20

ОПОМНЕТЕ СЕ!!!

преди 4 години

След 10 години управление на Борисов България е НАЙ-БЕДНА В ЕВРОПА,а и на първо място по смъртност.Държава с 1300 години история изчезва заради алчносттана ЕДИН чОВЕК,с малко "ч"!!!На път е да погуби България,а той ще избяга.

19

Левон

преди 4 години

"Цените така или иначе си вървят на горе" - т.е. САЩ така или иначе си печатат на провала пари без покритие и ги раздават на привилегировани като мен да си купуваме активи (имоти), които така и така за вас стават все по-скъпи, а на мен ми идват безплатно."Доларът остава доминиращ" - т.е. ние сме верни на големия брат заради горното и не ме интересува какво мислят ощетените.

18

писна ми

преди 4 години

Икономиката върви нагоре?Не!Бедността върви нагоре,а България-към дъното.Герб е заплаха за България.Бойко е вреден за децата Ви,иначе нямаше да бягат да мият чинии навън!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Кога най-после ще се намери един от надените журналистчета който да зададе въпроса защо Дания, Швеция, Полша, Чехия, Унгария, Румъния не си дават зор да влизат в еврозоната???

16

Анонимен

преди 4 години

Разбира се.Това ще е поредното двойно обедняване на населението.Единствените които имат изгода от Еврозоната са политиците защото планират още 100-200милиарда евра кредити .След тва лек фалит.Кофти ми е защото и аз съм част от това и за разлика от общото стадо полухора които в захлас мучат "европейски съюз" сякаш европейският съюз е някакво чудотворно нещо което ще реши всички проблеми.

15

postradal pasi

преди 4 години

До *** Далаверата е на еврогейците да опоскат и последните валутни фондове на България цицане до край на боко и мутрите на сижимка около него

14

Анонимен

преди 4 години

А ИМА ЛИ ПРИЧИНА ДА ВИ ВЯРВАМЕ?! Лъжци! Всички знаят, че лъжете!!!

13

Няма причини

преди 4 години

Не а причини за безпокойство ако спестяванията са в чужда валута по сегашния курс.

12

Анонимен

преди 4 години

Това ще е национална катастрофа за България. Спестяванията на българите ще се стопят и тогава ще настъпи глад, че сред африканските републики ще се наредим.Никой не ни пита искаме ли евро?Продажните политици вече с г..за си крадат и продават всичко в името на парите. Най-големите ни врагове са тези ,които си избираме на изборите.

11

Анонимен

преди 4 години

Това решение на НС наистина ли е прието? Защо липсва на сайта на НС с приети решение, а фигурира като предложение за гласуване? Някой гледал ли е онлайн парламента? Реално гласувано ли е такова нещо или само е обсъждано?

10

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Абе ние знаем, че вие нямате проблем, ама ние ще имаме много проблеми, когато ни турнете еврото при курс 1:4 или дори още по-висок!След толкова фалити и обири на държавата изобщо не ви вярвам за нищо!

9

Анонимен

преди 4 години

Затрийте и последният белег на българската държавност - Лева!И бъдете проклети!

8

Анонимен

преди 4 години

Кораба потъва, музиката свири и с мегафона ви наливат че всичко е наред.Слаба държава, *** народ.

7

Анонимен

преди 4 години

Ох как ще ни го нахендрят само, охоооо вко и дълбоко.Спете овце, всичко е наред.

6

Анонимен

преди 4 години

Eu si se razpada...i bez bg levove...drug souz sha si kupite s bg levove...

5

Чукундур

преди 4 години

Питам? За какъв х..й ни е да сменяме лева с еврото?Каква е далаверата?Обикновенния българин,пардон роб ще живее ли малко по добре? Никой не попита искаме ли ЕС сега никой не ни пита искаме ли еврозоната.Забравих.РОБИТЕ НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС.

4

Makedon

преди 4 години

Bolgari bidete SPOKOJNI ...... 4 leva/1 euro........ ahahahaaaaaaaaa

3

Анонимен

преди 4 години

Не се безпокойте кораба потъва нормално

2

Анонимен

преди 4 години

Народът не е спокоен за валутния резерв, който смятат да усвоят, и който е следващата "Голяма сделка" от Прехода. Темата е табу.

1

Анонимен

преди 4 години

bg lev e silno podcenen, zaradi korupcionni koncesionni komunisticheski dogovori. sha farkat deputatski, bankerski glavi i presni zakoni na porazia.