9

Валентин Тодоров

преди 4 години

Ако имаше реални критерии за подбор (например завещания ни от римляните 40/40,40 км с 40 кг за 6 часа) само единици от сегашните кандидати за професионална военна служба би ги покрил независимо от възрастта.Но за нашата армия,която политиците ни виждат и изграждат като още един вид полиция става всеки.Българската армия е напълно негодна за истински битки,но нали не ги вземат за това.

8

Ганчовци

преди 4 години

Абе, воеводе, Джамби Парцуцата колко години е служил и в кое поделение? А и вече е на възраст, дето вашето предложение не го лови. Не сте лицемерни калъфи ич.

7

Анонимен

преди 4 години

Армия???Че, то численоста на армията ни едва наброява 30 000 души!!!!От тях "младите секретарки и волнонаемни роднини" са около 6 -7 000!Реално, войници, сержантски и офицерски състав до капитан са около 23 000 души и то със зор!!!!За състоянието и количеството на воената ни техника даже няма да споменавам!Та, армия казвате, а????Тц,тц, тц.....Майтапчии, до го е.......-))))))))))))

6

баба Мара

преди 4 години

Едно време се избиваха да обуят зелените чорапи, ама Тато ги хранеше от нашия джоб.

5

Анонимен

преди 4 години

До vladyНе ги мисли чантаджиите не са луди да напущат. Те са си оплели кошничката след приемане на поправката предложена от Ивайло Калфин. Взимат хем пенсия, хем заплата, а са си и на същите офицерски длъжности.

4

Анонимен

преди 4 години

Как да има мераклии за армията, като в "патриотичната" партия са намерили подслон чревеугодници, алкохолици, *** и любители на нежните ласки ?

3

vlady

преди 4 години

Не е лошо разни чантаджии по штабове и канцеларии както и военнослужещите от тила да се пенсионират по-късно - няма причина за ранно пенсиониране.

2

Анонимен

преди 4 години

Май ГЕРБ правят тези изменения заради някои техни Калинки.

1

Анонимен

преди 4 години

всичко хубаво, ама шкембе воеводата няма ли и той да иде у казармата, че да отслабне малко?!? полезно е за здравето... почнал е да прилича вече на ортака Дебелян, ще вземат да се объркат хората нещо...