56

до 55

преди 4 години

Извинявай ама кой англичани иска да се изчисти от пакистанците ,индийците .Не забравяй, че те са бивши английски колонии и англичаните си ги чувстват твои , за разлика от българите ,поляците и румънците които определено са чужденци за тях.

55

Анонимен

преди 4 години

Едни излизат и то с референдум където е почти 50/50 Други 3 искат да влизат в ЕС ,но не ги пускат не знам кое му е изчезващото

54

Анонимен

преди 4 години

И как точно Брексит ще изчисти пакистанците ,индийците и разни там други ?Нали точно те си ги вкарват щото ако ги няма няма да има кой един хляб да им направи или да им обере нивата?!

53

Анонимен

преди 4 години

Троловете сда се увиличили четворно. Май се задава буря в държавата.

52

Оня

преди 4 години

А освен ингилизите други бягат ли ? Или простия селендур вижда това което иска ?

51

Прос Селендур

преди 4 години

На един въпрос не мога да си отговаря "Кой бяга от хубавото" ако в ЕС е толкова готино защо Ингилизите напуснаха...те луди ли са или улави...тука има нещо друго което простите хора не могат да разберат на Европейския съюз песента е изпята останаха само няколко припева...!

50

Анонимен

преди 4 години

Аз пък мисля, че точно сега е моментът и ние да се напънем малко. След като има достатъчно изгодни условия за една държава напуснала съюза, логично е да са същите условия и за друга (България). А, аз просто ей така да попитам, защо няма такава девалвация на британската лира, както българския лев след разпадането на източния блок? Не е ли логично да има еквивалентност? Или спекулациите в света са малко в повече от нормалното?

49

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Представям си колко дълбоко се е бръкнал Copoc за да плати на тоя английски майкoпpoдавец да оплюе Родината си!

48

Анонимен

преди 4 години

а сега кой ще паща в европейския бюджет? великите българи плащат 10 пъти по- малко от колко присвояват, кой ще пълни бюджета сега?

47

b

преди 4 години

До Анонименпакистанците и индийците не са араби

46

sa

преди 4 години

Добре де стига сте плямпали глупости, другият месец г-н Тръмп ще си купи UK острова, само наблюдавайте

45

Щерю

преди 4 години

Турция, Великобритания и Русия яко ги тресят имперските им интереси! Наред да се събудят такива е в червен Китай. А Франция я превърнаха в пародия с тия африканци..

44

Мен

преди 4 години

Пак празни приказки в тази статия. Ще се върне Англия ама друг път. ЕС е минало, провали се като идея,... След 10-20 години ще си спомняме само за него. Въпроса е коя е следващата държата, която ще напусне? Испания или Италия?

43

Анонимен

преди 4 години

Не съм ти "драга моя". Аз съм Господ, така че - изразявай се подобаващо. И оставих руската корона по свое желание, но това не значи, че някога ще простя на руснаците за убийството си и гаврата с трупа ми.Колкото до това какво ще стане с вас, англичаните - мне ПО Х.У.Ю. Горели в. все бел.м огнем. (Нямам руска азбука и не смятам да си инсталирам.)Понял?

42

сръбкиня

преди 4 години

У кого???

41

драга моя

преди 4 години

Само времето ще покаже за добро ли е било всичко. На англичаните май им дойде твърде много да плащат милиарди за добруването на европейската бюрокрация, знаете за техните неизброими привилегии. Плащат и за кралския двор! Е... стига толкова, поне за едното! Трудности ще има, но те са устойчив народ!

40

ами нали

преди 4 години

До брей че яко 41младите ще трябва да изкарват пенсиите на гласувалите за излизане (въпреки , че на запад всеки си има партида в пенсионното все пак пенсионните системи започват да се задъхват поради увеличена продължителност на живото, голяма администрация, многотоживеещи на социал ).а пенсията като се гътне след 3-4 години какво го засяга дали англия е в ес или не. пенсионерите са егоисти гледайки само своят интерес понеже са на финалната права и нямат право да определят съдбините на идващите

39

българин

преди 4 години

Никога няма да се върнат! Не го слушайте тоя пенсионер!

38

не знаех

преди 4 години

До 40че тематае за правопис ! ако нямаш доводи по темата в кратуната си моля не ми отговаряй. добре е да се обсъждат нещата по същество а за дребни заяждания ...явно си *** генериращ трафик

37

Анонимен

преди 4 години

Танцуй царица и плачь Европа, а у меня самая, самая, самая синяя опа.Това е за откъм запад. А откъм изток - пуснете си "Глюкоза".Трудно ще си повярвате на очите, но е факт.