470

Анонимен

преди 4 години

-Съгласно член 145-а от Наказателния кодекс, който използва информация, събрана чрез специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода...т.н.

469

стига бе

преди 4 години

А никой ли не вижда престъплението на прокуратурата?Че е подслушвала действащ президент със СРС-та и след това ги разгласява???

468

Rock of ages

преди 4 години

Гадни и заядливи действия от страна на Гешев и компания! Не пипайте Президента, че повечето хора го подкрепяме!!! Не смейте!

467

Mopcku_

преди 4 години

Писах вчера, сега ще го напиша пак.Ако това са най-лошите неща, които успяха да намерят срещу Президента, то още днес излизам и гласувам с двете си ръце за ген.Радев отново. Това бяха общите усилия на прокуратурата, спец-прокуратурата, КОНПИ, начело с този с дебелия врат и свински очички Гешев ! А нещо по въпросите на "Ало Ваньо..", "Ало Банов съм...", едни тефтерчета изчезнали и т.н. ? Този не става за нищо повече от квартален инспектор да търси изгубени кокошки !

466

Анонимен

преди 4 години

ИМАМ ПИТАНЕ КЪМ КС. АКО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е НЕНОРМАЛЕН, МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ ПРАТЕН НА М СИ В П?

465

Анонимен

преди 4 години

Моралния стожер....хаххаха.

464

Tangra

преди 4 години

Мерзост и отврат.Време е за чистка!

463

Обективен

преди 4 години

Копоят на Бойко вместо да се бори с престъпниците,души и рови ла*на от миналото,за да отмъсти,че Радев не го назначи от първи път.Той и рейтинга му е към 10% , вижда се колко го "обича" народа.

462

Анонимен

преди 4 години

Ако има някои ,който си мисли,че има политик НЕконсумиращ властта,този някои трябва да е или с диагноза или да не е от този свят !

461

Анонимен

преди 4 години

Радев на 1 март ще открие втори етап на най-големия Исторически парк в света до Варна. Радев е най-добрият ни Президент за последните 30 години.

460

Паисий

преди 4 години

Нещо се притесни Президента от проверката която се прави!А уж беше борец за справедливост!Май, че крадеца вика дръжте крадеца!

459

Анонимен

преди 4 години

Деси кво прави като пиар на ввс няма ни образование ни чин ФАКТ радев си е виновен за Шуробажанаштина ..А и си е обществена тайна че бе взел комисиона от Грипен

458

Анонимен

преди 4 години

Гешефтев не е юрист.Завършилият милиционерско училище става милиционер. Това, че милиционерите си мислят, че са юристи не ги прави такива.

457

Анонимен

преди 4 години

Институтът по математика към БАН трябва да даде титлата Доктор на науките по математика на лицето Иван Гешев за неговия голям принос в Теорията на вероятностите!А Институтът по право да го отчисли от голямата отговорност да бъде юрист.

456

Анонимен

преди 4 години

До НенужникътА ти Ннужник май се бъркаш в личната територия на лица, които даже не познаваш!

455

Анонимен

преди 4 години

Това гениално изречение трябва да бъде издълбано върху полирано витошко габро и позлатено с 24-каратово злато от 0.75% печалба на Р България от канадския концесионер:"доказателства "за висока степен на вероятност за съпричастност към престъпна дейност, предмет на разследване, на лице, заемащо висша държавна длъжност президент на Република България,като установените евентуални престъпни действия не са свързани пряко с изпълнение на службата му"Плочата да бъде монтирана на входа на Парламента

454

Ненужникът

преди 4 години

Радефф Затвърди убеждението че няма нужда от туристическо бюро за младоженци маскирани като Президенство Време е за ремонт на Конституцията!

453

Анонимен

преди 4 години

Жалка история! Трябва да се разпусне Прокуратурата и разните нещастни съдилища и на овакантените места да се назначат студенти по право третокурсници!

452

Може да запази

преди 4 години

Достойнството като си подаде оставкатаИ честно си излежи в затвора полагащотонсе наказаниеАма надали

451

До Рушката подлога

преди 4 години

Хкрементче, държавна измяна? Спукани каппутти!Държавна измяна е да дадеш военни бази на чужда страна, която може да ги използва срещу трета страна и ответният отговор на която ще се изсипе върху България!Държавна измяна е да провалиш три много важни енергийни проекта, носещи блага на България, воден от страх от разкрития на ръководни кадри, действащи под давлението на чужди политици.Не е държавна измяна да се правиш на шут и да се целуваш с чужди политици, но е обидно за нас, българите!