18

Анонимен

преди 4 години

Е що не идеш в Клондайк като ти харесва Канада .Едно време са ходили от цял свят такива *** кат теб да копат злато .Обаче се оказа че климатът е много неподходящ за живот .От всички намерили злато там няма един останал в Канада .Всички са се върнали от където са дошли .И това става 1887 година Златната Треска в Канада.Последната колония която частично се освобождава 1944 заради Хитлер .Но до ден днешен са си скапаняци там *** на Англия .

17

Alastair

преди 4 години

Ех ех Боре. Толкова ли не успя да напрегнеш гънките ? Големия брат САЩ каза напусни има пазар, но има ли ? Англетата били много наивни. Без да знаят сега им го натикаха. За всичко ще плащат. Те мислят че лицемерието ще върви вечно. Типичната английска черта - двойният стандарт. Борката т.е. иска правата, но не задълженията. Сега ще случи така - Европата ще даде да се разбере, че няма да бъде икономически владяна от слабоумни двама рижи слабоумници

16

Фифи

преди 4 години

Божке колко необразован народ пише тук. Канада била е безлюден след златната треска и била зависима от Англия... и била много изостанала. Тук става въпрос за търговско споразумение по модел на СЕТА.

15

Анонимен

преди 4 години

Англия така може да търгува само с бившите си колонии.Изгорялата Австралия в криза,Америка със най големият вънкашен дълг и Канада обезлюдена държава от златната треска насам .Канада все още е под конрола на Англия .Канада в момента са по добре от Англия .ЕС има договор с Канада .

14

Анонимен

преди 4 години

Живота в Англия стана селски без договори .Едно към гиотура .ЕС ще обяви война на Америка и Англия съвсем скоро .

13

Анонимен

преди 4 години

Как ще слага Европа с Канада на един кантар .Европа винаги е била по силна като инелект,култура и фирми които са номер едно в света.Когато Канада и Англия направят по добра кола от Мерцедес,Бмв,Фолкс ваген,Мазерати,Порше и пише произведено в Канада тогава ми сравнявай Европа с Африка и гористи държави с дървосекачи .Алоо тоя няма ли кой да го смени ?Ще направи някоя война с ЕС .

12

Анонимен

преди 4 години

Очаква ви криза !Сто паунда за 1 евро !

11

Анонимен

преди 4 години

Ако си мислите че ще си правите каквото искате с ЕС жестоко се лъжите !Напускане без договор е отработено положение от ЕС.Без договор няма търговия с тея *** !

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя са опитва да каже че в Англия имали стандарт .Ако имахте стандарт нямаше да ви работят всякви селяни без здравни и с болестибез договори .Никъв стандарт нямате откак умря желязната лейди .Кралицата ви е изкукала изгони си наследниците .Хари разбра че тва не е държава а *** .

9

Анонимен

преди 4 години

Германия и Франция,Испания биха ли търгували без договори от ЕС с трета странакоято е против Европа .О да острова техният е най-важен ама само за тях вече .Търговията само с договор и никва остъпа на ЕС .Да живеят само с техни стоки .Да забравят Европа !

8

Факт!

преди 4 години

Белите жени са ***.Трябва да бъдат заменени с производство на конвеир на бели деца.Иначе няма шанс човечеството.

7

Анонимен

преди 4 години

брао на Боро, решително изкара англичаните от ЕС, колкото и да се инатеха горките.

6

Ятаган бей

преди 4 години

Навремето англетата бяха първи дружки с османците. Да хлопат сега на Високата порта за безмитна търговия. Хем и тук лира, и там лира, лесно ще се обединят.

5

Анонимен

преди 4 години

Стига толкова отстъпки, време е за бизнес, ЕС е в по-силна позиция, а британците блъфират.

4

Анонимен

преди 4 години

Време е ЕС да почне да си пази границите и да се въведе тежък визов режим за Великобритания

3

Анонимен

преди 4 години

Рошавия ли? :) Надява се на помощ зад океана. Може и да сполучи, ама нада ли... Англия винаги е играла ролята на леката жена без задръжки. Нормално, като се имат предвид кръвосмешенията - майка със син, баща с същеря, всякакви други... Затова са на това дередже...

2

Анонимен

преди 4 години

Едните губят 60 милионен пазар а другите 500 милионен не знам кой какво губи :) Редно е и визите да е спрямо стандарта им 100-200 паунда

1

Анонимен

преди 4 години

колкото с Турция, толкова и с този ще стигне до сделка