11

Изджендърастял

преди 4 години

Сега да му инплантират истанбулската конвенция.

10

Здравен мениджър

преди 4 години

В тая болница не се поддържа добра бизнес среда.

9

Валя

преди 4 години

Истински български хетеросексуален Мъж, а не британско кукуриго с недоуточнен пол.

8

до DDD

преди 4 години

Като типичен представител на пролетариата от БСП затвърждаваш нестандартните ти влечения към мъжки ласки, не се чувствай тук да споделяш за пасивните си развратни мечти.Скоро такива като теб ще бъдат наредени от ГЕшев до станета, народен съд 2 предстои, червените престъпници ще завиждат на мъртвите!

7

До 4 Анонимен

преди 4 години

"Тия не мога да ги разбера, като е тръгнала да им кръшка жената, па има други бе. Тръгнали насила да я вразумяват. Требе си *** бе брато, а не пистолет."И аз не мога да разбера след като не сте чели статията защо коментирате ?! БИВШАТА МУ ЖЕНА !!! Какви изневери ?

6

Анонимен

преди 4 години

Каква изненада, пак заради жена....нямам думи

5

DDD

преди 4 години

До Анонимен 3:Прави ми впечатление, че ти се иска да се проявиш като особено осведомен за затворите в България. Не ти се получава. Такова понятие "общежитие от затворен тип с решетки" не само към затвора в Бобов Дол, но и никъде другаде на територията на страната не съществува!... Но ако си много настоятелен, готов съм да ти организирам малка екскурзийка по подобни места. За привържениците като теб на ГЕРБ това ще бъде полезно! Ще видиш от вътре бъдещият си дом.

4

Анонимен

преди 4 години

Тия не мога да ги разбера, като е тръгнала да им кръшка жената, па има други бе. Тръгнали насила да я вразумяват. Требе си *** бе брато, а не пистолет.

3

Анонимен

преди 4 години

Добре, че не я е заклал с газовия пистолет.

2

Анонимен

преди 4 години

Типичен последовател и гладоподавател за резидент румен радев ветото - нищоправец на 11000 лева заплата, настоящ клиент на Прокуратурата, бъдещ обитател на общежитията от затворен тип с решетки в Бобов Дол!

1

Анонимен

преди 4 години

Лудите са по улиците!