35

До Чукундур

преди 4 години

Има-ти!!!

34

Анонимен

преди 4 години

До" СОЦИОЛОГ"Имаш предвид "българите" като теб

33

СОЦИОЛОГ

преди 4 години

Със сопи не става работата. Трябва акъл.Само, че акъла липсва в по голямата част от населението. Българите уж цивилизовани но хвърлят отпадъци навсякъде дето им падне, секат горите където им падне,селата ги зарязаха а точно оттам идва храната. Българите се оказаха прости хора и показаха на света как от градина се прави пустиня.

32

Т.Шак

преди 4 години

Абе кога беше последният напоителен дъжд? Има-няма година. Преди се плашехме от наводнения, та имаше заповед язовирите да не се пълнят на повече от 2/3. Сега е суша. И сняг дори не падна. Кофти, но като изключим Перник, за който вече намериха разумно решение, други проблеми няма.

31

до Василев

преди 4 години

Василев, знаеш ли, че българите може би сме единствената нация в целия свят, която така обижда селяните си? Ако нямаше селяни, считай държавата за фалирала за има няма 2 седмици. Не разбирам защо хора, които се трудят и ни изкарват хляба с ръцете си, трябва да се обиждат, особено когато се знае, че на всички нас предците ни са били селяни.

30

режими

преди 4 години

Авторитарните управленски режими водят до всякакви режими - на водата, на тока...

29

Анонимен

преди 4 години

Има проблем и с монтанският яз. Огоста с минимум вода откакто е построен!

28

Василев

преди 4 години

Когато един човек приема всичко за даденост, тогава вселенския висш разум го удря по простат глава така, че по някога няма и връщане назад!Българите приемат всичко за даденост, природата и водите за даденост, свободата за даденост, като нещо което им се полага заради несгодите , които са изтърпели по време на тоталитарния режим!Селяни прости , вие тъпчете на едно място и не се развивате!Демокрацията не е даденост и крайна цел!Вие не сте най умните и кадърни хора на Земята!Кейн Галахар!ЦРУ!

27

Кака Корни

преди 4 години

А пък и Румен Петков,ако помогне ще го напълним за три дни.

26

Край

преди 4 години

България е една от най-сушавите територии в Европа.99.99% от язовирите са изградени от бащите и дедите ни с кирки и лопати при соца.При демокрацията е направен Цанков камък от който хидролога Ах Доган взе 1.8млн. лева консултантски хонорар без да е ходил даже да го види.Не забравяйте тези факти.

25

От далече

преди 4 години

И как точно се притесняват, пред телевизора или с телефона на диванчето с ракиѝка или биричка. Мишоци....

24

Анонимен

преди 4 години

Легнувайте.

23

Кака Корни

преди 4 години

Аз този язовир мога да го напълня за една седмица с помощта на президента Радев.

22

Винету

преди 4 години

#чалбойче

21

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

До до 4Каква суша бе ?!Миналата полет и половината лято беше дъждовно. Хората по морето се притесняваха дали сезонът няма да се провали заради проливните дъждове през юни и юли.Засуши се тук от няколко месеца.Но нали затова са язовирите ?!Когато има суша да има водни резерви.А, защо язовирите са полупразни, това може и трябва да отговорят управляващите.Те и никой друг не носи отговорност за празните язовири !

20

Василев

преди 4 години

Българите не се страхуват и притесняват за питейната вода, а най вече да загубят вяра и надежда, в утрешния ден!Не отнемайте правото на всеки човек да търка лотарийно билетче и да се надява, това го зарежда с оптимизъм, само това му остана на българина и вие искате да му го отнемете!А какво ще му предоставите, няма вода, няма и надежда-лотария, няма и кадърни политици и експерти, които да му вдъхват сили и вяра!!!???Животът е жесток селяни прости!Агент Хаурд Филипс!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 4 години

България и до ден днешен е под кърваво комунистическо робство, което е по-страшно дори и от турското.

18

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ако това да оставиш хората без вода и да ги караш да дишат отровен въздух е успешно управелние, то какво по дяволите тогава е НЕуспешно управление ?

17

Анонимен

преди 4 години

До 17А ти колко врата изви? И защо говориш във второ лице? О, нека позная - ти си емигрант тарикат и другите да се оправят с проблема,а ти само ще даваш акъл отстрани. Най-големите мишки все цвърчите най-силно.

16

Анонимен

преди 4 години

Всички големи язовири,освен "Цанков камък"(на цената на 3 подобни язовира),са построени по времето на омразния ви "комунизъм",а виете от безводие,вместо да извиете врата на бандита,който ви управлява и който хариза 4 млд.лева за 8 хЪмеркански щайги,за да си закрепи властта!С тези пари щяхте да си оправите за десетилетия водния въпрос,но вместо да му извиете врата,мазно и покорно чакате някаква милостиня от него!Заслужавате си участта,роби!!!