101

Анонимен

преди 4 години

БСП+ДПС= ДС

100

Анонимен

преди 4 години

Наглата тиква цяло лято си пробутваше калташките закони с помощта на ДПС, а сега вече почва да пляска глупости.Почвали да оформят нова коалиция?Тоя агент на чужди интереси не е излизал от коалицията си с ДПС.Крадеца вика - дръжте крадеца

99

Анонимен

преди 4 години

То това е видно, ама е и видно, че той осигурява охраната на Доган и прасето! Защо така!?

98

khhhhh

преди 4 години

лов на вещици - каза бай Дончо - същото което правят либерастите демократи в сащ финансирани от сорос и шайка които облъчиха за 30г цяла европа. Мутрата отиде на инструкции при демократите и набързо пусна поръчката на герберската бухалка, нали затова го назначи. Прави са били да протестират срещу назначаването на поредния мижитурка.Ама силно вярвам че клетвите ще ги стигнат и скоро ще чуем че са пукнали.дявола ще прибире тези *** борисов и гешев още сега и веднага.

97

Анонимен

преди 4 години

Може ББ ти нали от опит знаеш, що закони ти и ГРЕБ прокарахте с негласната изразена във вот подкрепа на ДПС и турците на руските шпиони от атака и на американските от ВМРО и Фронт за скапване на България.Кво се сърдиш че Нинова се учи от теб и прави същото я виж какъв добър ученик ти е бе гуру ББ.Пък с нея имате и много общо.И двамата сте слуги на чужди държави и и двамата сте загубили много от демокрацията и си мечтаете за диктатура само, че в една диктатура няма място за двама диктатори.

96

Анонимен

преди 4 години

Гледаш какво прави Атака и ти става ясно какво върши ДПС.

95

do 58

преди 4 години

разбира се че се дават на един кръг, всичко е договорка,карайдъто как ги разпределя той си знае, никъде не стигат до обикновените хора.Но там не са стигнали до мизерията на Перник нали? Как са нашите села? Ела да видиш село с голямо училище, детска градина здравна служба лекари при соца какво е сега.И тази година от врата на врата са ходили непрекъснато да заплашват хората че ако не гласуват за гербераста няма да има и стотинка. Хората казват толкова нагла акция не е била.

94

Анонимен

преди 4 години

Значи ДСП напуска коалицията с ГЕРБ и Патреотарите . Затова е този рев. Затова сега ще вади скелети от гардероба .А как блаженно си живуркаха .

93

Анонимен

преди 4 години

Ти си за затвора Бойко, а не президента!

92

Дръндер

преди 4 години

Как никой не отбелязва протеста а виждам камери! Странно!

91

Дръндер

преди 4 години

Ей виж коалицията срещу теб дето е пред вратите ти почти, идва от народното събрание!

90

пояснение

преди 4 години

бсп + дпс = в. л., абе стара любов ръжда не хваща!

89

Анонимен

преди 4 години

Само коалиция ще ни спаси от ГЕРБ.

88

Анонимен

преди 4 години

Радвайте се но да не стане така,че с Вашите камъни по Вашите Тикви.

87

Анонимен

преди 4 години

Идва времето на народния съд и БКП метастазите ГРОБ БСП и ДПС ще бъдат бесени по дърветата заедно с агентурата им дето драска за 20 стинки на пост.

86

ако разбереш

преди 4 години

До 2 пъти-пфу!И в момента си управлява с ДПС.Прави разлика между реланост и метареалност. Т.е. между това, което става и онова което се отразява , че става.

85

малко остана

преди 4 години

Едно е ясно. Този път властта ще се крепи като за последно, щото ще е за последно.Явно шансовете за ББ4 клонят към нула./ Най-тъмно е на зазоряване!

84

2 пъти-пфу!

преди 4 години

СиречТиквата надава рев- ДПС ни изоставя и вади плащилото с БСП . СЯКАШ ДОСЕГА НЕ УПРАВЛЯВАШЕ С ДПС ? Затова цензурира историята с владичество ,съвместно съжителство . За Турски поток и закритите енергиини проекти ,това отделно .

83

Анонимен

преди 4 години

Айде бе.Верно ли?И децата знаят,че ти управляваш заедно с ДПС.Че си пръв приятел с Пеевски и Доган.Не случайно по време на твоето управление и двамата забогатяха неимоверно.Дори на Доган му подари централа.Затова по-полека с изцепките,че вече не ни е смешно,а много сме ядосани.

82

ДаБеДа

преди 4 години

То коалицията за смучене на народна кръв си е тройна от години БСП, ГЕРБ, ДПС и от време на време я некой патриот я некой демократ за цвят да има