50

българин

преди 4 години

До 47 Прав си! Случайно попаднах на клип от опит на ядрена бомба в техен полигон..И след взрива.Американски войници гледаха взрива усмихнати и тръгнаха към местото на взрива.Там където се беше образувала ядрената гъба уви! -:( Беше опит около 1945 г мисля,ако не се лъжа! Леле тия Американци.Лицемерие лъха всякак от тях!!

49

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНеотдавна гледах и документален филм,в който катапултите на самолетите им са направени така,че ако им се наложи да се катапултират по време на полет,самия катапулт ги убива,докато се спускат надолу,такива шпионски самолети са били изпращани в СССР и само един от шпионите оцелява,защото не се катапултира,а се хванал за крилото на самолета и от там скочил с парашут.Когато се върнал в щатите,бил пренебрегнат и отхвърлен,а след смъртта му е обявен за герой.

48

Анонимен

преди 4 години

Черният принц е странна птица след 11 септември 2001 година жаждата за отмъщение така го поглъща, че измъчва десетки затворници....................................Това ми струва странно,след като в медиите писаха,че кулите са съборени умишлено и дори писаха защо,а немците плащаха огромни суми като застраховки на собственика на кулите.

47

Анонимен

преди 4 години

Дайте новини от Франция!!!Пожарникари се бият с полиция! Стига сте писали тия глупости!

46

Анонимен

преди 4 години

Американците са правили експерименти за въздействието на ядреното оръжие дори върху собствените си войници. Пращали са подразделения в местата на ядрени опити и са обяснявали на войниците, които са били в бункери, че веднага след взрива трябва да излязат и да се движат право към епицентъра на взрива. След това са ги ползвали като опитни зайчета, за да разберат какъв е точно ефекта от облъчването и радиоактивното заразяване. Тези факти са станали достояние десетилетия след като това се е случило.

45

Анонимен

преди 4 години

Какъв КЕФ!!!Защо ли си мисля, че талибаните нямат нищо общо???

44

До 42

преди 4 години

Абе човек, ти имаш ли завършен трети клас?Остави "правописа" ти, но какво си взел да пишеш по темата? К'во може да знае за персите, човек който не може да напише две изречения! Я ходи да изведеш овцете на паша!

43

А бе

преди 4 години

Красива гледка-изгорял американски военен самолет.Няма значение кой е бил вътре-важното е да са колкото се може повече.

42

Анонимен

преди 4 години

От малкото информация, която се промъква за секретните операции на ЦРУ, става ясно, че с нищо не са по-добри от гестаповците в концентранционните лагери на нацистка Германия. Просто имат контрола да потулят информацията.

41

Анонимен

преди 4 години

УКРАЙНА ЩЕ ЛИКВИДИРА 182 ИРАНСКИ АГЕНТИ

40

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Иран е помолил Вова да даде на талибаните една от онези новите ракети ...Руснаците разполагат със спътникова информация за движението на всеки един човек по света. Дали са я на персите, а те са дали поръчката на талибаните ....Така Иран повежда с 2:1 срещу САЩ.Американците убиха Сюлеймани, а Иран ги унизи с ракетни атаки срещу американски бази. Сега Иран отстрани и американския еквивалент на Сюлеймани.Така резултатът стана 2:1 за тях.Мачът продължава ...

39

Пе.рверзия някаква

преди 4 години

Е как така, един пси.хопат в наше време, се величае като "най-добрия" такъв и онакъв?!?Да ти п.икам на модерните времена!! И на атлантизма!!

38

Анонимен

преди 4 години

САЩ ТРЯБВА ДА ПОМОГНАТ НА УКРАЙНА ДА ОТМЪСТИ ЗА УБИТИТЕ НЕВИННИ УКРАИНЦИ. 182 ИРАНСКИ ГЕНЕРАЛИ ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ В ОТВЪДНОТО.

37

Me

преди 4 години

Путин пак е виновен😉

36

Щирлиц

преди 4 години

Хах, инфото е легенда'!Щирлиц

35

Анонимен

преди 4 години

Браво за ликвидирането на Сюлеймани, браво и за убийството (ако е вярно) на Д'андреа. Според описанието му, определено е бил психар и безпощаден убиец.

34

Анонимен

преди 4 години

ИРАН Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА

33

Истината

преди 4 години

И това не е краят сащ ги чака още наказания, Иранците са Перси те не прощават а и е добре за целия свят.

32

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До .!.СОРИ РУСОФИЛСКИ ЛЪЖЛЬОВЦИ, НАЛАГА СЕ ДА НАПИШЕМ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ И ВАШИТЕ ЛЪЖИ ЩЕ БЪДАТ ДИЛИЙТНАТИ ФОРЕВЪР.

31

Анонимен

преди 4 години

Black Adder с Мистър Бийн.