32

Т.Шак

преди 4 години

БСП, демокрация и държава са три несъвместими неща.

31

Анонимен

преди 4 години

Eх, спасители с лопата да ги ринеш.Всеки гледа да те "спаси" дори и от малкото кинти, които са ти останали.А ако и тях нямаш - още по-добре - кредит + робуване до живот.

30

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистикПропуснал си ГЕРБ там не са по-различни от БСП все са червени отрочета.

29

Анонимен

преди 4 години

Всички, които на изборите гласуват Против БСП, реално гласуват за мафията. Факт!

28

Анонимен

преди 4 години

Как става така, че докато човек е млад е против БСП, гласува за някоя друга партия на принципа Против БСП, а когато помъдрее и се пенсионира, започва да гласува за БСП или за поредният Спасител на България като Иван Костов през 1997, Симеон Крадливий през 2001 и Бойко Борисов през 2009 година?

27

пияница мистик

преди 4 години

Че те всички в БСП, включително и ти бе, Янаки сте потомствени комунисти. Как я мислиш тази работа да се очистите? Трябва да се саморазпуснете и да дойдат млади хора, родени след 1989 година, за да сте чисти

26

Анонимен

преди 4 години

След 1989 година имаше две групи хора по възраст, които най-много подкрепяха промените и демокрацията - групата на младите до 30 години и на 40-50 годишните. Те врещяха по площадите Долу БКП и така качиха на власт мафията. Тогавашните 40-50 годишни, сега са на 70-80 години и за кого ли гласуват?

25

Истината

преди 4 години

Прав е Янаки Стоилов, че без демокрация в една партия, тази партия не може да претендира за демокрация в държавата. Хайде сега да видим в коя партия в България има демокрация. В ГЕРБ няма. Във ВМРО няма и т.н всички лидерски партии. БСП беше единствената партия с демокрация в нея, но с Нинова не съм сигурен, че е така.

24

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо партиите да престанат да жонглират с думи като демокрация. Знаете какво е казано "по делата им ще ги познаете". До сега нито една от управлявалите партии не я познахме видя се, че за всички е важен единствено кокала приказвайки за демокрация.

23

ООООХ...

преди 4 години

ПИСНА МИ ДА ЧЕТА "КОМУНИСТИТЕ ТАКА КОМУНИСТИТЕ ИНАЧЕ - ИСКАМ ДА ПИТА НА КОИ КАЗВАТЕ КОМУНИСТИ??? ТЕЗИ КОИТО СА В ГЕРБ СА БИЛИ САМО ЧЛЕНОВЕ НА БКП НО НЕ И КОМУНИСТИ И ЗА СВЕДЕНИЕ НА ДРАСКАЧИТЕ/КОМЕНТАТОРИТЕ КОМУНИСТИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОТДАВНА ИМА ТУК ТАМ ПО ВЪЗРАСТНИ ИМА СОЦИАЛИСТИ И СТИГА С ВАШИТЕ КОМУМИСТИ ЗАЩОТО ЯВНО НЕЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА - НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ДОСТА НЕУКИ УПОТРЕБЯВАТ ДУМАТА

22

Ясен

преди 4 години

Старите червени, ненаситни за пари куррви искат нов бардак, ама са дърти *** и миришат - не, вонят, на политически трупове!

21

Щерю

преди 4 години

Всъщност Бесните Страшни Пенсии повсевместно са тези, които НЕ дават път на новото развитие на България. Комунистите искат връщане назад, при което народът работи безропотно, а БКП лидерите имат цялата власт и парите на държавата, да лапат кюфтетата. На съвестта на тази партия лежи кръвта на невинни избити и кражбите на народните пари. Добре, че свърши този светъл рай за тях - иначе тук щеше да е като в Северна Корея...

20

Велински

преди 4 години

То точно заради тая БСПто я закъсаха така. Отдавна трябваше да я духнат ,но се държи като кърлеж.

19

По същата логика

преди 4 години

Без Техноимпекс няма Нинова!

18

Анонимен

преди 4 години

"" Ще гласуваме за АБВ,БСП,Атака,Воля,може и ДПС "".............националните предатели вече сте малцинство, така, че за кого ще гласувате няма особено значение.За националните предатели обаче наказанието е само едно.

17

смях в залата

преди 4 години

демокрация в бсп и извън нея..... ?!

16

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

С БСП НЯМА ДЪРЖАВА !

15

Пачата

преди 4 години

Няма как да решиш един проблем, след като ти си проблема. Ако тази непочтена, нагла, безскрупулна и властна жена бъде изгонена от БСП-то -кой с шутове,кой с камъни, кой с налъми,Партията ще възстанови своя авторитет,макар и трудно,но ще я бъде! Иначе, още малко и трябва и отива на политичессото Бунище за век и веков.

14

цитат

преди 4 години

"глупавото бляботене на Гешев по телевизиите как удряли олигарсите, в името на обикновения човек. В дъното е заровено И друго куче Нова тв, най-близка до управляващата власт, се крепеше единствено с парите на Божков чрез Националната лотария. Вместо Божков, Домусчиев купува Нова тв, Божков е по очи и няма да има възможността да работи за опозицията, а на Нова, свързана с управляващите, ще и налеят пак голямата пара, този път от ДЪРЖАВНАТА Национална лотария."

13

Анонимен

преди 4 години

Ще гласуваме за АБВ,БСП,Атака,Воля,може и ДПС