45

Asparuh

преди 4 години

Преди години в Гърция икаха да направят прегледите на автомобилите от 5г на 4г. До един всички гърци се вдигнаха.Тук като видя какви протести се правят ми е жал

44

Анонимен

преди 4 години

Българи, Защо позволихте на русофилите-продажници да се гаврят с иметата на нашите национални герой възрожденци, пъхайки ги в устата на алкохолизирана тълпа от наркомани, маргинали, тунеядци, ултраси, нехранимайковци, да крещят неистово, по стадиони, площади и булеварди: "долу Левски", "долу Ботев", "долу Раковски",...?

43

www

преди 4 години

Какъм внушителен протест, респект! Йоло Денев е най-отпред!

42

eve1

преди 4 години

Що за ненормалник трябва да си за да тръгнеш да защитаваш мафиотския бизнес на Черепа само защото е спонсор на отбора ти.От години ревем,че не се прави нищо срещу корупцията а сега когато прокурора започна разследване вместо да го подкрепим ние излизаме да подкрепяме мафията!

41

Анонимен

преди 4 години

А тоя Божков малки деца ядял ли е?

40

Анонимен

преди 4 години

Българи, Защо позволихте на русофилите-продажници да се гаврят с иметата на нашите национални герой възрожденци, пъхайки ги в устата на алкохолизирана тълпа от наркомани, маргинали, тунеядци, нехранимайковци, да крещят неистово, по стадиони, площади и булеварди: "долу Левски", "долу Ботев", "долу Раковски",...?

39

До 27

преди 4 години

Само ,че Йоло Денев се появи.В други сайтове има снимки.Или той е фен на подуенци?

38

Анонимен

преди 4 години

Малко са ни италианските отпадъци , та и тия отпадъци сега да гледаме ...

37

Анонимен

преди 4 години

След италианския *** и българския *** реши да се покаже/размирише ...

36

Покажете

преди 4 години

Йоло Денев,който също е при феновете ,даже и с плакат.Пълна карикатура са сините.

35

Хаджи Генчо

преди 4 години

Все едно за кого или против кого! Важно е да се протестира, да покажем на Европа и света че не сме заспали върху славата и лаврите си(сложи ги в кавички!) Защото иначе ме е срам като се срещна с познат чужденец се чудя какво да му обяснявам за тротоарите из София, даже и по Витошка. Из провинцията не го водя, там трябва да разширим темите за ***, за обраслите с къпинак бивши обраборваеми земи, за Перник не споменавам. А сега ще им пратя на всички в чужбина снимки от ДЕМОТО и ще пиша че е ..

34

Анонимен

преди 4 години

Смърт за синята имитация на отбор!! Смърт!!

33

тренер

преди 4 години

ЦСКА и Левски са всъщност "воденичния камък", който дърпа български футбол съм дъното. Първо, те са свикнали да се хрантутят на чужда софра. ЦСКА от армията , а Левски от милицията. Те са свикнали хората от цялата страна "задължително" да се фенове или на армията или на милицията. Те са свикнали всички таланти от "провинцията" задължително да се озовават при тях. Имат шайки криминални ултраси, които гонят публиката от стадионите.

32

Анонимен

преди 4 години

марш да работите стига сте правили глупости и театри

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Отпадъците не са италиански, а подуенски.

30

Sichtpunkt

преди 4 години

Това ли са "сини фенове милиони"?Нека бъдем по - сериозни, моля?

29

До 26

преди 4 години

Този алпен Домуз същият ли е дето до Вчера му правехте ШПАЛИРИ?И дето ви даваше точки,за да има бараж.

28

Анонимен

преди 4 години

Каква чиста и свята република без вода и с италиански отпадъци?

27

Ники

преди 4 години

Тези наред ли са?Какво искат от държавата?Дайте им пари да хранят африканци.Много *** и ограничен индивид трябва да си за присъстваш на тази сбирка.Типичните Бай *** , не е важното че парите са крадени , важното е ние да сме добре.

26

Анонимен

преди 4 години

На Божков шпицкомандата - ултраси, маргинали, наркомани, алкохолици, тунеядци, нехранимайковци, лумппени, непрокопсаници, лентяй, изпортени, полуграмотни метежници !