17

Анонимен

преди 4 години

В САЩ хазарта е забранен освен в специално разрешени градове. И при нас трябва да е така.

16

баба мара

преди 4 години

изключено в блоковете трябва да се върви към затваряне на подобни заведенияняма нужда децата да се учат на простотии отваряите книжарници и разнасяитенаука и просвещение

15

kodjakafaliqta

преди 4 години

Валерката като е топло времето почти всяка неделя е в морската градина в бургас разхожда сам майка и не го е страх ит народната любов, който не е доволен може да го срещне да му го каже сам , явно има по големи топки от нас за да ги навежда мутрите , а ние се крием зад телефончета и клавиатури в къщи, кой е по голямата мишка

14

Анонимен

преди 4 години

Симеонов усети какви дивиденти биха влезли в държавната хазна от простотията на хората. Проста сметка. Лотариен билет с цена 4лв. и тираж 5 милиона = 20 милиона лева. Награден фонд- 2 милиона сумарно. Всеки четвърти билет е печеливш (но масовата печалба е 5-20лв., а единични са по 10, 20, 50, 200 000). Народът е толкова оскотял, че едно 3-4 милиона души купуват като ненормални билети. Ще се стреснете, ако разберете колко билети сумарно са продадени за 1 година. 1.5 милиарда приход за хазната.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам на Валерката да му напукаме шамарите и да му вържем за краката 2х20 литра туби от минерналната гмо видичка, ама напълнени с всякакъв камънак. И да го правим водолаз. Орден ще му дадем. "К*апут на столетието" ще пише и ще е един презерватив.

12

Пинокио

преди 4 години

А публичен дом може ли? Пак със съгласието на всички собственици де?

11

Срам

преди 4 години

След като решихте въпросите с липсата на питейна вода, затрупването с ***, с борбата с корупцията, с ниските доходи .... и стигнахте до казина в блоковете.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе, Валеро. Ти имаш ли си понятие, че има общо събрание в блоковете? Или си расъл в някой парник? Ей - да бе. Ти си расъл в землянка на тате ти от еди кой си партизански отряд. Това е толкова прозрачно, че ти гладко като плешивата-ти-глава. Искате на Черепа да му докопате кинтите, нали? Оня ще им дава по 200 кинта на месец наем и готово. Ама си глупав и не се сещаш. Пари при пари отиват.

9

Анонимен

преди 4 години

Предлагам Видин или там някъде да се направи столица на хазарта.Хем ще живне да се развие северозапада,хем и от други държави Сърбия и Румъния ще идват да играят.Но хазарт само там да може да се играе в БГ!

8

Анонимен

преди 4 години

Тази идея на Валери противоречи на Закона за етажната собственост. Там е казано, че собствениците могат с 2/3 от гласовете на живущите да решават най-важни въпроси по управлението на сградата. Не ме разбирайте погрешно, аз също искам да се забранят казината, но защо за едно казино да искат нотариално заверено съгласие на всички /което е на практика невъзможно/, а за да отвориш една дискотека да речем, това да става само с едно писмо-уведомление от общината?

7

Анонимен

преди 4 години

най-добре да направим една столица хазарта в Западнал район и там да стават милионерите, в останалите градове да се работи

6

Анонимен

преди 4 години

Е, това е прекалено. Имайки предвид какви хора се занимават с хазарт, хората, които живеят в съответните блокове, ще бъдат подложени на масирана атака. Горко им. Или ще приемат или лошо им се пише. Само Дянков от всички политици във времето имаше намерение да свие хазарта и да го изнесе извън населените места. Но не би.

5

Анонимен

преди 4 години

Какво правиш още в политиката бе! Ти си по бетер от Волен бе никой не та харесва бе махаха са бе айде бе изчезни бе морук си бе уей!

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Не е смао едно градче в САЩ.

3

Анонимен

преди 4 години

Как точно мисли това да стане само глупости

2

Анонимен

преди 4 години

Да се забрани хазарта да е навсякъде и като в САЩ да направят някъде градче като Вегас,и там единствено да може да се играе.Иначе всичко е шменти капели,сменят един Череп с друг.

1

rusnak

преди 4 години

Валерката е подпухнал от поркане, защо ли? Май знае че не влиза в следващото, а доста хора са му набрали.