118

До тонката

преди 4 години

Педи,ти не каталяса ли от дитирамби цяла вечер?

117

Анонимен

преди 4 години

Може би нямаше да е такова голямо зло, ако прословутата Деса не стана президентша. Първата дама на България. Видите ли и малкото камъче обръща колата. А оправданието ни все е, че всички правят така.Да,ама не. Неведоми са пътищата божии. Колкото по - късно, толкова по - мръсно.

116

Тонката

преди 4 години

Стига бе,Просото от Шумен ли е?:):):):)Как ше го докажете?:):):):)

115

Анонимен

преди 4 години

Тези СРС -та нали беха квалифицирана информация? Кой е разрешил първо да се прилагат и второ да се публикуват.Да не е ало Ваньо.

114

ПроСоТо

преди 4 години

Цвъки се оака с тия "сересета",обаче тия изобщо не си направиха изводи някакви.....Простотия до шия!

113

Анонимен

преди 4 години

главния рита по президента, щото КОЙ му е дал задачи. само тая институция още не са овладяли с Лойко и Доганката и точат лиги, че да могат да си вършат безобразията и кражбите на всички нива безнаказано! ама виновни са овцете, че блеят и спят!

112

ПроСоТо

преди 4 години

Яйцеглавия някак скромно премълчава да ни съобщи КОЙ е поискал използването на СРС,КОЙ е разрешил,КОГА и по какъв повод?!......Такова ПАДЕНИЕ на Яйцеглавия Боков СЛУГА не бях очаквал!!!..Но какво да искаш от милиционер,освен да върти палката,да тура белезници,да разгонва демонстранти и да бие арестантите..

111

Анонимен

преди 4 години

КПКОНПИ с това ли се занимава????????????Пацо Терасата това ли е правил???А сутеньорите с милионите никой не ги пипа! Що така???

110

Българин

преди 4 години

Най-потресаващото е, че на записа слушаме как двама български генерали се договарят като дребни престъпници как да измамят прокуратурат. И след това същите ще ни говорят за морал, офицерска чест и достойнство!

109

ПроСоТо

преди 4 години

"От прокуратурата предоставиха и записи, направени чрез СРС, на които командирът на ВВС разговаря с неизвестно лице, чийто глас напомня този на президента....... Най-вероятно става дума за първата дама Десислава Радева."..?!?!?!?!...такава ИДИОТИЯ не бях очаквал!..Гласът НАПОМНЯЛ на тоя на Радев..?!?!?!.. КОЙ ГЛУХЧО реши,че му "напомня" ?!И "НАЙ-ВЕРОЯТНО" ставало въпрос за "първата дама".?!?!"НАЙ-ВЕРОЯТНО"!!!..милиционера Гешефт явно се е напънал да попрочете за Теорията на вероятностите

108

Анонимен

преди 4 години

Радев, що ти трябваше да подписваш, а не сезира и ти КС за назначаването на тази прасевска бухалка за главен?!? на ти сега видов ден...

107

знае се, че

преди 4 години

Гeйшев е пасивен xoмосeксуалист.

106

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Докато не се поучим от събитията във Франция и Гърция----България не я чака "светло бъдеще"!!!!

105

Анонимен

преди 4 години

Каквито и коментари да има, най-хубавото е, че все има кой да изкара кирливите ризи на другия, от което печели справедливостта.

104

Анонимен

преди 4 години

АМА КАК БЕ? ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ГEЙШЕВ Е ГОЛЯМ ЧОВЕК. НИЕ ПЪК ЗНАЕМ КОЙ Е ЛЮБОВНИКА МУ И СКОРО ЩЕ ГО РАЗПРОСТРАНИМ.

103

Анонимен

преди 4 години

Аууу фуражка, ами сега

102

Анонимен

преди 4 години

По глупав и смешен ход не може и да бъде. Инициират се консултации, по искане на Радев, за промяна на Конституцията, в частта за възможност за разследване на главния и на дневен ред идват позабравилите ги, прословути СРС-та. Я отново изкарайте "Ало Ваньо" и останалите, за да ги сравним и да видим, които са по-отвратителни за обществото.

101

Анонимен

преди 4 години

Странно,как патоса на г-н Радев слезе с няколко нива,въпреки че съставен продължава.При избора на Гешев, Президента използва вето със съображения,достойни за селска клюкарка.СРС-тата са доказателства, които са далеч от празните думи.На зла круша - зъл прът!Народна приказка,от този народ,който избра господина!

100

Анонимен

преди 4 години

За хората, които се чудят какво нередно има, да поясня - държавният глава приема за ОК укриването на документите за назначението на Деса. Това не е държавна измяна, но е нарушение на институционалността, което може да се приема като умишлено нарушение на конституцията.

99

Mopcku_

преди 4 години

Гешев има ли нещо да каже за:"Ало Ваньо...", "Ало Банов съм ...", за изчезналите тефтерчета на Златанов и прочие и прочие ?!? И пак от тия дни едни изхарчени пари от едно измислено държавно водно предприятие, чийто разходи са само за заплати ? Не го е срам Гешев ! Жалък малък човечец с набит врат и малки очички!