124

Алекс

преди 4 години

До АнонименАко влакът ЕС-Русия завинаги е отминал - да празнуват Израел и САЩ - те са победителите. Но, ако се върне здравият разум - ЕС (Германия) и Русия ще си подадат братска християнска десница завинаги!

123

Йово

преди 4 години

Б. Джонсън каза преди няколко месеца: "Денят в които UKз напусне ЕС ще е денят на независимостта за нас". Дали наследниците на една империя която е владяла 1/5 от света сa глупава, много се съмнявам. На британците им писна ЕС да им дава наклон на * и да се съобразяват със старите си врагове Франция, Испания и Германия. Затова им казаха: GOOD BAY!

122

Анонимен

преди 4 години

До Shark Приноса на България в бюджета на общността е пренебрежимо малък, тъй че каквото и номинално увеличение да ни се наложи, то няма да реши никакви проблеми, нито пък ще промени факта че сме нетен получател, но пилешкия ти мозък ти позволява само да се правиш на интересен.

121

Анонимен

преди 4 години

До АлексНЕ! Европа протегна ръка на Русия и се опита да я изведе до пълноправен партньор с дългосрочни перспективи за член. Руснаците започнаха с имперските амбиции и се хлъзнаха обратно към диктатурата, доказвайки, че не са способни да функционират в условията на Демокрация. Тоя влак отпътува. Отсега нататък отношенията Европа Русия ще са на чисто икономическа основа.

120

Shark

преди 4 години

До 117. Ами да,на моя. Ина твоя също, само че пилешкия ти мозък не го осъзнава. И на гърба на всички български данъкоплатци.

119

Алекс

преди 4 години

Силният ход на Европа е здрав съюз между Германия и Русия. Именно от това треперят масоните от Англия и САЩ. Затова дипломатите им плюят по братска, християнска Русия.

118

Анонимен

преди 4 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПОВЛЕЧЕ КРАК,СКОРО ЩЕ ВИДИМ КОИ СА СЛЕДВАЩИТЕ?ГЕРМАНИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ С РУСИЯ И СЕВЕРЕН ПАТОК!

117

Щерю

преди 4 години

Велегласно Еврейският съюз (Израел, САЩ и Великобритания) обяви война на Европейския съюз...

116

бг

преди 4 години

До Анонименс кво да мислят като българите нямат мозък за 5 стинки ?!!?? не виждаш ли че народа не става за нищо !

115

Край

преди 4 години

ЕС има два пътя - да стане Европейски съединени щати - да уеднакви езиците и да претопи нациите и да намали ролята на държавите ИЛИ да се разпадне.Съюзите винаги са нещо временно. Германия/Франция/Италия/Испания трябва да го решат - всяка една от тях е малка и слаба държава в глобалния свят.За нас е по-добре да сме провинция на Европейската империя. Макар и бедна.

114

Анонимен

преди 4 години

Не я мислете Велика Британия..Тя има пари,злато,власт по света - за разлика от някои крадливи и мързеливи държавички,чиито територии използват други държави за военни нужди...И които нямат вече и вода за пиене от грабежи.Плачете за себе си.

113

Анонимен

преди 4 години

Хаха ще изгубят правото да плащат еврокрадектите на мошеници от чалга републиката например

112

до 132

преди 4 години

Въпросът не е дали ще загубим. То е ясно, че и двете страни губят. Въпросът е, кой ще загуби повече в дългосрочен план! Засега изглежда, че това са инглизите.

111

Анонимен

преди 4 години

До SharkНа чий гръб, на твоя ли? Хахахахаха

110

Shark

преди 4 години

Радвайте се че Великобритания се махна. А правите ли сметка, че вноските сега ще се повишат, защото трябва да се компенсира липсата на вноски от Великобритания? И правите ли сметка пак на чий гръб ще е това. И не ги мислете британците за толкоз ***!

109

Анонимен

преди 4 години

Важното е,че вече немогат да спират важните решения. Винаги са били прът в колелата на ЕС. Последно инглизите спряха създаването на армия на ЕС, от която имаме крещяща нужда и с която можем да покажем среден пръст на всички "доброжелатели" включително САЩ. Парите ги имаме и само решението липсва.

108

Бау

преди 4 години

За жалост никой няма да им сложи визи... Все пак са големи туристи :(

107

Д

преди 4 години

Браво поне едни умни станаха

106

Край

преди 4 години

Излиза втория по големина донор на средства в ЕС но ЕС щял да се развива по-добре.Кой ви е учил на смятане бе хора.ББ пък искаше да замества Великобритания със западните Балкани... дето са по-бедни от нас.

105

Сбогом

преди 4 години

Най после се махнаха. Дано няма удължения на преходният период.