74

ТЪЖНО

преди 4 години

СЕГА БРАТЧЕДИТЕ КЪДЕ ЩЕ ЯДАТ ПУИКИ И ФАЗАНИ

73

Анонимен

преди 4 години

Щатите отдавна не се англо доминирана държава. Сега са еврейско-мексикански щати и ще над.упят инглизите много стабилно, понеже вече не са им нужни като тороянски кон в ЕС.Австралия и Нова зеландия вече са почти китайски колонии.

72

Щерю

преди 4 години

Пропагандата, че Русия е враг на Европа, е най- силното оръжие на САЩ. Истината е, че, ако Русия се обедини с ЕС - това ще е най- силният съюз в света. Всичките усилия на английската дипломация преди ВСВ бяха да противопоставят Германия на Русия, само и само тези две дъпжави да не се обединят...

71

иван

преди 4 години

EС е проект и мечта от 150 години на илюминати- талмудисти Ротшилдовци и Рокфелеровци за Нов Световен ред и господство на юдеите над света

70

Гьобелс

преди 4 години

Искрено Ви питам: - Ако сега дойде един нов Хитлер и изгони всички евреи, мюсюлмани, черни, обратни, циигани и не-християни от ЕС - нима няма да е по- добре за всички ни?

69

Анонимен

преди 4 години

започва началото на края

68

Анонимен

преди 4 години

Кварталите на Лондон опустяха,няма тълпи от новопригащи,които мъкнат възглавници ,одеяла,*** и уиски с бърза крачка да стигнат до някоя стаичка за 2-3- и повече такива като тях,с надежди за богатство и светло бъдеще...Много от бг счетоводители избягаха,защото няма вече далавери,а и данъчните ги търсят за неплатени сметки..Бг магазини са пусти..Стари коли никой не купува,автомивки и строежи имат проблем с недостиг на р.о.б.и...Англия върви на някъде,но без нас..

67

Анонимен

преди 4 години

10% от трудоспособното население и 20% от студентите на бг е в юкей за паунди. Още толкова са в Германия за евро. Тези които са останали тук обаче са по-хитри.

66

Анонимен

преди 4 години

ЕС става френско-германска империя......................да, Англия............аут, да се махат, не са нужни на никого!!!

65

Анонимен

преди 4 години

Великобритания много векове е крала ресурси от 1/2 свят.................злато, нефт, диаманти и т.н., но за щастие са една разпадаща се империя!!Знаем ги тия ингелизки номера!!!

64

фактите

преди 4 години

1.Крим е руски2.Курилите са руски3.Косово е сръбско4.Фолклендските острови скоро ще станат аржентински5.Великобритания е една западаща империя

63

Анонимен

преди 4 години

бай балгар нагли се радва но си присвоява парите на другите народи по еврокрадекти и се гордее колко велик европеец е

62

До ВАГИНИР ПУТИ

преди 4 години

КРИМ Е УКРАИНСКИ. СИБИР Е КИТАЙСКИ. КУРИЛИТЕ ЯПОНСКИ. ИМА ФИЛАНСКИ ОСТРОВИ ЗАВЛАДЯНИ ОТ РУСИЯ,383 000КВАДРАТНИ НЕБЛАГОДАТНИ КИЛОМЕТРА Е РУСИЯ,А ДРУГОТО НАД МИЛИОН............................Много си зле, пий си хапчетата, браточка, най-добре в психото ***!!!

61

UK

преди 4 години

Това е самото начало на истинския Brexit!! Сега UK ще напусне и НАТО после и ООН!! И това ще е само подготовка за истинското напускане на планетата Земя!!

60

Анонимен

преди 4 години

И ние се радваме, че се махнаха.

59

Анонимен

преди 4 години

Браво! Пожелавам му да изчисти острова от навлеците ако може.

58

Анонимен

преди 4 години

да това е началото на разпада на Великобитания нищо повече

57

Таню

преди 4 години

The beginning of the end...

56

Анонимен

преди 4 години

Голям празник при ингилизите. Много радост, че се отърваха от ЕССР.

55

Анонимен

преди 4 години

Англия е костелив орех.Не случайно е ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.Както виждаме, тя може да влезе в един съюз, а може и да излезе, докато нас могат да ни приемат в съюз, а могат да ни изхвърлят, защото сме малка държава.Апропо, Англия и извън ЕС ще е толкова извън, колкото когато беше вътре в него.Тукашните русофилски Гробокопачи могат само да паднат в собствения си гроб !