кризи вашата партия ни вкара, за това и ББ е спокоен, докъто вие сте основната опозиция, а както е казал Рейган: "бедността е справедливото наказание за глупостта на един народ".

124

Анонимен

преди 4 години

Нинова какво ще прави в ЕС? Нищо не се казва в статията.

123

чичо Пей

преди 4 години

Като Ви чета коментариите няма да Ви питам откъде сте.Всички живеете на ул.575 кв."Хр.Ботев".Там където много смърди.

122

Анонимен

преди 4 години

Всяка изява на тази вдига падналия рейтинг на Бойко.

121

Истукан

преди 4 години

Вие я направихте тази криза, не се оправдавайте с ГЕРБ.

120

тоти

преди 4 години

А кво друго има да даде ха ха..май само за БСП има криза

119

Анонимен

преди 4 години

От тези кризи няма къде да се паркира,моловете пълни,ресторанти ,екскурзии,софри.Всеки с ремонтиран апартамент и куп съвременни техники в бита си.Вижте АМ Тракия от 20.05-20.09. Б***си кризата,брат !

118

ИВАН

преди 4 години

Тая защо изобщо и публикувате изказванията. Трябва да е в затвора. Госпожа лъжа няма място изобщо в политическия живот на България. Горкия й лекторат не прави сметка, че само блузката й струва колкото две средни пенсии.

117

Анонимен

преди 4 години

Кое е криза,г-а Нинова ? По време на ваши управления през 1990г. Луканов занули България,през 96г. Виденов я фалира! През 2006 при Станишев мин.раб заплата е 160лв при бензин А95 -2.55лв и хляб Добруджа -1.10лв.Ако ББ въвлича България в кризи,вашето е КОЛАПС ! НАГЛА,ДОЛНА,АРУГАНТНА И ПОЛИТИЧЕСКИ СК()ПЕНО НИСШО СЪЩЕСТВО !

116

избирател

преди 4 години

Вярно,че не харесвам Борисов,но сетя ли се за Вашите кризи,тръпки ме побиват!!!Та вече не знам,кое зло е по голЕмо...

115

Анонимен

преди 4 години

До 111 ще го поведе тя към завода на Баневи дето се работи 12 часа а се плаща за 6 и и това от дъжд на вятър идва.

114

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 113Точно така е, но кажи как да го обясним на хората, как да се изразя по-деликатно, с по-скромни способности?

113

Анонимен

преди 4 години

До 114 еми прав си.Ти защо мислиш че не гласувам въобще?Ако от мен зависи искам ББ и ОП вън от парламента веднага още утре но има един проблем който ти сам каза че нямат алтернатива или по-точно че всичко друго е още по-зле.Ако искам промяна искам както ти каза да избера някой който ще ме изравни със Словения а не със Сомалия.Но такъв няма и за това вися по форуми плюя полит ***.оти и като им гледам глупостите ми се прохожда до аптеката за успокоителни.Просто пълна помия.

112

Ха-ха

преди 4 години

Тя и листчето с изявлението му е дала :) Смешници ...

111

Анонимен

преди 4 години

От 113 от БКП не забравяй че ББ беше охрана на Живков и партиен член на БКП с други думи като плюеш по ББ Нинова мисли че се отнася и за теб защото БКП създаде ББ и го научи на всичко което прави.Един дол *** сте.Накуп вън от парламента мишки!

110

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво,най-лесно е да се критикува и недоволства.Трудното е да се претеглят алтернативите.Разбирам желанието за промяна на статуквото на стандарт,НО първо трябва да дефинирате думата промяна.Съвсем не е задължително да е към по-добро.Кое ви дава право да си мислите,че ще дойде принца на бял кон и ще ви изравни със Словения ? И второ,къде е този принц ? Икономиката е сложна материя още повече,когато нашата се крепи и е обвързана с ЕС.ББ е ценен в Европа,така че ВНИМАВАЙТЕ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАТЕ