30

Анонимен

преди 4 години

Арменците..............съжалявам за правописната грешка!!

29

До Анонимен 35

преди 4 години

Арманците и евреите са малко, турците са около половин милион.................но братята роми са доста..................може би над един милион вече, не знам точно!!!

28

Анонимен

преди 4 години

до32!Има голяма вероятност от тия 5 ,6 млн Бьлгариполовината да са роми турци емрменци и тнт..

27

Анонимен

преди 4 години

Ще станем 4 милиона, работи се по план, другари..............така искат новите ни приятели от САЩ.............има си план за тая работа................плана Ран-Ът!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Целта е да станем 4 милиона българи......................при население под 4 милиона, една нация няма сили да се самозащитава, така са изчислили американците!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Българите сме максимум 6 милиона, при най-оптимистичните прогнози!!!!Няма да се очудя да ни изкарат 7 милиона, преброителите от ГЕРБ!!!

24

Анонимен

преди 4 години

до29!Може и да сме 5млн!Всяко година стотици хил... имигрират в чужбина!

23

Анонимен

преди 4 години

Много българи по документи (на хартия) се водят в България, а реално живеят в чужбина!!

22

Анонимен

преди 4 години

Българите сме максисмум 6 милиона, при най-оптимистичните прогнози!!

21

въпрос

преди 4 години

а тия дето живеят в турция от 30г. и децата им, ше ги броите ли за българи?

20

Пор

преди 4 години

Много хора не живеят в България а ги водят български граждани въпреки , че и някой от децата им са родени в чужбина. Няма такава схема по света дори някой са се отрекали и се срамуват да се нарекат българи, защото това им носи негативи.

19

Koko

преди 4 години

Цялото ми семейство е в чужбина не живеем в България ме плащаме здравни застраховки и в края на преброяването пак ни водят жители в България... защото питали Баба ми аджаба ти имаш ли роднини и тя ни избройла жената а 3 те ни празни жилища никой не пита !! Във България няма и няма как да има реално над 5.5 милиона !!! Не е възможно проста математика !!!

18

ПРЕБРОИТЕЛ НА БОЙКО

преди 4 години

Резултатите от преброяването са ясни. Докладвам :България е почти 9 000 000 чисти етнически българи, които всичките без изключение си живеят в България.Емиграция няма, а ромите са под 1%.Младите хора (до 20 години) са преобладаващо мнозинство.Под мъдрото ръководство на Партията родината ни благоденства и просперира.Рапорт даден !ПС: 1. Аааа, кога мога да дойда, да си получа парите ? 2. При миналото преброяване ни ги даде Цецо, ама такова ... Нали сега него уж го няма в Партията ? ...

17

Wutte von Transdorf

преди 4 години

Язека па че се пишем шоп!

16

Марсианец

преди 4 години

Дреме ми. Аз живея в София, ама кацнах миналата година с летяща чиния пред паметника на Червената Армия в София!Лично Бойко Борисов ми даде българско гражданство, в замяна на което му обещах, че няма да взривя паметника с лазерния си бластер!

15

До 1

преди 4 години

Може да се самоопределиш на какъвто си искаш - китаец, абуриген, ескимос и др.

14

Зевзек

преди 4 години

На #16, #17 и #18 вече му слагат усмирителната риза. Споко.

13

Анонимен

преди 4 години

Правилно ли разбрах? " В електронният вариант могат да участват всички българи... "Излиза, че сме кадърни за това. Но, пък сме *** да гласуваме машинно! Трябва на хартия, за да може да се манипулира вота! Ако съм прав - моля за +. Ако не съм - тогава. . -.Така де, на маймуни ни направиха.

12

Анонимен

преди 4 години

Хвърлени пари на вятъра, тъй като така или иначе данните за брой и етнос на населението ще бъдат фалшифицирани, защото ако ви обявят истинските стойности ще се стресирате, ама яко

11

Я хамилас я хамиларе

преди 4 години

Чакайте да мине вирусът, за по-евтино.